Şimdi Ara

SRO L4 Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bugün SRO Legend 4'ü indirdim indirdiğim adres ise Gezginler.net ama şimdi kuracağım ve şununla karşılaşıyorum " This is a client file that can be used after the Legend 4 update " sanırım kurduğum Setup'ın eski olduğunu söylüyor fakat ben Legend 4'ü indirdim yani hata olamaz başka ne sorunudur bu lütfen yardım.

• www.silkroadonline.net sitesine girip Download bölümünden legend 4'ü indirmen daha faydalı olacaktır.Diğer sitelerin verdiği setupları önermiyoruz.
  • SRO'nun sitesinden denediklerimde link açılmadığı için başka yerlere yöneldim uff ya boşa mı indirdim şimdi
  • Hayır boşa değil..

JM ile bağlantı kuramadığınız için o hatayı veriyor.. Setup dosyasını kapatıp açın.. Ta ki dosya JM ile bağlantı kurup bu hatayı almayıncaya kadar dosyayı kapatıp açın..

Veya silkroadonline sitesine girmeye çalışın.. büyük ihtimal giremeyecektir.. tekrar tekrar siteye girmeye çalışın.. site açıldığı anda setup dosyasını da açın
  • Teşekkürler hallettim
  • arkadasım ne olursa olsun ne indirirsen indir ama kandi sitesinden indir baska siteleri kullanma derim bu yuzden bir cok arkadasımızın hesabı soyulmustur bilgin olsun
    yada guvendigin ve bildigin siteden indir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cabal caliştirma sorun!
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.