Şimdi Ara

SSC Napoli Taraftar Köşesi (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
838
Cevap
3
Favori
27.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • higuain i aldığımız güne lanet olsun şampiyonlar ligi bitti artık avrupa ligini aldık aldık alamadık ligde de şansımız yok ilk 3 e girmeliyiz ligde,berbat bir sezon
  • Valla üzüldüm Napoli'ye yazık oldu gerçi herşey bitmedi ama çok büyük mucize lazım +3 farkla Arsenal'i yenmesi gerekiyor.

Maçın kırılma anı Higuain'in karşı karşıya kaçırıp 1 dk sonra Dortmund'un 2-0'a maçı getirişi oldu.Şu maç 3-2 bitse gelecek maçta Napoli'ye tek farklı Arsenal galibiyeti dahi yetecekti.

Artık şu saatten sonra Marsilya'nın onur mücadelesi yapıp sıfır çekmemek için mücadele edeceği maçta kendi evinde Dortmund'a yenilmemesi gerekecek.Diğer ihtimalde Napoli'nin Arsenal'e ikili averajda üstünlük kurması yani +3 fark hayal..
  • Marseille gibi bir takımda 0 çekenler kulübüne katılacak. Hem 2.torbadan gel hemde 0 çek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bianconera kullanıcısına yanıt
    aynen higuain in kaçırdığı gol tam bir hayal kırıklığı güzel hakaretler ettirdi bize,arsenal maçı gerçekten hayal takım çok iyi form tutarsa belki kazanabiliriz ama 3-0 çok zor insigne-hamsik-mertens önlerinde duvan oynarsa kazanabiliriz ama higuainle bu iş olmaz ,eleştirdiğiniz llorente bile daha iyi çok yerinde transfer.bugün copenhagı mağlup edip sonraki maçta gs ile berabere kalsanız yetiyor sanırım size
  • Aynen 2 maçta 4 puan çıkartır bizi gruptan.Ne ilginçtir ki size 12 puan dahi yetmeyebilirken biz 7 puanla gruptan çıkabiliriz.
  • bianconera kullanıcısına yanıt
    sizde kopenhag dengeleri bozdu bizde ise marsilya çok pasif kalınca işler karıştı
  • Deli maç oldu ha izledim EPL maçları gibiydi..
  • Zenit -4 averaj 1 galibiyet ile grubu 6 puanda bitirerek gruptan çıktı Napoli 12 puanla çıkamadı , yazık oldu...
  • Yazık oldu sen gel 12 puan topla gruptan çıkama
  • Yazik oldu, bu grup sanssiz bir gruptu zaten Napoli icin. Sonuna kadar da cok guzel kovaladi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maç sonu ;

SSC Napoli Taraftar Köşesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gaston Ramirez

Zenit -4 averaj 1 galibiyet ile grubu 6 puanda bitirerek gruptan çıktı Napoli 12 puanla çıkamadı , yazık oldu...

Gerçekten yazık oldu. Özellikle Zenit gibi bir takımın gruptan çıktığını düşününce insan daha bir üzülüyor.

Bu arada İtalyan futbolunun yerlerde olduğunu çekinmeden söyleyebiliriz artık.
  • Ben 3.torbadan dahi sıfır çeken oldugunu sanmiyorum Marsilya inanılmazı başardı gerçekten de..
  • Bugun elenmemiz gercekten cok sacma insan kabullenemiyor 2-0 kazandik ama yetmedi higuain mac sonunda agladi napoli ve juventusa cok yazik oldu marsilya 87 de yemese tur bizdeydi

• Juve ve napolinin şanssizca elenmesi italyan futboluna cok buyuk zara verecek,neyseki milan kurtuldu

• Sen 2.Torbadan gel 0 puanla bitir. Bir nevi şamaroğlanı oldular. Gerçi grubundaki takımlar Avrupa futbolunun en önde gelen ekiplerindendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: realasim

Bugun elenmemiz gercekten cok sacma insan kabullenemiyor 2-0 kazandik ama yetmedi higuain mac sonunda agladi napoli ve juventusa cok yazik oldu marsilya 87 de yemese tur bizdeydi

Hacı bize yazik olmadı size yazik oldu gerçekten üzüldüm ama sonuna kadar savaşmasını çok takdir ettim Napoli'nin.

Conte-Benitez farkı görüldü ŞL'de..
  • O defans kadrosuyla Rafa Benitez gene klasik oyunundan ödün vermiyor keşke Napoli çıksaydı devre arası istedikleri oyuncuları alırsa daha da başarılı olur Napoli bütçe var diye biliyorum çok olmasa da garip adamlar almak isteyecektir ama taraftar sabretsin bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: bianconera

quote:

Orijinalden alıntı: realasim

Bugun elenmemiz gercekten cok sacma insan kabullenemiyor 2-0 kazandik ama yetmedi higuain mac sonunda agladi napoli ve juventusa cok yazik oldu marsilya 87 de yemese tur bizdeydi

Hacı bize yazik olmadı size yazik oldu gerçekten üzüldüm ama sonuna kadar savaşmasını çok takdir ettim Napoli'nin.

Conte-Benitez farkı görüldü ŞL'de..

Aynen kopenhag beraberligi juveyi bu hale soktu usta,gercekten cok cok yazik oldu bize 4 mac kazanip gruptan cikamak trajik bir durum. avrupa liginde muhtemelen yari final goruruz benitezin.kupa sevgisinden ama conte avrupa ligini onemsemeyecek gibi geliyor bana

• Zenit 1 GS 2 Galibiyetle tur atladı Napoli 4 galibiyet ile elendi çok yazık oldu.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.