SS2 almaya karar verdim ama evdeki normal tv kartım avermedia ve idare edecek bir uzaktan kumandası var. acaba diyorum bu ss2'yi alınca da tv yi uzaktan kumanda ile izleyebilecek miyim. izlenebileceğine dair markom'un web sayfasında bir eklentiden bahsedilmiş ama 9 yüroluk bir cihaz. bunun nasıl kullanılacağı konusunda açıklama yok. bilgisi olan var mı, varsa paylaşır mı. uzaktan kumanda rantabl olabiliyor mu....
teşekkürler cevaplayıcı için....
izleyebilirsin ama sana bi tane uzaktan kumanda kitli lazım elektronik bilgin el becerin varsa sana yardımcı olabilirim
Evet uzaktan kumanda ile izlemek mümkün. Yalnız sana @TwEeN ninde dediği gibi bir uzaktan kumanda kiti lazım. Ben kullanıyorum. Program olarak ise "Winlirc" adlı programı kullanıyorum. Yalnız kanal geçişleri yavaş oluyor ve bazen insanı çıldırtıyor çünkü kanal geçişlerde atlama yapıyor. Açıkçası ben daha çok bu kumandayı BSPlayer ile divx izlerken yada winamp ta kullanıyorum. ProgDVB ile nadir kullanıyorum. Bilgilerine...
quote:
Orjinalden alıntı: HelvetiKa
SS2 almaya karar verdim ama evdeki normal tv kartım avermedia ve idare edecek bir uzaktan kumandası var. acaba diyorum bu ss2'yi alınca da tv yi uzaktan kumanda ile izleyebilecek miyim. izlenebileceğine dair markom'un web sayfasında bir eklentiden bahsedilmiş ama 9 yüroluk bir cihaz. bunun nasıl kullanılacağı konusunda açıklama yok. bilgisi olan var mı, varsa paylaşır mı. uzaktan kumanda rantabl olabiliyor mu....
teşekkürler cevaplayıcı için....
aşağıdaki adresten gerekli bilgiyi ve devre şemasını alabilirsiniz.