Şimdi Ara

[SS'Lİ] Limit Yok Filmindeki Hapın Benzerinden Aldım (Edit Geldi) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
30
Favori
7.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fikirist

quote:

Orijinalden alıntı: Nvaelahr

Kurduğum mantığa göre 3 günde 1 kullanırsanız vücut buna alışmayacak ve ilk günkü gibi etki verecek

concerta birikimsiz bir ilaçtır . kesitğin sürede etkisini yitirir ayrıca tam bir MAL OĞLU MAL olursun kullanmadığın sürede. ömür boyu kullanacam diyenler alsın. aha bak kanıtı burda
    1.yazılılarda ortalama 90
    2. yazılarda 20 diye sıanv notum var. bi dersi dinlediysem tecavüz etsinler. kafanız basmıyor ilaç olmayınca ayrıca bildiğin uyuşturucudur. geceleri uyutmuyor bu .ben bıraktıgımda haftalarca ilaç bulucam diye uğraştım ama yazmadı doktor inadına.

o zaman kesmiyecez. Ben şuan zaten o 2. yazılılarda anlattığın gibiyim dersi hiçbir şekilde dinleyemiyorum dinlediğim zaman da tek kelime hatırlamıyorum. Daha kötüsü olamaz. En azında kullanınca birşeyler anlayacaksam yüksek not alıcaksam sorun yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Kurduğum mantığa göre 3 günde 1 kullanırsanız vücut buna alışmayacak ve ilk günkü gibi etki verecek

concerta birikimsiz bir ilaçtır . kesitğin sürede etkisini yitirir ayrıca tam bir MAL OĞLU MAL olursun kullanmadığın sürede. ömür boyu kullanacam diyenler alsın. aha bak kanıtı burda
    2. yazılarda 20 diye sıanv notum var. bi dersi dinlediysem tecavüz etsinler. kafanız basmıyor ilaç olmayınca ayrıca bildiğin uyuşturucudur. geceleri uyutmuyor bu .ben bıraktıgımda haftalarca ilaç bulucam diye uğraştım ama yazmadı doktor inadına.

Ne yalan söyleyeyim ben bukadar övgüyü okuyunca alsammı diye düşündüm ama sana güveniyorum zaten yan etkisi falan varsa bulaşmamak lazım

kardeş yararlı iyi bişey olsa kırmızı reçeteyle vermezler . bilenler bilir anti depresan türü ilaçların 1 faydası varsa 10 tane zararı vardır. sırf bu ilacı bırakamıyorum diye sigaraya başladım da bi kaç haftada öyle atlattım. şimdi ders mers ipleyemiyorum. kullanamdan öncekinden bile kötüyüm ama umrumda değil pek . ilacı falan boşverin bu ilacı alıp kalp krizi geçirme riskin bile var reçetede yazıyo birebir. çarpıntıda yapıyor. her fokta kabı var yani . ulan sinüzit diye yan etkisi var okudugumda yuh dedim.

prospektüsünü bende okudum ama her yan etki herkes de olacak diye birşey de yok. Sana kötü gelmiştir ama başka birisine mucizevi bir ilaç olmuştur. İnsanların gözünü korkutmamak gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: Valinox

quote:

quote:

o zaman kesmiyecez. Ben şuan zaten o 2. yazılılarda anlattığın gibiyim dersi hiçbir şekilde dinleyemiyorum dinlediğim zaman da tek kelime hatırlamıyorum. Daha kötüsü olamaz. En azında kullanınca birşeyler anlayacaksam yüksek not alıcaksam sorun yok.

kalbine baktırdın mı hele onu de ? kardeş bak ben yandım milelt yanmasın diye söylüyorum size. ide şöyle düşün o doktor değişirse de bir daha ilaca ulaşamazsan ne olur ,yoksunluk sendromuna girince değer diyorsan kullan ama ilk doz olarak çok yüksek almışsın ilk gece zaten gözüne uyku girmeyecek demedi deme . ayrıca nzt ile alaksı yok ilacın kafa yoksa çalışmaz yani öyle ahım şahım etkielr bekliyorsunuz ama okadar bi etkisi yok malesef .

• Ilac cok abartiliyo normal dozunda kullandigin surece bagimlilik yaptigi filan yok abartildigi kadarda guclu bi uyarici diyildir.sentetik kokain diyolar ama alakasi bile yoktur kokain dopamin salgiyan hucrelerin %50sini nerdeyse 30 saniyede bloke ederken concerta(metilfedinat) %50 sini nerdeyse 1 saate bloke eder bu yuzden uyusturucu kullaniminda ortaya cikan etkiler cikmaz sahsi gorusum dikkat gerektiren bi isiniz oldugu gun icmeniz isinizin olmadigi gunlerde kullanmamaniz olucaktir ilaci biraktiginizda yoksunluk sendromlari ortaya cikmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ulan millet plaseboya para verir olmuş ya mallık bizde böyle enayiler varken fakir kalıyoruz
  • Up yarına az kaldı :D

• Yok arkadaşlar öyle zeka artırıyor dikkat artırıyor gaza gelmeyin o psikoloji ilaçlarına bir alışınca hayatınız kayar nedenleri basit...Kilo aldırır şişman olursunuz,mideniz bulanır hayattan bekletiniz kalmaz canınız sıkılır monoton bir şekilde ot gibi yaşarsınız.Eğer içinizde ders çalışma isteği varsa zaten ilaç bahane yok ders çalışma isteği yoksa o ilaç fayda vermez siz veriyor zannediyorsunuz.Bir çok arkadaş sınavlarda konsantremiz iyi olsun,ortalamalarımız güzel olsun bir an önce diploma alayım diye düşünüyor ama kendinizi riske atmayın.Burada gaza gelip daha önce psikolojik ilaç içmemiş arkadaşlar gaza gelmiş.Arkadaş öyle sıradan ağrı kesici haplara benzemez bağımlılık eder çarpıntı eder.İlerde psikolojik ilaç kullandığınız öğrenilirse KIZ BİLE VERMEZLER DELİ DERLER...

Sen bunları nereden biliyorsun diyenler olursa söyleyeyim 1 kere sadece 1 kere kullandım o da hapı ikiye böldüm yarımını içtim,arkadaş uykum geldi uyudum bir uyandım ayağa kalkamıyorum midem bulanıyor başım ağrıyor rengim kurumuş ağaç yaprağına döndü gözümü açamıyorum,başım dönüyor ayağa kalkamıyorum bu arada şiddetli bir şekilde kalbimde çarpıntı oldu neredeyse ambulans çağıracaklardı ciddiyim.Aramızda bu tarz psikolojik ilaç kullananlar var benim bu söylediklerim gerçek mi yalan mı söylesinler...

Ben bu tarz ilaçlara psikolojik ilaç derim dalga geçmeyin

Not:Kullandığım ilaç "Abilify"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi relaguna -- 7 Şubat 2015; 1:53:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lümpen

Doktor bey coweert yazar gibi concerta yazmış

• 2011'de başladım ritaline, soruları alayım.
  • Edit geldi up.

• üniversite hastanesinin psikiyatrisi verir mi acaba? ne gibi testler yapılıyor? ben ders okul için değilde ben de genel olarak bir dikkatsizlik var. bazen insanlar bir şeyler anlatırken resmen adamın yüzüne diyorum "dinlemedim tekrar anlat" diye. kafam nereye gidiyor onuda anlamış değilim ama bir anlık işte dikkatimi veremiyorum dinlemiyorum resmen. o an içimden kendi kendime bir şeyler konuşmaktan kulağımda sadece kendi iç sesime odaklanıyor dış dünyanın sesini duymuyorum o yüzden işte. birde son zamanlarda kendi kendime çok konuşuyorum, hatta zaman zaman kendime "sus kendi kendine konuşma" bile demeye başladım artık.
  • Önce psikiyatriste gidip derdini anlatiyorsun sonra gerek duyarsa psikoloğa yönlendiriyor bir çeşit IQ testi yapıyorlar yaklaşık 1 saat sürüyor. Test yazılı olarak değil konuşarak yapılıyor. Bazı matematik soruları soruluyor, demir neden paslanir, adalet ve özgürlük arasındaki fark nedir, arabalara neden plaka vardır, cam nasıl elde edilir gibi mantığa dayalı sorular soruluyor. Ben demirin paslanmasi sorusuna, demir oksijen ile tepkimeye giriyor ve oksitleniyor dedim. Cam nasıl olur sorusuna da, bilinenin aksine kumu sadece yakmakla cam olmuyor, önce kuma silisyum eklenmesi gerekiyor gibi cevaplar verdim. Birde görsel hafızaya dayalı sorular var. 1 den dokuza kadar sayılar var her sayının altında da parantez iki nokta vb. Şekiller var. Sana 2 dakika veriliyor bir kağıtta sayılar var altında da boşluk var o boşluğa doğru şekilleri ciziyorsun falan. Son soru da sana 9 küp veriliyor her birinin üzerinde kırmızı beyaz şekiller var, önce bitmis halinin resmini gösteriyorlar sonra da o kupler le gösterdikleri şekli yapıyorsun. Tabi bu sırada süre tutuluyor olabildiğince hızlı olmalısın.
    Bu testin sonucuna göre dikkat eksikliğin olup olmadığı, zekâ seviyen, görsel, motor veya işitsel zekanın hangilerinin iyi çalıştığı hangilerinin yetersiz olduğu çıkıyor.
    Ben testin sonucuna göre yüksek zekalı çıktım Ama dikkat eksikligim olduğu için derslerde zekamı kullanamiyorum. Ayrıca görsel ve motor becerilerim zayifmis. ..

• Beyler 1 sene kullandım 54 mg elimde iki kutu var daha ilacı bıraktım isteyen istediğini sorabilir
    Arkadaş yüksek zekalı çıkmışim yazmista çok önemli bişey değil o bende girdim İstanbul ağrı arası kaç km dir falan gibisinden genel sorular soruyolar temel şeyler bende yasitlarima göre seviye üstünde ciktim ama bişey olduğu yok

[SS'Lİ] Limit Yok Filmindeki Hapın Benzerinden Aldım (Edit Geldi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exxplorer -- 7 Şubat 2015; 21:07:20 >

• Ise yarasa burda durmazdin dostum

• Ayrıca hiç bişey olduğu yan etki falan abartmayin kalp çarpıntisi yapıyo arkadaşta yazmış vede hapı aldıktan sonra uyuyamiyosun gece içmek yasak gibi bişey doktor dedi denedim sabaha kadar yatakta mal mal oturdum yavaş salınımli olduğu için etkisi sürüyo baya bende ellerde soğukluk ve terleme yan etkisi yapmıştı

Üniversiteye girmedim daha ama piyasası bile iyi 54 mg ligin :D bende fazla var seneye lazım olur belki :D

Geçen sene bununla hazirlandim günde 100 soru bile cozmuyodum tembellikle falan 80k yaptım bu sene kullanmadan bakalım nolcak

• quote:

Orijinalden alıntı: exxplorer

Ayrıca hiç bişey olduğu yan etki falan abartmayin kalp çarpıntisi yapıyo arkadaşta yazmış vede hapı aldıktan sonra uyuyamiyosun gece içmek yasak gibi bişey doktor dedi denedim sabaha kadar yatakta mal mal oturdum yavaş salınımli olduğu için etkisi sürüyo baya bende ellerde soğukluk ve terleme yan etkisi yapmıştı

Üniversiteye girmedim daha ama piyasası bile iyi 54 mg ligin :D bende fazla var seneye lazım olur belki :D

Geçen sene bununla hazirlandim günde 100 soru bile cozmuyodum tembellikle falan 80k yaptım bu sene kullanmadan bakalım nolcak

Son edite ek geldi. Dediğin gibi şuan gram uykum yok. Hatta ilaç öyle bir enerji verdiki gözlerim fal taşı gibi açık, sokağa çıkıp koşasım var.
  • up
  • Valinox V kullanıcısına yanıt
    Valla dostum benimde yok gec ictim herhalde bugun 12 saat suruyo etkisi ons gore hesapla etkisi surerken uyku ilaci almazsan uyuman imkansiz

• Sen baya baya sözlüklerden alıntı yapmışsın ama sadece iyi şeyleri almışsın :D Bence tarafsız olarak tekrar oku sen o yorumları :)

Bide kendini baya koşullamışa benziyosun, ilaç herkeste farklı etki yaratıryor ama sende plasebo etkisi gibi olmaz umarım,

Son olarak açtığın başlık gayet yalnış ve insanları bilinçsiz bir şekilde bu ilaca itecek türden, değiştirin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pislick0

Sen baya baya sözlüklerden alıntı yapmışsın ama sadece iyi şeyleri almışsın :D Bence tarafsız olarak tekrar oku sen o yorumları :)

Bide kendini baya koşullamışa benziyosun, ilaç herkeste farklı etki yaratıryor ama sende plasebo etkisi gibi olmaz umarım,

Son olarak açtığın başlık gayet yalnış ve insanları bilinçsiz bir şekilde bu ilaca itecek türden, değiştirin bence.

Evet iyi olan kısımlarını alıntı yaptım çünkü diğerleri yanlış bilgilerle dolu.
    Ilaci dünyada birçok kişi kullanıyor ve ise yarıyor. Diyelim ki Plasebo etkisi, amacına ulaştıktan sonra sorun yok. yani sadece diyelim ki ilaç hiçbir işe yaramıyor içi boş bir hap iciyoruz ama psikolojik olarak ta ise yarayacagina kendimizi sartlandirmisiz. Bu durumda psikolojik bile olsa dikkatini toparlamani, dersi anlamanı vs. sağlıyorsa ben bu ilacı kullanırım

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.