Şimdi Ara

SS'li | Kullansam mı ? Kullanmasam mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler şimdi bende Ultimate nutritionun kreatin tozu var resimde gördüğünüz gibi.Bu kutu yaklaşık 2 yıldır bende 08/10 üretim tarihi ve son kullanım tarihide 08/13 şimdi ben bunu bir aralar kullanıp dolaba atmıştım ara arada kullandım ama topu topu 100gr anca kullanmışımdır.Şimdi tekrar kullanmayı düşünüyorum dolabın derinliklerinden çıkardım.Yani güneşte görmedi.Ama arkadaşım bozulmuştur o kullanma dedi baktım bende hakkaten skt bile geçeli 1 ay olacak.Şimdi kullansam mı ? kullanmasam mı ? karar veremedim malum öyle kolay bozulan şeyler değiller uygun şartlarda saklandıklarında hem içide dolu rahat 200gr vardır çöpe atmayada içim pek elvermiyor sizce bir sıkıntısı olurmu kullanmanın atayım mı ?

SS'li  | Kullansam mı ? Kullanmasam mı ?
     SS'li  | Kullansam mı ? Kullanmasam mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cheerub -- 15 Eylül 2013; 21:13:07 >

👓 GoodReads booklist

• Benimkinin geçeli 2 ay olmuştu kullandım zararı olmadı ama işe yaramıyordu yeni aldım bende.

You can't handle this guy! He scores when he wants :)
  • işe yaramamaya başladığı zaman ya off a bırakacaksın yada dozaj arttıracaksın. Birşey olacağını sanmam bendeki 1 yıllık.

Train like an animal, eat like a horse, sleep like a baby..
  • T-Dog konuya bekleniyor diyecektim ki gelmiş zaten
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.