Şimdi Ara

SSC Napoli Taraftar Köşesi (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
3
Favori
27.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • frikik gol olacak diye bir his vardı içimde gol oldu pjanic attı roma 1-0 napoli pandevin ikinci yarı çıkması higuainin girmesi lazım cannavaroda saatli bomba britos sakatlandı cannavaro girdi frikik yaptırdı gol oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realasim

frikik gol olacak diye bir his vardı içimde gol oldu pjanic attı roma 1-0 napoli pandevin ikinci yarı çıkması higuainin girmesi lazım cannavaroda saatli bomba britos sakatlandı cannavaro girdi frikik yaptırdı gol oldu.

bu defansla başarı gelmez. takviye şart. Higuainin yedeği yok ayrıca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: system44

quote:

frikik gol olacak diye bir his vardı içimde gol oldu pjanic attı roma 1-0 napoli pandevin ikinci yarı çıkması higuainin girmesi lazım cannavaroda saatli bomba britos sakatlandı cannavaro girdi frikik yaptırdı gol oldu.

bu defansla başarı gelmez. takviye şart. Higuainin yedeği yok ayrıca.

pandev nasıl bir beceriksiz onu bilemiyorum artık.. bizim sınıf forvetini koysam atar o golü,cannavaro zaten saatli bomba başka bişey söyleyemiyorum niye cannavaro yu aldı onuda anlamış değilin federico fernandez çok daha iyi.ilk yarının özetini çıkartalım;ATAMAYANA ATARLAR.
  • 2. yarı başladı higuain yine yedek bu sayede 3 puanı romaya yazabiliriz
  • gökhan inler vurdu direk bizi kurtarırsa hamsik veya gökhan kurtarır hadi ayağına kuvvet inler
  • Paolo cannavaronun annesi keşke düşük yapsaydı..
  • Hayda penaltı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Je$$e

Hayda penaltı

aynen cannavaro il yarıda sadece 5 dakika oynadı britos sakatlandı bu kel girdi artık bişey söylemeyeceğim sinirden Paolo Cannavaro 44 te oyuna girmeden Roma 0-0 Napoli,
    Oyuna girdikten sonra 45+3 te yediği sarı kart+yaptırdığı frikik sonucu 1-0
    İkinci yarı cannavaro ikinci sarı karttan kırmızı kart+yaptırdığı penaltı sonuç 2-0
    #vaffanculopaolo
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Je$$e

Hayda penaltı

aynen cannavaro il yarıda sadece 5 dakika oynadı britos sakatlandı bu kel girdi artık bişey söylemeyeceğim sinirden Paolo Cannavaro 44 te oyuna girmeden Roma 0-0 Napoli,
    Oyuna girdikten sonra 45+3 te yediği sarı kart+yaptırdığı frikik sonucu 1-0
    İkinci yarı cannavaro ikinci sarı karttan kırmızı kart+yaptırdığı penaltı sonuç 2-0
    #vaffanculopaolo

Diyecek bir şey yok gerçekten maçı ... Roma gene kayıpsız atlatacak büyük ihtimalle
  • roma devreyi lider kapatır,bu saatten sonra bizim şampiyon olma ihtimalimizin ortadan kalktığına inanıyorum,şampiyonlar ligine gidelim yeter ilk 3 te bitirelim şu ligi.
    Britos sakatlandıktan sonra 10 kişi oynasak eminimki yenilmezdik,adamın yarardan fazla zararı var
  • https://www.facebook.com/photo.php?fbid=532563440163307&set=a.245339135552407.60137.237809412972046&type=1&theater cannavaronun pozisyonu penaltı değil ama zaten yeterince batırdı oyunu bişey farketmiyor
  • yarın marsilya-napoli bizim ş.l deki gidişatımızı belirleyecek maç ben kazanırsak gruptan çıkma şansımızın yükseleceğine inanıyorum biraz zor görünüyor ama dortmundu altımıza alabilriz arsenal bu gruptan bir şekilde çıkar,deplasmanda ve kendi sahamızda 6 puan alırsak grupta işler değişir fakat deplasmanda kazanacağımızı sanmıyorum
  • zapataaa marsilya 0-2 napoli callejon-zapata diğer arsenal dortmund maçı 1-1 arsenal alsa iyi olacak
  • Bazı İtalyan kulüplerinin taraftarları Napoli aleyhine tezahürat yaptıkları gerekçesiyle kulüplerine ceza aldırmış.
    Nedir bu olayın sebebi?
    Niye Napoli karşıtlığı yapmışlar?
  • Javalon kullanıcısına yanıt
    Napoli güney takımı ve güney italya ile kuzey italya arasında bizde olduğu gibi doğu-batı ayrılığı var,kuzayliler napolililerden nefret ediyor genoalılar hariç,ırkçılık vs. napolinin antrenman tesislerinin olduğu yer castel volturno da afrikalılar oturduğu için napoli ye afrikalılar diyorlar bunun gibi şeyler milanlılar coro anti-napoli beste yapmıştı napoli colera diye tezavhurat vardı napolide kolera salgını vardı bir aralar buna atıfta bulundular ama kendileri veba oldular bunun gibi şeyler güney takımları bu ligde şampiyon olamaz gibi gözüküyor kuzey takımları birbirini koruyor olay bu
  • napoli -0 torino higuain (x2 pen) yine penaltı vuruşu oldu,2 side net penaltı ama penaltı ama penaltı ile atmasak daha iyi olacak
  • higuain kendini fazla atıyor kendini yere atmak yerine penaltı haricinde gol atsa daha iyi olacak,f.fernandez-albiol defansta çok iyi britos oynamasada olur
  • quote:

sonra niye milana juveye hakaret ediyorsun..http://www.iamnaples.it/2013/10/28/juve-curva-chiusa-la-condizionale-i-cori-discriminazione-verso-i-napoletani/

Neden Juve'ye hakaret ediyorsun ki bunu yapan çağdışı sözde Avrupalı hayvanlara et sırf.Ben bile utanıyorum böyle şeyleri görünce.Yoksa kişiler ve yapılanlar üzerinden klüplere hakaret edecek olsam sabaha kadar sıkılmadan ederim.Bu klüpler büyük klüpler ve amaçları evrensel olmak.Günümüzde böyle rezalet düşüncelerin savunucuları olduğunu hissetiğimiz an desteklemeyi bırakırız ki ben klübün 2.dünya savaşındaki tutumunu politik görüşlerini geçmişini çok araştırdım ama biraz karışık malum Türkçe kaynak yok.Bu konularda bilgili olan arkadaşlarımız da uzun uzun anlatırsa da dinlemek çok isterim.Zaten biz İtalyan olmadığımız için bunlarla işimiz yok spor kısmı önemli bizim için.Gurbetçi olup Beşiktaşı benimseyemeyip Juventus'a saplanan şahsım için önemli olan sadece klübün sportif faaliyetleri ve çalışmaları başka işlere karışırsa dediğim gibi düşünürüm çünkü benim bizim gibi ülke dışından da binlerce insan destekliyor böyle klüpleri.Almanya'da yıllarca şahit oldum dünyanın her yerinden insan gelip seyrediyor benim de hayalim bu zaten ama böyle hayvanların yaptıklarını görünce soğuyorum çok ağır cezalar gelmeli kendileri ne düşünüyorlarsa düşünsünler statta yaptırmayacaksın böyle olunca evrenselleşeme adına hep eksi puan.Şimdi ben İtalya'ya gitsem Juventus Türkiye taraftarları diye yazımı açsam kendi nedenlerimce sevdiğim Juventus'u yanımda başka ülkeden olan insanlarla da birlikte statta da desteklesem ama bunlar olduğu sürece zor ama bak İngiltere'ye Almanya'ya.Statta bu işleri yaptırmayacaksın siyaseti ırkçılığı ayıracaksın stattan ağır cezalar gelecek başka yolu yok maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Regista -- 29 Ekim 2013; 0:48:57 >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.