Şimdi Ara

SSD Kurulumu(Ücretli yapabilecek olan varmıdır)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar birkaç ay önce Sandisk SSD aldım ancak bir türlü kuramıyorum . İzmir eşrefpaşada oturmaktayım ve masaüstü bir bilgisayara sahibim . Bilgisayardan anlayan ve gelip kurabilecek bir arkadaş arıyorum, makul seviyede bir ücret verebilirim . ÜCret talebini özelden gönderebilirsiniz

• Kuramıyorum derken neyi başaramıyorsunuz mesela? Sata kablosunu ve güç kablosunu takacaksınız sadece ikisini karıştırma şansınız yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuramadığınız nedir, ben de tam anlamadım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kabloları takılı ama bilgisayarı açtığımda ssd yi görmüyor, yani ssd ye sistem yükleyemiyorum
  • Bilgisayarınızda halihazırda sistem yüklü mü?

Eğer yüklüyse harici hdd kutusu alıp usb den bağlayın

Eğer yüklü değilse bios a girip harddiskin görülüp görülmediğini kontrol edin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz ? Galiba siz kurulu bilgisayarınıza ssd takıp sistemi taktığınız ssd ye kurmak istiyorsunuz. Ancak açılışta ssd yi görmediğinden bahsetmişsiniz. Format anında kurulum yapacağınız disker arasında mı gözükmüyor ? Yoksa sadece masaüstünde mi göremiyorsunuz ?
  • https://www.youtube.com/watch?v=arLM9JyIZ_U

şöyle bir video var yüklü sistemi ssd ye aktarmak için belki faydası dokunur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ontwerper

hocam hangi işletim sistemini kullanıyorsunuz ? Galiba siz kurulu bilgisayarınıza ssd takıp sistemi taktığınız ssd ye kurmak istiyorsunuz. Ancak açılışta ssd yi görmediğinden bahsetmişsiniz. Format anında kurulum yapacağınız disker arasında mı gözükmüyor ? Yoksa sadece masaüstünde mi göremiyorsunuz ?

Merhaba uzun bi süre evdeki bilgisayarımı hiç kullanamadım :( Çok geç cevap yazabiliyorum onun için.
    Bilgisayarımda şuan win7 yüklü, ssd takılı ancak hdd alanlarında gözükmüyor.
    Format atarken kurulum yapacağımız kısımlarda da ssd yi görmüyor, ancak biostan baktığımızda sandisk ssd diye görüyorum.
    Bilgi edinmek için istediğiniz görüntüler varsa fotolarını telefon ile çekebilirim

• Daha önce güç kablosundan kaynaklı benzer bir sorun yaşamıştım. Data kablosu çalıştığı için biosda filan cihazı görebiliyordum ama Windowsda göremiyordum yada kullanamıyordum. Hddile ssdnin güç kablosunu değiştirip deniyebilirsin. Windowsun görmemesi doğal. Yeni hdd/ssd boş gelir. Partiton atmadan Windows görmez. Partiton programı kurman lazım. Windows kurarken görmemesi asıl sorun. Başka bir bilgisayarda ssdyi deniyebilirsin. Dock ile usbden takıp deniyebilirsin. Hddin kablolarını çıakrtıp sadece ssd takılı iken kurmayı deniyebilrsin. Yada yeni ssd kurulmuş bir Windows ile kurmayı deniyebilirsin. Hiç böyle bir sorun görmedim ama yazılımsal olması da mümkün.
  • Hocam ssd gormuyosa bios kablolarinda hasar vs yoksa o ssd bozuktur gonderin gitsin degistirsinler benimde basima geldi 2 hafta oluyo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.