p4 3.0 işlemci ati x550 256mb ekran kartı 1gb ta ram var. dx 9.0c
Cabali anca low detail acmakla yetinebiliyorum.Cabali bi açiyorum cpu kullanımı direk %90+ bilgisayar sesli calişmaya başliyor.Anlamadıgım nedir yani bu kadar kastırıcak.2 silkroad 1 tane pop-2thrones acan sistem.Ne oluyorda low detail.1024x768. special effect 0 - shadow 0 - bloom 0 bi oyunda bu kadar sapıtıor? fazla ısınıp kendine res atıyor.Ben hala ney oldugunu anlayamadım...
Silkroad + Wow açtım rahat rahat 2 Silkroad + Prince Of Persia - 2Thrones acıorm.
Ama iş 1 Tane Low detail. Window Mode Cabal açmaya gelince
PC dırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrt die ses cıkarıyor.Kendine res atıyor.Olucak şey deil
Naz Yapıyo Naz!
Bu ciddi bi sorun cevabını biliorsan yorumunu yap.Ama post kasıcam diorsan başka topic e
Fan yetersizliği olabilir.
nvdia kullanıyorsan 3D ayarlarına gir ve ayarı performans a çek.
ati x550 yazmiştm ama =].2 tane 120cm fan var airduck borusu war.Cabala bakiorm hep High ta lowa düşürüorm high gosterior :S
pcye format at olmadı baştan yükle
Oyunu silip tekrar yüklemeyi dene.Yine olmazsa tekrar indir (tavsiyem MMOsite).Eğer bunların hiç biri çözüm olmazsa bilgisayarına format atarsın.Yüksek ihtiamlle düzelir...
caball hepsinden fazla kasıyor neden grafik silkroad da dail hiç birinde o kadar efekt yok! Ama artık kasmayacak hepisine cozum geliyor daha hızlı ve sorunsuz oynayacagız bi yukarıdakı konuya bakın
Sanal bellek değerinle de oynamış olabilirsin.Normalde ayarları otomatik olarak ayarlanır.Fakat kendin kurcaladıysan problem yaratabilir.
Eğer düzeltmek istersen Bilgisayarımı aç.Boş bir yere sağ tıkla."Özellikler"e tıkla ve açılan pencerenin üst kısmından "Gelişmiş" bölümünü seç.Performans kısmından "Ayarlar"a tıkla.Yeni bir pencere açılıcaktır.Yine üstten "Gelişmiş"i seç.En alttaki "Değiştir"e tıkla.İki yazılabilir kutucuk çıkacak.Bunlardan ilki RAM'inin 1.5 katı,ikincisi ise 3 katı olacak.Eğer değilse düzelt.Ama zaten normal değerlerindeyseler bilgisayarına format atmanı öneririm.Kesin çözüm.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme