Şimdi Ara

Ssangyong Tivolimizi Aldık (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
194
Cevap
3
Favori
16.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biri su bolumdeki ergenleri tivoli siyle toplayip konu disina atsin gelsin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aracınız hayırlı olsun güzel bir model yalnız Anlamadığım ve takıldığım nokta var. Şahsuvaroğlunun satış mantığını çözemiyorum. Rodius diye 7 Kişilik mpv satıyor en pahalı modeli platinum paket 164 bin fiyatı var araçta ne park sensörü ne dokunmatik ekran vs hiç Donanım yok. Tivoli de ise neredeyse Rodius un yarı fiyatına ısıtmalı direksiyon dokunmatik ekran park sensörü geri görüş kamerası diz hava yastığına kadar herşey var nasıl bir satış politikası anlamak mümkün değil

• Hayırlı olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: carbize

quote:

Orijinalden alıntı: ChonDanger

quote:

Orijinalden alıntı: carbize

Ayrıca qq ın kronik vites kutusu arızası, renegade in 9 ileri otomatik viteste 4 ten 5 e geçerken silkelenme sorunu, renegade in devamlı sensör arızaları ve yazılım güncelleme gerekliliği, 2+1 garanti vermesi.O garantinin de bize 250 km uzakta bulunan yetkili serviste bakımlarının yapılma şartı taşınması aradaki 20000 tl fiyat farkı.Ssangyong un 5000 bakımı ve boya koruma hediyesi. Aldığımız ssangyong bayisinin bize 200 km uzaklıkta olmasına rağmen her defasında eve kadar bırakalım ısrarları araç seçiminde hep etkili oldu.

QQ nin kronik vites kutusu arızası demişsiniz? Acaba hangi model ve şanzımanda var bu kronik arıza! Bizde yeni kasa dizel otomatik olanından iki tane var! biri 1.5 diğeri 1 yılı devirdi, herhangi bir sorun yaşamadık.. iyi kötü forumlarını da takip ediyoruz, şu ana kadar şanzıman sorunu yaşadım diyen 1 yada 2 kişi duydum.. oysa siz kronik bir sorun olarak nitelediniz! Bu konuda Beni aydınlatırsanız çok memnun olurum..

Şikayetlerle ilgili olan malum siteye bakarsanız qq lar hakkında ne kadar fazla şanzıman sorunu olduğunu görürsünüz. Hatta bu forumda da vardı benzer bir konu.belki belli bir yıla aittir ama insan o kadar fazla aynı tür şikayet okuyunca modelin geneline önyargılı bakıyor.Ne kadar güzel ki sizin araçlarda sorun yok.inşallah da hiç olmaz.Allah kazasız arızasız bindirsin

Aman hocam malum siteye bakarsak yaya kalırız.. Bmw den tutunda her markadan şikayet var... aslında işin doğrusu bu işler birazda kısmet.. beyaz eşya ve araba şans işi araba da birde bilinçli kullanımda önemli... sizinde aracınız hayırlı olsun.. güle güle kullanın

• quote:

Orijinalden alıntı: mühendis006

Aracınız hayırlı olsun güzel bir model yalnız Anlamadığım ve takıldığım nokta var. Şahsuvaroğlunun satış mantığını çözemiyorum. Rodius diye 7 Kişilik mpv satıyor en pahalı modeli platinum paket 164 bin fiyatı var araçta ne park sensörü ne dokunmatik ekran vs hiç Donanım yok. Tivoli de ise neredeyse Rodius un yarı fiyatına ısıtmalı direksiyon dokunmatik ekran park sensörü geri görüş kamerası diz hava yastığına kadar herşey var nasıl bir satış politikası anlamak mümkün değil

Rodius birde 5 mtden fazla park sensorune en cok ihtiyac duyan arac 😀

Bedava takiyorlar gerci siz yeterki araci alin 😀

• Ilk önce hocam hayırlı uğurlu olsun Allah ağız tadıyla bindirsin
    Siz beğenmişsiniz,Parasını siz ödemişsiniz bize de laf düşmez

• Hayırlı uğurlu olsun hocam, kazasız belasiz kullanırsınız umarim. Yanliz merak ettiğim bir konu var, bu aracın hiç çarpışma testini bulamadim. Eski aracınız asx iihs olsun NCAP olsun tüm testlerden aşırı başarı ile ayrılmış bir araç. Açıkçası güvenlikle ilgili somut bir test olmadan çok güvenli olduğu bilinen bir araçtan, güvenlikle ilgili her hangi bir test verisi olmayan bir araca geçmek bana garip geldi biraz...

• quote:

Orijinalden alıntı: mühendis006

Aracınız hayırlı olsun güzel bir model yalnız Anlamadığım ve takıldığım nokta var. Şahsuvaroğlunun satış mantığını çözemiyorum. Rodius diye 7 Kişilik mpv satıyor en pahalı modeli platinum paket 164 bin fiyatı var araçta ne park sensörü ne dokunmatik ekran vs hiç Donanım yok. Tivoli de ise neredeyse Rodius un yarı fiyatına ısıtmalı direksiyon dokunmatik ekran park sensörü geri görüş kamerası diz hava yastığına kadar herşey var nasıl bir satış politikası anlamak mümkün değil

Biz de aracın donanımına çok şaşırdık. Hatta Asx in kaskosu Renaultun sigortacısındaydı iptal ettirmek ve yeni araca kasko fiyatı almak için gittik,oradaki sigortacı aracın fiyat ve donanımına bie türlü ikna olmadı.Yanlış biliyorsunuz diyerek bir de verdiğimiz parayı bilmediğimizi ima ederek bizi delirtti

• Allah hayırlısıyla kazasız belasız binmeyi nasip etsin. Motor-şanzıman hakkında bilgiye sahip misiniz? piyasada farklı araçlarda kullanılıyormu?
  • O eski tasarımcıları ihraç etmişler sonun da, tipi gayet güzel bu sefer.

Ssangyong Tivolimizi Aldık
  • Motor Ssangyongun kendi motoru, şanzıman Volvo nun da kullandığı Aisin şanzıman diye biliyorum. Bu arada aracın % 71 güçlendirilmiştir çelik.Aracın tavanı dahil çelik barlar var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carbize -- 6 Eylül 2015; 0:49:34 >
  • Aracınız hayırlı olsun.Araç donanımlı ortalama bir araç,avrupada özellikle fiyatı beğenilmiş.Yalnız bizde şahsuvaroğlu fiyatları abartmış.İngilterede 1.6 4x4 tivoli 17000 £ bizde 81000 TL.İngilterede 1.2 kadjar 17000 £ başlangıç fiyatı bizde 69500 TL.İngiltere'de Leon 1.6 tdi 105 18000£ civarı bizde 68000 civarı fiyatı var.Kabaca bir araştırma yapınca böyle bir sonuç çıkıyor.Ayrıca bu araca 300 nm torklu 1.6 dizel geliyor.Fiyatların yüksek olması dezavantaj olmuş.

• Evet son zamlar gerçekten fazla olmuş. Biz aracımızı 31 Ağustos ta teslim aldık.77.700 verdik.1 Eylül fiyatı 88.450 oldu.

• bazı forum bölümlerine tc kimlik onayıyla girilsin, yaşlar görünsün. neredeyse oğlumuz yaşındaki vitaminsizlerle uğraşmasak...

güle güle kullanın bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Bencede tasarim olarak rezalet bi araba.Bu benim sahsi gorusum.Almissiniz,hayirli ugurlu olsun

Edit:Herkes yazmis ama Qashqai veya Renegade dururken gidip Tivoli'nin yuzune bakmazdim.Istediginiz kadar eksileyin.

Şimdi herkes aynı arabayı beğenmediği için yorumda bulunma hakkına sahipsiniz elbet. Ama bakın "SİZ" gidip qq veya renegade alırdınız o değil, bunda bi ortak kanıya varalım..

Bu arada aracınız hayırlı olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vaşak

quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Bencede tasarim olarak rezalet bi araba.Bu benim sahsi gorusum.Almissiniz,hayirli ugurlu olsun

Edit:Herkes yazmis ama Qashqai veya Renegade dururken gidip Tivoli'nin yuzune bakmazdim.Istediginiz kadar eksileyin.

Şimdi herkes aynı arabayı beğenmediği için yorumda bulunma hakkına sahipsiniz elbet. Ama bakın "SİZ" gidip qq veya renegade alırdınız o değil, bunda bi ortak kanıya varalım..

Bu arada aracınız hayırlı olsun.

Kesinlikle aynı fikirdeyim sizinle.Özellikle qq,ix35,sportage, kadjar almış olsam Allahım ben ne yaptım diye depresyona girerim.Ama bu arabaların kötü, çirkin olduğundan değil benim tarzım olmadığından.Aynı şey Tivoli için de geçerli. Size göre berbat ama bana göre çok güzel. Hatta görürgörmez Asx i sattıracak kadar.

• Bizim önyargıdan başka bi birikimi olmayan cahil cühela takımı toplanmış yine marka kötülüyor.

Ömründe Ssangyong'a binmemiş sürmemiş adamların burda laf atması gerçekten rezillik, başka bişey değil.
  • Hayirli olsun.. Sacma yorumlara takilmayin, icinize sindiyse, cebinizi zorlamadi ve size uygunsa o arac alinir..
    Ben rexton u aldigimda da vardi bu o kadar para verilir mi adamlari. 3 sene olacak, bu kadar keyifle ve uzun sure bindigim baska arac olmadi. Daga tasa vuruyoruz, bakim harici servise ugramadik. Her isimizi goruyor. Ikinci eli de dusunmeyin, su anda aldigim fiyatin ustune satabiliyorum aracimi..
    Iyi gunlerde kullanin..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun.inşallah lansman rengi olan şu reklamlarında gördüğümüz bordo renktedir

• Teşekkür ederim. İnşallah herkes kazasız belasız binsin.Ağız tadıyla kullanmak nasip olsun herkese. Rengi beyaz.diğer aracımız bordo.ikisi farklı renk olsun istedik

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.