Şimdi Ara

SS2 DE CARD SHARING NASIL YAPILIR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ss2 de card sharing yapmasını bilen varsa nası yapıldığını açıklayabilir mi ? veya resimli anlatım linki falan varsa o da olur. hangi plugin i kullanmak gerek ? hangi kanallar bu yolla çözülebilir ? aydınlatırsanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saviola83 -- 14 Ocak 2006 11:26:09 >

• kimse bilmiyo mu ? yoksa forumda yasak mı böyle konuları konuşmak ?
  • yassağ pm attım
  • hocam biraz açarmısın card sharing ne demek... eğer şifre kırıcı programdan bahsediyorsan yardımcı olabilirim

bu linkte progdvb 7.5 var onu indir http://www.geocities.com/teachertheworld/

bu programın içinde herşey mevcut
    şifre kırıcı alt yazı izleme download ve daha bir sürü şey mevcut içinde softcam updater mevcut her gün 1-2 saniye harcayarak güncel softcam indirebilirsin
  • ikinizin de ilgisine teşekkür ederim.
    @ sezer 1247

saol zaten o programı kullanıyorum. card sharing, şifre kırıcı programlarla çözülemeyen , sex view , fullx gibi kanalları (power install lu progdvb de kapalı tv diye geçen kanallar )izlemede kullanılan bi yöntem. bildiğim kadarıyla bu kanallara para verip üye olanlar internetten card larını paylaşıma açıyo. sende bitakım pluginler şifreler sayesinde izliyosun. da yapılması biraz karışık o yüzden ben de buraya sordum.

bu arada card sharing le ilgili türkçe bi forum sitesi buldum ilgilenen olursa pm atabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saviola83 -- 14 Ocak 2006 21:34:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.