Şimdi Ara

SSD için dönüştürücü tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba elimde Sandisk Extreme Pro 3D M.2 NVMe 500gb ssd var laptobumda kullanmak icin aldim ancak takacak slot olmadigi icin donusturucu aldim ,aldigim donusturucude ssdyi bozdu halbuki ssdye uygun donusturucu almistim acaba diyorumki aldigim donusturucunun ustunde kondansator yokdu internette baktim diger donusturuculerin ustunde vardi o oyuzden mi bozuldu

NOT: Sata girisinden kullanma amacli aldim

Yardimlarinizi bekliyorum ssd donusturucu tavsiyesi icin tesekkurler SSD için dönüştürücü tavsiyesi SSD için dönüştürücü tavsiyesi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• google a "nvmi ssd dönüştürücü" yaz pcı olanları işini görür istediğini alırsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lord276 -- 8 Temmuz 2020; 10:39:38 >
  • Dostum laptop şasesinde ne kadar yerin var bilemiyorum ama bu örneklerden ilerlersen istediğini bulabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziyadov -- 8 Temmuz 2020; 11:48:33 >

• Abi bendeki ssd 5 ucu 5 pinli yani SSD için dönüştürücü tavsiyesi benimki M key buna hangi donusturuculer olur

• quote:

Orijinalden alıntı: Rocky010

Abi bendeki ssd 5 ucu 5 pinli yani benimki M key buna hangi donusturuculer olur
    elindeki ssd için notebookta slot yoksa dönüştürücü ile kullanamazsın.

senin ssd nvme arayüzünde yani pcıe arayüzünü kullanır.
    ama sen sata arayüzüne bağlamaya çalışıyorsun.

• zeki1981 kullanıcısına yanıt
    Kardeş oluyor ama ben uygun olan donusturucuyu ariyorum internette bunla ilgili vieeolar var

• quote:

Orijinalden alıntı: Rocky010

Kardeş oluyor ama ben uygun olan donusturucuyu ariyorum internette bunla ilgili vieeolar var
    nvme ssd yi sataya bağlayıp çalışmasını sağlayan videoyu merak ettim doğrusu.

nvme ile m2 farklı şeyler bunu biliyorsundur.
    dönüştürücülerin hepsi m2 ye uyumludur bilgin olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Depolama için Harddisk Öneri
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Donusturucuyle oluyor internette baska forumlardadan da bilgi aldim merak etme ayrica denedim

• Bendeki tek sorun benim aldigim donusturucunun ustunde kondansator yokdu digerlerinde vardi benim takdigim ssd bozuldu acaba oyuzdenmi sonucta çinden geliyor ya malzemeden calmislarsa

• zeki1981 kullanıcısına yanıt
    Yine nilgilendirmen icin sagol

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.