Şimdi Ara

(Ss’li) Sabah uyandığımda gördüğüm manzara (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
221
Cevap
5
Favori
10.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
23 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başta hiçbir şeyim yok ; sizlerin de gezmek dolaşmak için paraya ihtiyacınız yok diyen adam şimdi evlerim ve yatırımlık bilmem nelerim var demeye başladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • .Ferrum. kullanıcısına yanıt

mor yapmış (Ss’li) Sabah uyandığımda gördüğüm manzara 

• Hafta içi 10-11 saat çalışıp hafta sonu yatıyorum eğer hafta sonu yeterince dinlemezsem hafta içi verimim düşük oluyor. İstanbul’da yaşıyorum E5’e bisikletle mi çıkayım bisikletle nereye hangi doğaya varabilirim hangi yokuşu tırmanabilirim, Sefaköy yokuşu Beylikdüzü yokuşu ne kadar süre pedal çevirebilirim soluduğum egzoz ne olacak. Bisikletle gidebildiğim yer neresi, hadi bir şekil toplu taşımaya bisikletle bindim Marmaraya binsen iki saat yol oradan pedalla bas git kamp kur,
    balığını tutuyorsun kampını yapıyorsun elektriğin güneşten falan bu kadar teçhizatı hep nasıl taşıyorsun (haftasonlari gittiğini varsayıyorum)
    Konular güzel takip ediyorum imreniyorum tamam evlerin arsaların var iyi hoş çok güzel 24 yaşındayım şükür ki asgari ücretin üstünde çalışıyorum
    Maaş -> gıda, fatura, antidepresan, doktor öyle uçup gidiyor
    Bu anlatılarındaki hedef kitle ben değilim sanıyorsam.

Dersen ki yolunu göstereyim abin olarak buyur dinliyorum, İngilizce sular seller gibi kafa apaçık problem çözümü %99.9999
    Bilmediğimi hızlıca öğrenir devam ederim forumdaki bazı arkadaşlara öğretmişsin ne yaptığını yazılım yazamıyorum ( tşkler DEHB ) mantığına hakimim.
    Ufaktan CVde bırakmış gibi oldum istediğin işverenimi ara hakkımda duyabileceğin en kötü şey “geliştirme fikirlerini uygulamadaki sabırsızlık” daha iyiye gitmek için yeterli sabrımın olmadığı bu yani en son da bu yüzden panik atak geçirdim çıktım şimdi başka bir isteyim falan filan nerede abi bisiklet benim neyime evde de koyacak yer yok koridora mı koyuyorsun nereye koyuyorsun sen evde

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• kardes insanlar ekmek elden su golden yasamiorlar. 2 gun calismasa yada baba parasi olmasa ssk sini odeyemeyecek insanlarla dolu memleket ne bisikleti allani sen

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • unforgiven1127 kullanıcısına yanıt

insanların birçok sebepten en önemlisi de bol zamanı olmayışından başıboş bisikletle takılamayacağını bildiği için kendi takılıp işte bakın diye hava atıyor. asıl amacı hava kasmak bu adamın. sanki soruyorum bak şöyle eğlendim bak bunu şöyle yaptım organik yedim siz yapamıyorsunuz ahahahaha kafasında.

zaten bir adam anı yaşamak varken, sürekli fotoğraflar neden çeker? sağa sola hava atmak istiyordur da ondan. sanki biz hiç gezmiyoruz. birkaç arkadaşla geziye gidiyoruz içimizdeki instagramcılar hemen belli oluyor. yemekler masaya gelince herkese "durun foto çekicem" diye yemeyin diye bağırır. rastgele yerlerde fotoğraf çeker neden bunu çektin ki dediğinde "ben içlerinden seçiyorum ondan" der. bunlar hastalıklı kafa işleri güçleri sağa sola hava atmak. tüm konularım bisiklet değil diyor ışıklı bilgisayarların resmini atıyor. adamın işi gücü ego tatmini.kendini aşırı seven egoist insanlar,hep ben ben ben diyenler zaten toplumdan izole oluyor ardından sosyal medyada ben ben ben demeye devam ediyor. sosyal medya ağzına kadar bunun gibi burnu havada dolu.bunlar başkalarına bakmazlar hepsi ben ben ben diye bağırır bunların. başkalarına baktıklarında da millet napıyor nerde eksik kalıyorum diye kıskançlıkla bakarlar.dikkat edersen sosyal medyada hepsi güneş gözlüklü. bir eski arkadaşı görüyorum sosyal medyada,vay birader adam uçmuş diyorum gerçek hayatta bi karşılaşıyoz arkadaş çaputçu olmuş karton eski gazete toplar gibi hali var ama sosyal medyada güneş gözlüklüler kervanına katılmış.o da ben ben ben şunu yaptım şöyle eğlendim diye kasıyor orda.sosyal medyada görünen neyse gerçekte onun çok daha kötü durumdalar ama inatla bende bu sistemdeyim dercesine yarışın içine giriyorlar.acımasızca bir yarış.

bir arkadaşın facebookuna baktım "kendimi toplumdan 100yıl ilerde görüyordum son yaşanan olaylardan sonra 200yıl ilerde olduğumu anladım" diyerek bazen ukelalığını dışa vurdukları oluyor.bunlar hastalıklı kişi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Insanno8693 -- 10 Ekim 2022; 4:50:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1BD6B131E

Başta hiçbir şeyim yok ; sizlerin de gezmek dolaşmak için paraya ihtiyacınız yok diyen adam şimdi evlerim ve yatırımlık bilmem nelerim var demeye başladı.

Gezmek dolaşmak için tabi ki yok, hala geziyorum bisikletin ne masrafı var? Aynı yemeği evde de yiyorsunuz zaten.

• Theologist kullanıcısına yanıt

hacı para gençlik kollarından geliyor sanırım (Ss’li) Sabah uyandığımda gördüğüm manzara 

• quote:

Orijinalden alıntı: pskillercheto

hacı para gençlik kollarından geliyor sanırım  

Paraya ihtiyaç yok dedim günde 50 lira da mı çıkmaz? Şehirde dürüm ekmek olmuş 70₺ tost 60₺…

Ayrıca ben mola verdiğim yerde çalışıyorum zaten şu şekilde

Evde çalışmaktan ne farkı var yani?

(Ss’li) Sabah uyandığımda gördüğüm manzara

• quote:

Orijinalden alıntı: Insanno8693

insanların birçok sebepten en önemlisi de bol zamanı olmayışından başıboş bisikletle takılamayacağını bildiği için kendi takılıp işte bakın diye hava atıyor. asıl amacı hava kasmak bu adamın. sanki soruyorum bak şöyle eğlendim bak bunu şöyle yaptım organik yedim siz yapamıyorsunuz ahahahaha kafasında.

zaten bir adam anı yaşamak varken, sürekli fotoğraflar neden çeker? sağa sola hava atmak istiyordur da ondan. sanki biz hiç gezmiyoruz. birkaç arkadaşla geziye gidiyoruz içimizdeki instagramcılar hemen belli oluyor. yemekler masaya gelince herkese "durun foto çekicem" diye yemeyin diye bağırır. rastgele yerlerde fotoğraf çeker neden bunu çektin ki dediğinde "ben içlerinden seçiyorum ondan" der. bunlar hastalıklı kafa işleri güçleri sağa sola hava atmak. tüm konularım bisiklet değil diyor ışıklı bilgisayarların resmini atıyor. adamın işi gücü ego tatmini.kendini aşırı seven egoist insanlar,hep ben ben ben diyenler zaten toplumdan izole oluyor ardından sosyal medyada ben ben ben demeye devam ediyor. sosyal medya ağzına kadar bunun gibi burnu havada dolu.bunlar başkalarına bakmazlar hepsi ben ben ben diye bağırır bunların. başkalarına baktıklarında da millet napıyor nerde eksik kalıyorum diye kıskançlıkla bakarlar.dikkat edersen sosyal medyada hepsi güneş gözlüklü. bir eski arkadaşı görüyorum sosyal medyada,vay birader adam uçmuş diyorum gerçek hayatta bi karşılaşıyoz arkadaş çaputçu olmuş karton eski gazete toplar gibi hali var ama sosyal medyada güneş gözlüklüler kervanına katılmış.o da ben ben ben şunu yaptım şöyle eğlendim diye kasıyor orda.sosyal medyada görünen neyse gerçekte onun çok daha kötü durumdalar ama inatla bende bu sistemdeyim dercesine yarışın içine giriyorlar.acımasızca bir yarış.

bir arkadaşın facebookuna baktım "kendimi toplumdan 100yıl ilerde görüyordum son yaşanan olaylardan sonra 200yıl ilerde olduğumu anladım" diyerek bazen ukelalığını dışa vurdukları oluyor.bunlar hastalıklı kişi.

Dünyanın telefonla en çok konuşan milletiyiz!

Dünyanın en çok televizyon izleyen milletiyiz!

Dünyanın sosyal medyaya en çok zaman ayıran milletiyiz!

Hepsinin istatistiksel sonuçları önceki konularda kaynağı ile bolca mevcut….

Zaman yokmuş gel de İNAN!

Kişi kendinden bilirmiş herkesi, sanırım senin sorunların yansıtma ile gün yüzüne çıkıyor… biz forumca etkinlikler düzenledik yıllarca, trenle tur bile yaptık güneydoğuya…

Senin dert bambaşka

offf mekan tam yangı çıkarmalık... yoksa gözlem mi yapıyorsun, hani danışmanlık gibi (Ss’li) Sabah uyandığımda gördüğüm manzara  şuraya bir adet saray gibi hotel veya araplar, almanlar , ingiliz fakirleri için harika villalıklar dikilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: pskillercheto

offf mekan tam yangı çıkarmalık... yoksa gözlem mi yapıyorsun, hani danışmanlık gibi   şuraya bir adet saray gibi hotel veya araplar, almanlar , ingiliz fakirleri için harika villalıklar dikilir.

Ne alaka yahu, mevcut iktidar ülkeyi bu hale getirdi, milleti bilinçli eğitimsiz bıraktı!

Spor bakanı Akif Çağatay Kılıç’a Ankara’da bisiklet yolu yok yapar mısınız dedim, Konya’da var git orada sür dedi!

Rezalet bir fikir rezalet düşünceler!

İnsanımız da öyle burada bisikleti aşağılayan rezil düşünceye Hollanda Danimarka Almanya’yı göstermek lazım…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 10 Ekim 2022; 7:19:55 >

• Yakın tarihte buluşma vs var mı ?

Katılmak isterim

resmi enflasyon %70,işsizlik %10 üstü, çalışanların yarısı asgari ücretli,asgari ücret maaşlar 400doları son 50 yılda ne zaman geçti sayılı, gençlerin geleceği karanlık, dün ırakta bugün suriyede ukraynada mısırda yunan adalarda karabağda 4 bir yanımızda savaş, dolar 2 liradan 18 liraya fırlamış insanlar asgari ücretli işe torpille girer olmuş,çalışanlar günde 12 saat çalışıyor çok şükür işimiz var diyor,işveren çıkan adamın yerine adam almıyor işi kalanlara yüklüyor, çalışmayan psikolojik olarak çökmüş bozuk demir paraları topluyor, böyle bir ortamda theo diye adamın biri gel baba bisikletle akalım sağa sola boşver dünyayı uyuruz tarlalarda yatarız benim zaten stok sağlam ehehehe diyor. sabah akşam foto çekip atıyor. ben şunu yapıyorum bunu yapıyorum diye ego kasıyor bol bol yalan da köpüklüyor yalancının teki.böyle bir ortamda theonun peşine takılıp gitmesi lazım gençlerin. peki...

• (Ss’li) Sabah uyandığımda gördüğüm manzara

• quote:

Orijinalden alıntı: Insanno8693

Ülkenin kaçının mesaisi bu kadar?

80 milyon üstünden oran verebilir misin şu kadar insan bu kadar saat çalışıyor diye…

• "Evlerim ve yatırımlık arsalarım var.."

Dostum tam bi dolandırıcı gibisin.

Yıllarca burada gezi videoları falan attın, pasif gelirin olmadan yemeyi içmeyi gezmeyi nasıl yapacaksın?

Şirinler diyarında yada SSCB komünizminde yaşamıyoruz, ya cidden milleti salak yerine koyuyorsun..

Bu zamanda çulsuza kız vermezler gidip evlendin hala masal anlatıyorsun.

Tuzu kuru insanların da böyle konu açıp millete yaşam koçu gibi gaz vermesi de çok eğreti duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

"Evlerim ve yatırımlık arsalarım var.."

Dostum tam bi dolandırıcı gibisin.

Yıllarca burada gezi videoları falan attın, pasif gelirin olmadan yemeyi içmeyi gezmeyi nasıl yapacaksın?

Şirinler diyarında yada SSCB komünizminde yaşamıyoruz, ya cidden milleti salak yerine koyuyorsun..

Bu zamanda çulsuza kız vermezler gidip evlendin hala masal anlatıyorsun.

Tuzu kuru insanların da böyle konu açıp millete yaşam koçu gibi gaz vermesi de çok eğreti duruyor.

Geçen sene açtığım konuyu görmedim herhalde…

Bir sene içinde aldım tüm varlığı çalışarak alın teri dökerek bilgisayar başında… kolay olmadı 20 saatler çalışmak…

Mümkün olduğunu gösterdim işte…

İşsiz öğrenci adamdım o zaman da dolaşıyordum böyle, şimdi de dolaşıyorum evli olduğum halde…

Babası güvenmese kızı neden verdi sence?

Mümkün olduğu ispatlı ortada işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 10 Ekim 2022; 11:31:23 >

Senin anlattığın şeylerin yarısında başka bilmediğimiz detaylar var.

Bence megalomanlığı bırak. Kişisel gelişim şu bu vs anlarım da bu gezi muhabbetlerin yalan dolan.

Gezme tozma biraz da para harcama işidir, gidip gördüğün yerlerde para harcayıp yiyip içeceksin ki

bir tadı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Senin anlattığın şeylerin yarısında başka bilmediğimiz detaylar var.

Bence megalomanlığı bırak. Kişisel gelişim şu bu vs anlarım da bu gezi muhabbetlerin yalan dolan.

Gezme tozma biraz da para harcama işidir, gidip gördüğün yerlerde para harcayıp yiyip içeceksin ki

bir tadı olsun.

Gel birlikte gezelim ne kadar yalan dolan görürsün…

Bisikletle ne masrafım olacak? Yediğim içtiğim ne olabilir Anadolu’da… Etiler Bebekte mi geziyorum sanki?

Tadı tuzu zaten var, bir köy bazlamasına değişmem Hamburgeri…

Bir de muhteşem dağ Deniz manzarası daha ne isterim?

git araştır öğren gerçekleri.senle mi uğraşıcam.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.