Şimdi Ara

SSD?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    İntel 2600K İşlemci
    Asus P8P67 Rev.3.0 Anakart
    8 GB Kingston 1600 Mhz Ram
    Zotac GTX 590 3 Gb 768 bit Ekran kartı
    500 GB.Seageta 16 Mb 7200 Rpm HDD
    1500 Watt ThermaleTake Güç kaynağı

bu sisteme SDD alırsam ,perfromansda nasıl bir katkı yapar ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raptor34 -- 30 Mart 2013; 12:59:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: raptor34

Sistemim;
    İntel 2600K 2.7 Mhz.İşlemci
    Asus Anakart
    Zotac 3 Gb 768 bit Ekran kartı
    500 Gg.Seageta 16 Mb 7200 Rpm HDD

Almadığın kabahat zaten, canavar gibi sistemin var maşallah.. Windows'un açılışı, kapanışı, oyunların kurulum, bölümlerin yüklenme, bekleme süreleri düşer, her türlü diskteki işlem ( okuma, yazma, kopyalama, vs.) 3 kat daha hızlı olur..Yani kısaca tüm yaptığın işlemler epey hızlanır.. Al hemen bir tane..

• Hocam ayıptır söylemesi 1500w PSU napıyorsunuz

SSD tabiki al müthiş bir hızlanma olur farkedersiniz yukarda Angel kardeşim hepsini söylemiş bana birşey kalmadı
  • Bilgisayar en kötü parçası hızındadır.Araba 300 Km yapsada basacak yol olmadıktan sonra neye yarar

Kısaca ssd siz darbogaz yapar o sistem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelmax

quote:

Sistemim;
    İntel 2600K 2.7 Mhz.İşlemci
    Asus Anakart
    Zotac 3 Gb 768 bit Ekran kartı
    500 Gg.Seageta 16 Mb 7200 Rpm HDD

Almadığın kabahat zaten, canavar gibi sistemin var maşallah.. Windows'un açılışı, kapanışı, oyunların kurulum, bölümlerin yüklenme, bekleme süreleri düşer, her türlü diskteki işlem ( okuma, yazma, kopyalama, vs.) 3 kat daha hızlı olur..Yani kısaca tüm yaptığın işlemler epey hızlanır.. Al hemen bir tane..

240 Gb Sandisk 550mb/525mb SSD aldım, Asus p8p67 Rev.3 anakartımda Sata ile ilgili iki bölüm var 6gb/s ve 3Gb/s bende Sata bağlantısı olmadığından Harddisteki bağlatıyı söküp SSD ye taktım 3Gb/s de bağlıydı, acaba çıkışı 6gb/s den mi almam lazım? birde Sata bağlantı kablosu alıcam 6gb/s için farklı bir kablomu almam lazım lütfen yardım??

• quote:

240 Gb Sandisk 550mb/525mb SSD aldım, Asus p8p67 Rev.3 anakartımda Sata ile ilgili iki bölüm var 6gb/s ve 3Gb/s bende Sata bağlantısı olmadığından Harddisteki bağlatıyı söküp SSD ye taktım 3Gb/s de bağlıydı, acaba çıkışı 6gb/s den mi almam lazım? birde Sata bağlantı kablosu alıcam 6gb/s için farklı bir kablomu almam lazım lütfen yardım??

Satın aldığın SSD, SATA 3.0 bağlantısı, yani 6 GB/s hızını kullanıyor.. Tam performans, verim alabilmek için bu şekilde bağlaman lazım.. Yapman gereken; BIOS'tan bu SSD için bağlantı şeklini SATA 3.0, 6 GB/s hangisi yazıyorsa onu seçmelisin.. ikinci olarak da Hard Diskin kablosuyla bağlama.. Ayrı bir SATA 3.0 bağlantı kablosu al, bir ucunu Direk SSD'ye, diğer ucunu da anakart üzerinde SATA 3.0 ya da 6 GB/s yazan portlardan birine tak.. Aksi halde SSD'yi tam performansta kullanamazsın..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sata ssd öneri
    geçen ay açıldı
    HDD-SSD
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.