Bildirim
SSD Disc te Performans ve Uyumluluk.... YARDIM
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
usta sata 3 yeni çıkan ocZ vertex 4 var düşünebilirsin anakartın sata 2 olunca alacağın sata 3 ssd yi de yarı hızda kullanıyorsun o yani başka birşey değişmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: iceman_54
usta sata 3 yeni çıkan ocZ vertex 4 var düşünebilirsin anakartın sata 2 olunca alacağın sata 3 ssd yi de yarı hızda kullanıyorsun o yani başka birşey değişmiyor.
eyvallah kardeşim çok saol :)) -
quote:
peki usta bana çok aşırı hız ve performans lazım değil ve 60gb yeterli benim için OCZ 60GB Agility 3 Serisi Sata 3.0 SSD alsam nasıl olur sence ?? -
hocam fazlasıyla görür hemde... Hatta bak fazla performans istemiyorsan 100 liraya sata 2 bi ssd var 60 lik ıstanbuldan bir ark. Satıyor istersen irtibata geç hem paran cebinde kalır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
hocam fazlasıyla görür hemde... Hatta bak fazla performans istemiyorsan 100 liraya sata 2 bi ssd var 60 lik ıstanbuldan bir ark. Satıyor istersen irtibata geç hem paran cebinde kalır.
usta yanlış anlamada ben elden almıyorum forumlardan bi kere başım yandı o bakımdan az biraz fazla verip yenisini ve bildiğim yerden alıyorum :)) -
60 Gb Windows ve gerekli uygulamar için yeterli, 1-2 oyun da kurabilirsin. Ama elbet gün gelir yetmeyecektir, almışken 120 Gb olsun derim. Vertex 4 harika seçim -
quote:
Orijinalden alıntı: gencfb032
forumlardan bi kere başım yandı
Geçmiş olsun kardeşim, bende alışveriş yapıyorum buralardan, daha kazık yemedim inşallah da yemem ama buranın kıyak yanı ne oluyor biliyomusun bazen adamın biri çıkıyor 2 gun kullandığı ürünü 0 ından aşağı fiyata satıyo öyle iyi oluyor yani. Bende kazık yiyene kadar takılırım -
Vertex4 128 gb al hocam. 60 gb ileride yetmez pişman olursun. Sata 2 sorun olmaz ileride sata 3 e geçince tam performans alırsın -
ben vertex 4 diski sata I'de süründürüyorum
kardeş paran varsa vertex 4 128gb işini görür paran yoksa 200tl civarı 120gb diskler var onlarda işini fazlasıyla görür. illa 60gb alıcam diyorsan onlarında fiyatları 140-150 lira bildigim kadarıyla ama aradakı az bir miktarı tamamlayıp bir üst kapasiteyi almanı tavsiye ederim.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X