Şimdi Ara

[SS]Kulak ağrıması ve sonrasında tıkanma için ilaç

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
172
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir kaç gün önce soğuk almıştım. Boğazımın ağrısı geçti fakat burun akıntısı var. Bu sabah uyandığımda kulağımda bir ağrı vardı. Kahvaltı yapıp bir tane suprafen içtim. Bir süre sonra ağrısı geçti. Yerini tıkanmaya bıraktı. Şu an sol kulağım tıkalı. Araştırdığıma göre iltihap belirtileriymiş. İlaç içmem lazımmış. Yarın okula gidicem. Bu saatten sonrada sağlık ocağı için geç oldu. Evde bulunan ilaçları deneyeceğim. Bu ilaçlar uygun mudur?Yoksa farklı antibiyotik mi almam lazım ?

Özet:Antibiyotikten antibiyotiğe fark eder mi?
     [SS]Kulak ağrıması ve sonrasında tıkanma için ilaç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny Depp -- 1 Mart 2016; 14:43:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aksam yatarken Kulak arkalarina evde varsa kekik yagi sur. Bunu bir kac devam ettir. Tikaniklik gider ama sabahlari bayo yapman lazim agir koku yapar ve kulaklarinda iltihap varsa akinti yapar

• frozen88 F kullanıcısına yanıt
    Malesef kekik yağı yoktur.

• Kulak pisliğinden dolayı bir tıkanma mevcut ise hastanelerde temizleyebiliyorsun bunu. Benim de başıma gelmişti.

• sanırım iltihapdan dolayı. çünkü kulak çöpü vs hiç kullanmam. birde abdestten dolayı sürekli temizlerim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.