Şimdi Ara

ss2 4.4.1 sakına yüklemeyin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
516
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar 1 seneden fazladır ss2d kullanıyorum altdvb programıyla beraber dün bi vista yüklüm dedim bu yüzden siteden vistayı tam destekleyen 4,4,1 indirdim içeriğinde vista/xp vs destekliyo yazıyo daha sonra vistayı beğenmedim ve tekrar xp yükledim hazır dedim son driverinı indirdim onla tanıtım dedim rezalet altdvb kanalları geçerken öle yavaşkı bazende geçmiyo bende kaldırdım eski driverine yükledim.yanlış hatırlamıyorsam bu uyarıyı bi arkadaş daha yapmıştı ben de tecrübelendim sakına onla tanıtmayın.Yaşasın ss2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Pardus- -- 5 Şubat 2008; 20:01:56 >

• nasıl oluyo yaw 4.4.1 hata verıyoo anlamadım valla canavar gıbı calıstırıyo 4.4.0 da öle hıc bı sorun yasamıyom ben ss2den kat kat performans alıyorum ıste bu ara sıfre çözmuyo ovar
    ben yukledım sorun yok yukleyebılırsınız ama xp de vıstada vardır bı ınce ayar
  • kardeş ozaman sende bi anormallik var bendede çünkü ben şifre cözüyorum çatır çatır multileri vb
  • anormallık sıfrede degıl senın surucunde sımdı cözuyo bendekı
  • 4.4.1 sorunsuz bende en ufak bir problem yok
  • yanı 4.4.1 bende kullanıyom bendede sorun yok anormallık arkadaşta

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 87akin-izmir -- 6 Şubat 2008; 19:04:52 >
  • Bende de hiçbir problem yok. Yani sorun sende...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende de hiç bir probelm olmadıı arkadaşlar
  • ben de de aynı şekilde oldu dostum.Eline sağlık
  • saol buna çok ihtiyacım vardı
  • Çok uzun zamandır kullanıyorum bende de bir problem yok........
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.