güzel olmuşta önemli olan o lwllerde chara sahip olmak
çok güzel çalışma olmuş. ellerine sağlık.
yeni bölgede şehir olacak mı? bu konuda hiç bilgi bulamadım
quote:
Orjinalden alıntı: nirvana16
Hayır olmaycak. Yeni şehir sanırım gelmiycek yüksek leveller için. Çünkü silkroad sitesinde Hotan için şu deniyor : İslam-avrupa ve çin in buluşma noktası
yani 3 ırkın ortak şehri herzman hotan kalıcak sanırım..
eline sağlık tşkler
güzel çalışma
Eline emeğine sağlık...
Herşey çok güzelde şu chinesse bow'a bak ya rezalet...8D bow daha iddalı duruyo,bu ne böyle iki tane 10luk inşaat demirini bükmüşler bunu çıkarabilmişler ayıp
quote:
Orjinalden alıntı: WarriorAngel
quote:
Hayır olmaycak. Yeni şehir sanırım gelmiycek yüksek leveller için. Çünkü silkroad sitesinde Hotan için şu deniyor : İslam-avrupa ve çin in buluşma noktası
saol bilgiler için. shaitan server ilk açıldığında nerede çıkıyor acaba? bizim rome serverındakiler ortadaki kapı girişi olan yer diyor. gerçekten nerde çıktığını bilen varmı?
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: WarriorAngel
quote:
saol bilgiler için. shaitan server ilk açıldığında nerede çıkıyor acaba? bizim rome serverındakiler ortadaki kapı girişi olan yer diyor. gerçekten nerde çıktığını bilen varmı?
ekledim
ayrıca o kapıdan roc un kesildiği özel yere ışınlanılıyor ama bu KSRO da var
Merak ettim pot ların boyuda değişecek mi ? Büyük ihtimal değişir herhalde
Dedigin gibi buyuk ihtimal degişir Potlarda Kardeş. Ama Tabi kesin bi bilgim Yoq
Tek kelimeyle Harika
Çok saol baya işe yarıyacak...
Arkadaşlar KSRO da 100 Lv var ve hala bizdeki en büyük potları kullanıyorlar yani yeni pot lar gelmiycek
Guild levelleri artıcak ama bu legendla artarmı artmazmı bilmiyorum. Korede 5 lv değilmiş en yüksek daha fazlaymış. Binek levelleri armıycak. ama 1 silke alınacak olan kanatlı at gelebilir .. Korede hala 60lık at var
Güzel rehber.. Eline sağlık
Kanımca yeni unique i bulmakdaha kolay olcak diğerlerinden.. spawn noktası hep yol üstü
quote:
Orjinalden alıntı: se[R]pentine
Güzel rehber.. Eline sağlık
Kanımca yeni unique i bulmakdaha kolay olcak diğerlerinden.. spawn noktası hep yol üstü
ewt ata bindik dolanırken önümüze cıkabilir :PP
ya arkadaşlar bir sorunum var yardım eder misiniz??? Silkroad u indirdikten snra kurmak için dosyaya tıkladığımda "This is a client file that can be used after legen3 updat" gibi şeyler yazıyor oyunu kuramıyorum.Ne yapabilirim acaba???
quote:
Orjinalden alıntı: Razor Buzz
ya arkadaşlar bir sorunum var yardım eder misiniz??? Silkroad u indirdikten snra kurmak için dosyaya tıkladığımda "This is a client file that can be used after legen3 updat" gibi şeyler yazıyor oyunu kuramıyorum.Ne yapabilirim acaba???
legend 3 20. mayıs salı günü aktif olucaktır . yarın denersen kurar