Şimdi Ara

Sro'ya Elveda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
2.236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet Arkadaşlar Şimdiye Kadar Gelmiş Geçmis Silkroad Online Uzun Süredir Oynadık Oyun Paraya Para Demedi Bu Gidişle Fakire Dönüşturcek O Yuzden Birakmaya Karar Verdim En Son Char SOyulup Ortaklar İle Dağıldık 90 Zevkini Almadan 100 Lv Geldi Ve Kötü Oldu Benim İçijn Burda Beni Tanıyanlara Tsk Ederim Burda Herkese İyi İşler Yaptıim Yardım Ettim Hatam Varsa Özür Dilerim Başka Oyuna Başladım Azda Olsa Pc Saatimi Azaltip Sosyala Dnücem Body Başlıcam Açıkcasi Bügün Doğal Yaşam Parkına Gittim Sonra Kipa Mavişehir Ege Parka vb. Bu Benim Sanal Felci Yuzunden Zorlandım Yoruldum Desem Tam Yeridir :) Harneyse Bu En Doğru Karar İslam Gelirse Ona Bi El Atarım Tabi Para Vermem Oyuna Ara Sira Buraya Takılcağım Hakkınızı Helal Edin Sağlıkça Kalın Size Tavsiyem Oyunun Ne kadar Harcattığını Msnden Yazarsınız Birakamayanlara Son İyilğim Olur ;) Sizede Başarılar Modlar Kolay Gelsin
    (İnş Herkes Benim Gibi Olur Beni Aramazsınız En Azından
    ELVEDA SRO

• Srosuz hayatında başarılar.
  • Tekrar Görüşmek üzre
    Emin ol sro'yu bırakarak en iyisini yapıyorsun
  • Bende bırakdım Yiğit valla rahatım dün char alcakdım 200 liraya dedim ya bıkdım yedi bitirdi gittim agoraya ayakkabı filan şeyler aldım en iyisi ona para yatırcağıma üst baş alıyorum kendime.
  • iyi ettin yaw yakinda bende birakacam yazin iş war güç var
  • Sende bendensin
  • ben bırakalı 8 ay oldu..
    tek sözüm şu :

" Sanal alem insanı maymunlaştırır. "

kurtulduğum için mutluyum. senin adına da sevindim. umarım bu kararın sürerlilik gösterir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Dünyaya hoş geldin.
  • geç bile kaldin
  • Hayatında başarılılar kendine iyi bak(srosuz daha iyi bakacağına eminim)
  • cok ii yapmıssın bende bıraktım :)100 e kasarız zevk alamadan 110 gelir böyle bitmez paramıda bitirdi fakirlestirdi oyun en iyisi sosyal hayat yaşam tarzı + din ... :)
  • elveda yiitcim
  • silkroad Onlinesiz hayatında basarılar...
  • En iyisi artık çok para akıyor oyuna en iyisi oynamamak..
    Bende bıraktım başlıyacaktım ama vazgeçtim.Böyle kafamda rahat cebimde.
  • Hayırlı Olsun..
    Darısı Başımıza..
  • Darısı Size Sağolun
  • Aramıza hoşgeldin..
  • O Gun Bugundur Unutmayın Arkadaşlar Sabır Var Herkesin Kökten Bİrakmak Cozum
  • BB
  • En iyisini yaptın artık sokakta görürüz seni de
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.