Şimdi Ara

SSD İle Windows 7 Açılış Süresi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
6
Favori
16.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cianni

Arkadaşlar bu açılma süreleri başlangıçtaki boot ekran görüntülerini içeriyor mu? Benim sürem de 16 saniye gözüküyor. Kasper'i kapatayım bir de bakalım ne olacak

Ne oldu hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

quote:

Arkadaşlar bu açılma süreleri başlangıçtaki boot ekran görüntülerini içeriyor mu? Benim sürem de 16 saniye gözüküyor. Kasper'i kapatayım bir de bakalım ne olacak

Ne oldu hocam?

Sanırsam "GOL" oldu hocam

12 Saniye'ye vurdu süre, sadece Kasper'i kapadım geri kalan normalde sağ alt köşeye gelen tüm programlar açık. (MSI AfterBurner, Nvidia öğesi, Deamon Tools, Sound Blast Panel)

SSD İle Windows 7 Açılış Süresi

Hatta bu Atto değerleri başta sadece Win 7 kurduğumda 515'e 550'li bir değerdi, program yükledikçe biraz düşmüş değerler. (Belki de hiç içime sinmeyen SSD Tweak programı yüzündendir. Nereden kurduysam)

Edit: Windows'un 4 renkli açılış logosu dahil hiç bir ön ekran gelmiyor direk masaüstü açılıyor Ürün ise; "MEMORIGHT 120 GB FTM PLUS"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cianni -- 19 Şubat 2012; 2:28:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: spleenish

nasıl mod hocam? bir ara başka dvd ile yüklemiştim windows açılış 4 renk birleşmeden açılıyordu. sorun driver yada windows dvd si ile izlenimlerime göre yazıyorum

Arama kısmına msconfig yazın, sonra pencereden önyükleme kısmına gelin. Sonra aşağıda orta kısımda "GUI önyüklemesi yok" seçeneğini işaretleyip uygula ve tamam diyerek çıkın. Artık o 4 renk birleşmeden açılacaktır.

No Gui boot seçeneğini tıklayınca o 4 pencere gözükmeden açılıyor Bu arada 120 gb Ocz Agility 3 ssd ile açılış sürem 15 saniyeymiş. Ide modunda bağlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zilgar -- 20 Şubat 2012; 14:52:48 >

• Ulaaa biz herşeyi görüyoruz ve çok sabrediyoruz. Siz daha ne istiyorsunuz

Darısı bize bakalım
  •  SSD İle Windows 7 Açılış Süresi

bunlarda benim corsair force 3 120gb sonucları beni yeterince tatmin ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: spleenish

nasıl mod hocam? bir ara başka dvd ile yüklemiştim windows açılış 4 renk birleşmeden açılıyordu. sorun driver yada windows dvd si ile izlenimlerime göre yazıyorum

Arama kısmına msconfig yazın, sonra pencereden önyükleme kısmına gelin. Sonra aşağıda orta kısımda "GUI önyüklemesi yok" seçeneğini işaretleyip uygula ve tamam diyerek çıkın. Artık o 4 renk birleşmeden açılacaktır.

saolasın hocam cok guzel oldu bu

• arkadaşlar. ssd konusunda yeniyim. aşağıdaki sonuç iyimi sandisk extreme için...

• quote:

Orijinalden alıntı: vahittelli

arkadaşlar. ssd konusunda yeniyim. aşağıdaki sonuç iyimi sandisk extreme için...

iyi ne kelime muhtesem
  • bende de ocz 120 gb war 550 okuma 500 yazma lı
    hoşgeldin bende de 2 sn falan gözüküyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: hiachi

hocam benim ki nasıl bi yorumda bana lutfen :D

• quote:

Hocam senin ki de gayet iyi hatta çok iyi ama olması gerektiği gibi olduğundan ekstra yoruma bile gerek yok. Size sormak istediğim şey ise şu ekranın sağ tarafındaki 3 şey nedir? Biri RoG olan diğeri EAX yazan uzantı diğeri de Lady Gaga'nın şarkısının çaldığı şey. Bu üçünün ne olduğunu söyleyebilir misin :)
  • quote:

quote:

Hocam senin ki de gayet iyi hatta çok iyi ama olması gerektiği gibi olduğundan ekstra yoruma bile gerek yok. Size sormak istediğim şey ise şu ekranın sağ tarafındaki 3 şey nedir? Biri RoG olan diğeri EAX yazan uzantı diğeri de Lady Gaga'nın şarkısının çaldığı şey. Bu üçünün ne olduğunu söyleyebilir misin :)

hocam kullandıgım anakart Asus maximus IV gene-z
    onun driveri ile gelen en ustteki rog yazan daemontools pro hediye ediliyor ve onun masaustu aracı
    digeride anakart uzerinde creative ses kartı ile geliyor kullandıgı dahili ses kartının ismi SupremeFX X-Fi 2 ses kartım eax hd destekliyor buda onun masa ustu aracı
    en allatakide ses kartıyla gelen sb jukebox masaustunden muzikleri dinleyebiliyorum

cok kaliteli programlarla geldi anakart super otesi ses veriyor ve cok guzel ozelligi var hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAZUYA MISHIMA -- 27 Şubat 2012; 8:28:17 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mebrar

quote:

Ne oldu hocam?

Sanırsam "GOL" oldu hocam

12 Saniye'ye vurdu süre, sadece Kasper'i kapadım geri kalan normalde sağ alt köşeye gelen tüm programlar açık. (MSI AfterBurner, Nvidia öğesi, Deamon Tools, Sound Blast Panel)

Hatta bu Atto değerleri başta sadece Win 7 kurduğumda 515'e 550'li bir değerdi, program yükledikçe biraz düşmüş değerler. (Belki de hiç içime sinmeyen SSD Tweak programı yüzündendir. Nereden kurduysam)

Edit: Windows'un 4 renkli açılış logosu dahil hiç bir ön ekran gelmiyor direk masaüstü açılıyor Ürün ise; "MEMORIGHT 120 GB FTM PLUS"

kasperi nasıl kapadın ben kapatamadım ya :D msconfigden giriyorum tiki kaldırıyorum uygula diyince tekrar tik geliyo

• quote:

cok kaliteli programlarla geldi anakart super otesi ses veriyor ve cok guzel ozelligi var hocam

Teşekkür ederim hocam ben de senin hangi anakartı kullandığını bildiğimden ve ben de kullandığımdan sordum açıkçası :) EAX ve Juxebox nasıl açılıyor ufak bir anlatırsan sevinirim :)

quote:

Orijinalden alıntı: sezermsk

kasperi nasıl kapadın ben kapatamadım ya :D msconfigden giriyorum tiki kaldırıyorum uygula diyince tekrar tik geliyo

Hocam oradan kapasan da otomatik tik gelir çünkü program sağlam Kasper'in ayarlarından açılışta otomatik açıl gibi bir ayar var genel ayarlarda onu kapatacaksın

• hocam anakartın dvd sinde supermeX-FI driverı var altlara dogru olsa gerek onu kurdugunuzda masa ustune w7 arac kurulumları gelecek onlara tıklayınız daha sonra masaustune sagtık yapıp altta araclar secenegınden girip uzrlerıne tıklayarak aktıflestırebilirsiniz.
    daemontools dockunuda programı kurduktan sonra getiriyor kendiliğinden aktif değil ise yine araclardan bakın orada olması gerek
    bende size sunu sorayım ben 2600k işlemci ile anakartı kullanıyorum ramlerim 4 gb ve satısa cıkarttım 16 gb veya 8 gb ram almak istiyorum sizin tavsiyeniz ve kullandıgınız ramler nelerdir ustat o.c yapmamda sıkıntı cıkartmıyacak ramler istiyorum
    saygılar...
  • quote:

Üstatlarım ssd min markası corsair force 3 ustte belirttiğim gibi bir hıza sahip,1 oyun ve driverlar kurulu asus maximus IV gene-z/gen3 anakarta sahibim fakat acılıs ve kapanıs surelerim cok yavas 30 sn nin altına inemedim acılısta ,12 ile 10 sn lerdede kapanıs surem var sorun ne anlayamadım.Bu 2.format atısım.İşletim sisteminden oldugunu sanmıyorum,bu hızdaki ssd de bu performan biraz yavas geldi bana.

• format attım denemek için win ultimate kurdum yine hoşgeldiniz yazısını görüyorum.
  • teşekkürler yorum için...
  • hocam testler iyi. açılış nasıl hoşgeldiniz yazısını görüyormusunuz?
  • İmzamdaki sistem ile;

Eski SSD'm ile ( Monster Q90M571TU44 )

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.