Şimdi Ara

SsangYong topiği ... (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
3
Favori
19.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rockboy

    Gerçekten bir çok arkadaşımız aşırı bir ön yargıyla yaklaşmış gönül ister size şu an yeni aldığımız kyron ile transporter T5'in yan yana fotoğraflarını çekmek ve size göstermek ama telefon kötü :D transporter uzun şasenin yanında aynı yükseklikte devasa bir şekilde duruyor gerçekten bu fiyata çok kaliteli araç servis ağıda sürekli yayılıyor ankarada 2. bayi ve servisi açılmak üzereymiş onun haberini aldık.İnanmayan arkadaşlara sesleniyorum Bu aracın üzerinde Mercedes C200 CDI motoru vardır türkiyede 200CDI bulmanız zor her ne hikmetse getirmiyorlar istediğiniz yerden araştırın ssangyong eski çelik üreticisidir öyle katlanan araba yapmaz her chan chin chong'u ÇİN sanmayın gerçekten bu fiyata kalite araç



    Hayırlı olsun. Demek sonunda aldınız. Sizin adınıza gerçekten sevindim. Memnun olduğunuz konusunda zaten hiç şüphem yok. Ne kadara aldınız acaba? Ve size göre olumlu olumsuz yönleri yazarsanız buradaki arkadaşlar da aracı daha yakından tanıyacaktır. İnanmayan arkadaşlar sadece bayiye gidip test araçlarından birini lifte kaldırmalarını istesinler. Görürler zaten mercedese ait olduğunu o motorun. Ssangyong konusunda bilgilenmek isteyen arkadaşlar da biraz araştırırsa nette birçok şey bulurlar. Özellikle rusların koydukları videolar çok güzel. Aracın off road kabiliyetinin ne kadar fazla olduğu hakkında çok güzel videolar var. Araç offroad açısından çok çok başarılı. Motor şanzıman mercedese ait. Firma eski çelik üreticisi ve araçları gerçekten sağlam. Büyük şehirlerde servis sıkıntısı da pek yok. Yedek parça ve bakım masrafları da düşük. Şimdi araç bu kadar artı özelliğe sahipken marka takıntısı yapıp bu aracı almamayı anlıyamıyorum. Tekrardan hayırlı olsun. Sağlam bir makine bulup fotoğraf eklerseniz çok güzel olur.




  • rockboy hayırlı olsun. bende sonunda arabamı satıp actyon sport almaya ankaradaki bayiye gittim ve hüsrana uğradım. ben özellikle triptronik , halftop ve beyaz istiyordum. 15-20 gün önce gittiğimde vardı. şimdi ellerinde sadece 2 adet manuel kalmış. biri beyaz biri siyah. halftop hediyeside bugün son. ana firmaya sordular otomatik kalmamış dediler en yakın 45 gün sonra gelir dediler. o zamanda halftop hediyesi olmaz dediler. bende bu ay kdv yüzünden ticari araç almak zorundayım kafayı yiyecem çok kararsızım.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bestabd

    rockboy hayırlı olsun. bende sonunda arabamı satıp actyon sport almaya ankaradaki bayiye gittim ve hüsrana uğradım. ben özellikle triptronik , halftop ve beyaz istiyordum. 15-20 gün önce gittiğimde vardı. şimdi ellerinde sadece 2 adet manuel kalmış. biri beyaz biri siyah. halftop hediyeside bugün son. ana firmaya sordular otomatik kalmamış dediler en yakın 45 gün sonra gelir dediler. o zamanda halftop hediyesi olmaz dediler. bende bu ay kdv yüzünden ticari araç almak zorundayım kafayı yiyecem çok kararsızım.


    Hocam başka illerdeki bayilere bak derim. Eskişehir ve konya bayilerine bakmanızı öneririm. Sonuç olarak komşu iller. Hem ufak bir gezi yapmış olursunuz. Telefon edin ve sorun ellerinde varsa bu hafta sonu gider alırsınız. Halftop hediyesine gelince bugün konuşursanız tahminimce sorun çıkarmazlar. Bence bu ay almak zorundaysanız ssangyongtan vazgeçmeyin. Yakın illerde muhakkak vardır diye düşünüyorum. Aslında istanbulda olsanız baya bir var ama işte ankarada olmanız durumları değiştiryor ama bence bir hafta sonu gezisine çıkar gibi gidip alın. Hem gezmiş olursunuz hem de istediğiniz aracı almış olursunuz. Bu da adanadan. İstediğiniz özelliklere sahip. Size tavsiyem ankara dışından bakmanız.
    http://www.sahibinden.com/ssangyong_actyon_sports_2_0_xdi_lux_18_inc_4x4-51WQQaXQQ21991254WQQpXQQdisplayitem




  • daha önce Isuzu gençlerin servis müdürünün evini yapmıştık geçen bu arabayı aldığımızı söyleyince iç anadolu servis ve satışını da biz aldık deyince çok sevinmiştim Tırlardan bissürü parça iniyordu ne bunlar dedim arabanın parçaları dedi çok hoş bi sahneydi beyaz action yeni bi tane gelmiş tırdan indirirken görmüştüm eğer resmi olarak satabiliyolarsa Ankara konya yolunda ISUZU GENÇLER AŞ de size yardımcı olabilirler araca mehmet başayar 45 güne gelir deyince bizde sıfır gibi bir beyaz kyron bulduk sunroof açtırmayı düşünüyoruz zaten bi eksiği o başka eksiği yok 50.000 TL ye aldık.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockboy -- 26 Mayıs 2010; 22:07:12 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rockboy

    daha önce Isuzu gençlerin servis müdürünün evini yapmıştık geçen bu arabayı aldığımızı söyleyince iç anadolu servis ve satışını da biz aldık deyince çok sevinmiştim Tırlardan bissürü parça iniyordu ne bunlar dedim arabanın parçaları dedi çok hoş bi sahneydi beyaz action yeni bi tane gelmiş tırdan indirirken görmüştüm eğer resmi olarak satabiliyolarsa Ankara konya yolunda ISUZU GENÇLER AŞ de size yardımcı olabilirler araca mehmet başayar 45 güne gelir deyince bizde sıfır gibi bir beyaz kyron bulduk sunroof açtırmayı düşünüyoruz zaten bi eksiği o başka eksiği yok 50.000 TL ye aldık
     SsangYong topiği ...
    resimdeki arkadaşda 1.90dır yanındakide bizim ducato onun yanında biraz ufak durdu çünkü sadece kasası net 230cm yükseklikte toplam 280 olması lazım ama transporterle aynı yükseklikte arkası bide arabaya alışamadığımdan inerken ayağımı basamağa çarpıyorum bi o var kötü yanı :D



    Hayırlısı olsun. Gerçekten çok şık bir araç. Boyu konusunda yakından gördüğüm için biliyorum, gerçekten jeep gibi bir jeep. Yani japon jeepleri gibi değil boyutları gerçekten büyük. Keza bagajı çok çok büyük. Beyaz gerçekten güzel durmuş. Ne diyeyim tekrar hayırlı olsun. 50000 ytl iyi bir meblağ ancak en boş paketse ikinci el için çok diye düşünüyorum sıfır gibi olsada. Aracınızın donanım paketi ve özelliklerini kmsini ve model yılını yazarsanız ona göre fiyat hakkında daha net konuşabilirim. Bunlar şimdilik bulduğum az kmli kyronlar.

    http://www.sahibinden.com/en_ucuzuuu-24WQQaXQQ18307868WQQpXQQdisplayitem
    http://www.sahibinden.com/acil_otamatik_orjinal_kayron_20bin_km_de!!-45WQQaXQQ23775797WQQpXQQdisplayitem (bunda lokal boya var ama triptronik vites bir araç)
    http://www.sahibinden.com/!!!!!!_en_uygun_kyron_4x2_duz_vit_!!!!!!-02WQQaXQQ21161307WQQpXQQdisplayitem (bu da sıfırı bunu 50 bine rahat alabilirsiniz)

    Dediğim gibi aldığınız aracın donanımını, kmsini, modelini bilmediğim için net birşey söyliyemiyorum. Tekrardan hayırlı olsun. Gerçekten şık ve güzel bir araç ve o gerçek bir suv. En kısa zamanda sizden bir inceleme bekliyorum.




  • yok ya bunların kmsi çok araç 8000km de ihtiyaçtan acil satılıktı pazarlıktan sonraki fiyatını bilmiyorum o kadarda boş değil canım :D naylonları üstünde adamın zaten işleri iyi değilmiş satabilirim diye sökmemiş 2009 ortası trafiğe çıkışlı 6-10 aylık bir araç gerçektende çok temiz
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rockboy

    yok ya bunların kmsi çok araç 8000km de ihtiyaçtan acil satılıktı pazarlıktan sonraki fiyatını bilmiyorum o kadarda boş değil canım :D naylonları üstünde adamın zaten işleri iyi değilmiş satabilirim diye sökmemiş 2009 ortası trafiğe çıkışlı 6-10 aylık bir araç gerçektende çok temiz


    Anlıyorum hocam. Ben donanımı bilmediğim için tabi fiyat hakkında muallakta kalmıştım. Ancak boş değilse tabi kötü fiyat değil. Daha 1 senelikte değil. Bu açıdan sıfır gibi bir araç almışsınız. Sizin adınıza sevindim. Yalnız sizden detaylı bir inceleme bekliyorum. Şöyle bir kaç foto, daha da önemlisi araç hakkında ki görüşleriniz. Frenleri, plastik kalitesi, direksiyonun hıza tepkisi-duyarlılığı, araçta gördüğünüz pozitif ve negatif noktaları yani kısacası herşeyiyle şöyle aracı anlatan derinlemesine bir inceleme bekliyorum. Bunu kendimden çok burada aracı tanımayan arkadaşlar için istiyorum. Sonuçta bildiğiniz üzere insanlar bu aracı tanımadan ön yargı ile yaklaşıyorlar. Azımsanamayacak kadar kişi markayı çinli sanıyor. Düşünün yani. Siz incelemeyi yapın offroad yetenekleri hakkında birçok video mevcut elimde. Gerekirse daha çokta bulurum. Tekrar hayırlı olmasını dilerim.




  • Byatunga hocam,
    Tavsiyelerin doğrultusunda başka şehirlerde araştırdım hepsinde tiptronik var.Aynı zamanda istanbuldan istediğin kadar getirelim dediler. Yani ankaradaki bayi beni keklemiş elindeki düz vitesi satmak için.Bende gittim bursadan aldım. 37.500 tl. tiptronik 4*2 halftop ve park sensörü hediye.

    Kullanan arkadaşlara bi sorum olacak araç güzelde bu süspansiyonu pek beğenmedim. Acaba bmw 5.20 den sonramı bana öyle geldi yoksa gerçekten kötümü. Çukurlarda sanki bi dalga vuruyormuş gibi hissettiriyor. Çukura girdikten sonra 1-2 saniye sonra hissettiriyor gibi. acaba aracın 0 olmasından dolayımı ilerde yumuşarmı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bestabd

    Byatunga hocam,
    Tavsiyelerin doğrultusunda başka şehirlerde araştırdım hepsinde tiptronik var.Aynı zamanda istanbuldan istediğin kadar getirelim dediler. Yani ankaradaki bayi beni keklemiş elindeki düz vitesi satmak için.Bende gittim bursadan aldım. 37.500 tl. tiptronik 4*2 halftop ve park sensörü hediye.

    Kullanan arkadaşlara bi sorum olacak araç güzelde bu süspansiyonu pek beğenmedim. Acaba bmw 5.20 den sonramı bana öyle geldi yoksa gerçekten kötümü. Çukurlarda sanki bi dalga vuruyormuş gibi hissettiriyor. Çukura girdikten sonra 1-2 saniye sonra hissettiriyor gibi. acaba aracın 0 olmasından dolayımı ilerde yumuşarmı.



    Hayırlı olsun hocam. Tahmin etmiştim böyle birşey olacağını. Maalesef ki bayiler çoğu zaman böyle yalanlar söylüyor. Sadece ellerindekini satmak için. Halbuki yanlış bir şey bu. Sonuçta merkezden isteyip getirtseniz müşteri bu ilginiz sebebiyle size daha da yakınlaşacak. Ve bundan sonra bir araç olacak olsa sizi tercih edecek ancak bizim insanımız günü kurtarma eğiliminde. Ancak iyi yapmışsınız gidip başka bayiden almakla. Hem de aldığınız fiyat cidden çok iyi.

    Süspansiyon kısmına gelince 5.20 yi unutun demekten başka birşey gelmiyor elimden. Benim de bundan önceki aracım 5.20 idi. Ancak ondaki rahatlığı bu araçta bulmanız çok zor. Ancak kendi sınıfı içinde gerçekten iyi bir araçtır. Biraz zaman geçsin alışacağınıza eminim. Diğer taraftan süspansiyonların sert olması şart çünkü pick up bir araca yumuşak süspansiyonlar koymak cinayet olur. Dediğim gibi size 5.20 den sonra süspansiyonların çok sert gelmesi normal. Ondaki konforu zaten kolay kolay başka araçlarda bulamazsınız. Sizden bir de derinlemesine bir inceleme bekliyorum. En azından forum üyeleri aracı daha iyi tanısın. Tekrar hayırlı olsun.




  • bir sitede actyon sports'u dağa bayıra vurmayı seven bir arkadaş arkaya 100KG lik bir ağırlık konduğunda aracın çok rahatladığını söylüyor benim bildiğim navara gibi makaslı araçlara ağırlık koyulur galiba ssangyong bayiliğini MEBaşayar dan almış o da elindekileri mi vermeye çalışıyo yoksa o anda elindekini verip geçmeyi mi denedi bilmiyorum kyronun 0 ını sorduğumuzda da 45 gün bekle demişlerdi bytunga hocam inceleme isteğini unutmadım en kısa zamanda yazacağım 100 kg'yi bir dene bence bişey olmaz at bagaja betondan park yapılmaz levhalarından 4 tane araba rahatlasın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rockboy

    bir sitede actyon sports'u dağa bayıra vurmayı seven bir arkadaş arkaya 100KG lik bir ağırlık konduğunda aracın çok rahatladığını söylüyor benim bildiğim navara gibi makaslı araçlara ağırlık koyulur galiba ssangyong bayiliğini MEBaşayar dan almış o da elindekileri mi vermeye çalışıyo yoksa o anda elindekini verip geçmeyi mi denedi bilmiyorum kyronun 0 ını sorduğumuzda da 45 gün bekle demişlerdi bytunga hocam inceleme isteğini unutmadım en kısa zamanda yazacağım 100 kg'yi bir dene bence bişey olmaz at bagaja betondan park yapılmaz levhalarından 4 tane araba rahatlasın


    Şimdi arkaya ağırlık koymanın en büyük amacı yol tutuşunu artırmak. Malum aracın arka kısmı boş ve öne nazaran hafif. Ve konulacak ağırlık bu açıdan katkı sağlıyor. Bu pick up kullanacılarının en çok başvurduğu yöntem.

    İşin bayi kısmına gelince dediğim gibi böyle bayiler olabiliyor ancak bunlar hem kendilerine hem de markaya zarar veriyorlar.

    İnceleme kısmına gelince gerçekten hem kendi adıma hem de forumdaki arkadaşlar adına sevinirim. Yalnız uzun zaman kullanmışsındır artık aracı. Frenler , yol tutuş ve yalıtım hakkında ne düşünüyorsun? Bir de hiç kickdown yaptın mı eğer yaptıysan aracın şanzımanının buna tepkisi nasıldı? Bunları soruyorum çünkü bunlar gerçekten önemli noktalar. Özellikle frenler çünkü suvların durma mesafeleri binekler gibi olamıyor. Ağır araçlar bu sebeple durma mesafeleri fazla. Sen hiç ani fren yaptın mı özellikle yüksek hızlardayken kısa mesafelerde durman gerekti mi? Kısacası inceleme gelmeden önce bir ön görüş alayım dedim




  • quote:

    Orijinalden alıntı: byatunga



    Şimdi arkaya ağırlık koymanın en büyük amacı yol tutuşunu artırmak. Malum aracın arka kısmı boş ve öne nazaran hafif. Ve konulacak ağırlık bu açıdan katkı sağlıyor. Bu pick up kullanacılarının en çok başvurduğu yöntem.

    İşin bayi kısmına gelince dediğim gibi böyle bayiler olabiliyor ancak bunlar hem kendilerine hem de markaya zarar veriyorlar.

    İnceleme kısmına gelince gerçekten hem kendi adıma hem de forumdaki arkadaşlar adına sevinirim. Yalnız uzun zaman kullanmışsındır artık aracı. Frenler , yol tutuş ve yalıtım hakkında ne düşünüyorsun? Bir de hiç kickdown yaptın mı eğer yaptıysan aracın şanzımanının buna tepkisi nasıldı? Bunları soruyorum çünkü bunlar gerçekten önemli noktalar. Özellikle frenler çünkü suvların durma mesafeleri binekler gibi olamıyor. Ağır araçlar bu sebeple durma mesafeleri fazla. Sen hiç ani fren yaptın mı özellikle yüksek hızlardayken kısa mesafelerde durman gerekti mi? Kısacası inceleme gelmeden önce bir ön görüş alayım dedim


    Frenler gayet iyi hatta hiç beklemediğim kadar iyi yol tutuş o yükseklikte bir SUV için çok iyi yalıtımı iyi fakat araç 1500-2000 devir arası dizel sesi yapıyor bende bu yüzden 2500 devir üzeri kullanıyorum :D araba manuel olduğundan sollamalarda kickdownu elimle yapıyorum turbonun devreye girmesiyle araç resmen şaha kalkıyor 4. viteste 130 km görmüşlüğüm var fakat araba ben 6. vites isterim diye bağırıyo 5 vites az olmuş 6. vites olsa 220 ye sorunsuz çıkar ani fren fırsatım olmadı çünkü araba çok hoşuma gittiğinden sadece ana yollarda basıyorum şehrin içinde de salındıra salındıra gidiyorum herkes bakıyo arabaya çok hoşuma gidiyo :D ses sistemi biraz zayıf birde ingilizce kullanım klavuzunda bagajda açılan gizli 2 kişilik bir koltuktan bahsediyo çok kurcaladım ama daha o iki koltuğa ulaşmak nasip olmadı :D birde bana neden otomatik almadın diye soranlar var otomatik yakar biliyosunuz gerçi ben yakmasına bakacak biri değilim benim asıl korkum mercedesin otomatik şanzumanda fazla hayal kırıklığı yaratması kyrondan önce 60 bin tl ye bir rexton 2 bulmuştum 270 xdı fakat eski bir mercedesci olduğumdan 270 CDI larda yaşanan şanzuman problemlerini biliyorum zaten çoğu musso şanzumandan dolayı hurdaya ayrılmıştır.manuel şanzuman iyi oluyo bide spor yapmış oluyosun devamı işlerimin hafiflemesinin ardından yayınlayacağım incelemede :D




  • kmse yokmu arkadaşlar
  • arkadaşlar actyon sportun bass ve tiz ayarları nasıl yapılıyor acaba bilen varmı ....
  • DURUM resmiyet KAZANDI , SSANGYONG Hintli Mahindraya satildi.

    Mahindra, Koreli üreticinin % 70 hisselerini 340,2 Millionen Avroya satin aldi
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Muavinkonsolos

    DURUM resmiyet KAZANDI , SSANGYONG Hintli Mahindraya satildi.

    Mahindra, Koreli üreticinin % 70 hisselerini 340,2 Millionen Avroya satin aldi

    yani???
    Volvo da Çinli'lere satıldı şimdi burdan nasıl bir yorum cıkaralım..
    Bizim sigara fabrikalarının özelleştirilmesine benzeyecekse yani rakip firmayı 340milyon
    Avroya alıp kapatacaklarsa üretim filan yapmayacaklarsa amenna
  • firma kapanmiyacak.. ssangyong tecrübesinden faydalanarak bunu kendi araclarina
    aktarip Avrupada belki kendi Markalari ( Mahindra ) daha iyi bir konuma gelecek..ARTI, Ssanygong
    ile Hindistanda SUV segmentinde belirli bir pay almak icin ugras verecekler
  • arkadaslar araba fdegistirecegim ama karariszm megane scienic / peugote 5008 / hyundai ix35 / ford c max veya ssangyong acytron veya korando

    fikire ihtiyacim var
  • quote:

    Orijinalden alıntı: deliorman2010

    arkadaslar araba fdegistirecegim ama karariszm megane scienic / peugote 5008 / hyundai ix35 / ford c max veya ssangyong acytron veya korando

    fikire ihtiyacim var

    Ssangyong actıon yerine korando daha güzel seçim olur.ama belirtiğiniz aracların hepsi güzel zor bir seçim olacak
    Cmax sınıfında gayet iyi scienic tense c max daha mantıklı
    5008 ile Cmax arasında kalsam cok düşünürdüm ama bunların yanına İx35 gelirse seçimim hyundai olurdu
    ix35 ile korando arasında kalsam ikisini de test ettikten sonra fiyatlarına bakım maliyetlerine vergilerine bakarak karar verirdim.
    korando ingilizce koreliler de yapar kelimelerinin kısaltması
    keşke önceliklerinizi,beklentilerinizi,kısaslarınızı yazsaydınız




  • tesekkurler..
    oncelik buyuk bagaj hacmi ..dizel ve otomatik vites bakiniyorum...onun disinda tabiki guvenlik paketleri gibi onceliklerim var.. ama navigasyonmus...eller serbestmis gibi ozellikler ikinci planda...
    ssangyong da tek korkum bir zamanlarin protonuna donmemesi..araba servis gibi yedek parca gibi elimizde patlamasin..tekrardan tskler



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deliorman2010 -- 26 Kasım 2010; 23:30:29 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.