Şimdi Ara

SRO'DA BAŞINIZDAN GEÇEN KOMİK OLAYLAR . . .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • VALLA BENİM BAŞIMDAN DAHA BUGÜN KOMİK Bİ OLAY GEÇTİ.GUILDDE BIRI VARDI.GUILDI LVL ATLATMAK İÇİN BEN PARA TOPLUYORDUM. HERKESTEN 250K DİYE. BAKTIM ADAMIN BİRİ LVL 36. İNGİLİZCE YAZDIM BİŞİLER. ADAM WAHT?DEDİ SAÇMA İNGİLİZCESİYLE. SONRA DÜŞÜNDÜM AHA BU KESİN TÜRK DEDİM.ADAMI SOYMUŞLAR DEDİĞİNE GÖRE. AMA BÜTÜN KIYAFETLERİ TAM.BİTEK SİLAHI YOKTU.NA 250K VER DEDİM.ABİ SOYULDUM DEDİ. BANA GLAVIE AL DEDİ.BEN GİTTİM ALDIM.80K YA 32 GLAVIE'İNİ.ADAMA VERDİM.AMA Bİ ŞARTLA DEDİM.NE ? DEDİ.BANA İKİ TANE SOS VERECEN DEDİM.SALAK TAMAM DEDİ. BEN ONA LVL 32 CRİT: 2 GLAVIE VERDİM, O BANA İKİ TANE S.O.S BİRDE 100K VERDİ TÜRK OLDUĞUNUDA WAHT? DEMESİNDEN ANLADIM.SİZLERDENDE GERÇEKTENNN KOMİK OLAN HİKAYELER İSTİYORUM.BİDE
    ADMİN AAABİİİİ ! BU KONUYU ÜST KONU YAPAR MISIIIN ???
    BEKLENİLEN CEVAP : TABİ YAPARIM YAWRUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuLLdoZeRrR -- 1 Eylül 2006; 15:30:19 >

• adamın nickini versene para lazım
  • ABİ BAŞIMDAN GEÇENDEN ÇOK YAZDIINA GÜLDÜM HAHAHA BEN BABEL DEYİM. VERİYİM İSTERSEN. BİDE EN SON ŞEY YAZDI . BANA BAĞIRIODU : YAAA HADİ GEL ARTIK ! İNTERNET CAFEDEKİ ABİ AY, ABLA , SÜREN BİTTİ DİOO. AA YANIMDAMISIIN??? SONRADA 2 SAAT GEÇTİ BAKTIM ARADA BİR HAALA OYUNDA . LAN SÜREN BİTMEDİMİ?? DEDİM. YOK BE NE SÜRESİ ABLAYA ASILDIM BİRAZ TAMAM DEDİ.(BU ARADA ABLA DEDİĞİİDE 45 YAŞINDA Bİ TEYZE.)(BEN TANIOUM)
    SİZDE BİŞİLER YAZINKİ FORUM BİRAZ RENKLENSİN YAW.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BuLLdoZeRrR -- 1 Eylül 2006; 15:47:55 >

• bi arkadaş var jangan dan çıktı thıeflık yapmaya gidiyodu stla kapının ılerısınde bı bıg eye ghost peşine takıldı hohyesola kadar onu kovaladı saldırmadıda bişey yapmadıda adamın bırı kesene kadar

• quote:

Orjinalden alıntı: heartagram87

walla benim basımdan gecen en komik olay...adamın biri kerwn cekecek..downhang tan deweye malı yükledi
    ...east gate den cıktı herif ben de arkasındayım..baktım dewe yok adamda kaptırdı gidio..ben adamın arkasındayım deweyi de göremiyorum..baktımadam ferry de baktı..bana dedi ki dewe nerde diye..bende ne bilim deid..megersem eleman ın dewesi downhang ta duwarın orada takılmıs herifte sewiniomus thief cımadı die..küfrede küfrede geri döndü downhang acookk güldüm walla:D:D:D:D:

Sadece şunu söliyim. Deweden 100M den fazla uzaklaşamassın Bu da bence senin kafadan salladığını gösterio

• quote:

Orjinalden alıntı: Mustapha_TR

quote:

walla benim basımdan gecen en komik olay...adamın biri kerwn cekecek..downhang tan deweye malı yükledi
    ...east gate den cıktı herif ben de arkasındayım..baktım dewe yok adamda kaptırdı gidio..ben adamın arkasındayım deweyi de göremiyorum..baktımadam ferry de baktı..bana dedi ki dewe nerde diye..bende ne bilim deid..megersem eleman ın dewesi downhang ta duwarın orada takılmıs herifte sewiniomus thief cımadı die..küfrede küfrede geri döndü downhang acookk güldüm walla:D:D:D:D:

Sadece şunu söliyim. Deweden 100M den fazla uzaklaşamassın Bu da bence senin kafadan salladığını gösterio

Haklısın ..

• vay snake ım nbr urchi yi kestin cvp bile vermiosun nese bi sakal atarsın
    Intel i7 6700K || MSI Z170A Gaming M5 || 2*8GB Kingston HyperX DDR4 3100 MHZ || MSI Gaming X GTX 1080 || 128 GB HyperX SSD + 500 GB WD Caviar Black || Corsair Graphite 780T Arctic White || Corsair 750w
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bla bla bla , rezil oldun

• BEN BİLE BÖYLE SALLAYAMAZDIM BENDE GECEN KERVAN GÖTÜRYOM EAST GATE DEYİM DW NİN KAPIDAN ÇIKTIM ANAAAANMMMMMM BİDE GÖRÜÜM DEVE YOKKKK JG YE GİTTİM Bİ BAKTIM KENDİNİ TESLİM ETMİŞ BİLE

Dh 2006 Üyeleri
  • bizim arkadaşlarla kervan götürüyoruz biri geldi bende kervan yapcam korurmusunuz oke verdik downhangdan jangan a geldi durun bi dk dedi hayırdır dedim ne oldu ben mal almayı unutmuşum....... koruyacas derken pek heyacanlandı sanırsam bi dahaki jangan dw yolu boyunca güldük

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silentking -- 2 Eylül 2006; 5:04:58 >
  • 1-gecenlerde hunterdim bi thief gördüm uzaktaydi ezik oldunu anlasam dokunmazdim nse adama kılıcın 31 skillini attim adam uzaklaşinca vurdu dmgyi görmedim adam burn olmuş tabi yan yana koşuo bi baktim 5 sn sonra yerde ölmüş adamin yanına gittim pill pls dedi yattim yere valla

2-gecenlerde yine hunterim:) 20 lvl turk bi thief geldi ok atti neyse bn bunu basladim kovalamaya 2 tane 32 lvl glaveci ve 32 lvl okcu aldılar bni nse güldüler türk olan kazma bilmem ne yazdı bak seni keserim dedim nse ölüyken nası kescen dedi o anda 42 bi hunter geldi bizim eziğe dokunmadi en azindan bizim tartiştimizi anlamış 2 32liği aldı bni resledi nse bzm turkun yanina gittim yakaladım eşşeğiyle beni gördü abicim yalvaririm kesme bni ekmek parasi fln demeye basladi tabi benden kaçarmi tek attim sonra bi baktim turk birinin mallarini calmislar silklerin sahibine pm attim geldi aldı mallarini malını çalan turke yapmamasını söylememe ramen komik ve okkali kufurler yağdirdi

• ilk başladımızda thieflik yapcaz 3 arkadaş, ama bi sorun var thief towna gitmek iiçin scrol yok kimsede

neyse biz 3 4 kişiyi kestik aldık malları 2 deve. napıyoruz jangana gidelim, tmm gidelim. yolda çıkanlarıda kestik. o kadar yol gittk. kapıya geldik. deve kapıya takılı kaldı. ne içeri girio ne dışarı çıkıo. içerde değiliz , yükümüz 5 yıldız habire npc thief çıkıo ve oyuncularda bize saldırıyo. ben dedim arka sen dayan biraz ben scroll alıp geliom. gittim geldim ama ark yok :) malla yerde. o kadar uğraştık onları almaya ama başkaları aldı.

..:: Ne Ekersen Onu Biçersin ::..

• hatırlarmısınız bi ara üstündeki herşeyi çıkarınca sadece don kalıyodu ha işte bi gün herşeyimi çıkardım geziodum dw sokaklarında bibaktım arkamdan başka bi çıplak kovalıyo durdum ne yapacak diye ::::::::: gelip arkama durdu başladı oturup kalkmaya
    Server :RedSea
  • BENDE BİKERESİNDE TAM LVL ATLAYACAM LAGA GİRDİM SCORPİONLARIN ORDA LAG ÇÖZÜLDÜ YATMIŞIM BAKDIM ETRAFIMDA 3 4 TANE SCORPİON BİRİ CHAMPİON NEYSE İNCEDEN KÜFÜR YAĞDIRARAK BİDA TOWNA GERİ GELDİM NEYSE 2 3 TANE KESDİK PAT BİDA LAG BEN BİDA TAKLA İŞ SANKİ LAGLA BENİM ARAMDA İNADA BİNDİ BEN GELİYOM LAGDAN YATIYOM 4 5 KERE YATTIM EXPER 99.XX DÜŞDÜ 92.XX EEE ÇILDIRICAM NEYESE EN SON YATTIM HAY A.Q DEDİM BÖLE İŞİN LAG BİZDEN DA İNAT ÇIKDI TAM O SIRA BİRİ GELDİ BENDE ERİNİYOM BİDA ŞEHRE GİDİP GELMEYİ helo YAZDI AHA TÜRK BU DEDİM KENDİ KENDİME ( hello dorusu ) A.S KARDEŞ TÜRKÜM DEDİM TÜRKÇE KONUŞ ODA SELAM ABİ DEDİ A.S DEDİM BİDA. DEDİ ABİ GUİLD KURACAM GUİLDİME GİRERMİSİN BENDE DEDİM TAMAM GİREYİM SORA BANA ABİ AMA 400K EKSİK SEN BANA VER BEN SANA VERİRİM DEDİ BENDE LA DE GET ZATEN DURMADAN YATIYOM KENDİ KENDİME DİYOM HERALDE ÖLÜ YİYEN BÖLE BİŞE :) NEYSE ÇOCUK DEDİ REZLİYEİMMİ ABİ BENDE RESLE DEDİM AMA 400K YA RESLERİM DEDİ BEN KOPDUM OLUM BAK DEFOL GİT DEDİM ŞEHRE GİDER GELİR SENİ KESER KATİL OLURUM DEDİM ODA TAMAM ABİ SENİ 300K YA RESLERİM VALLAHA GUİLD KURMASAM 200K YADA RESLERİM AMA GUİLD KURUCAM PARA LAZIM BENDEKİ SİNİR 2 KATINA ÇIKDI ÇOCUĞA KÜFÜR EDECEKDİM DAYANAMADIM ESC EXİT YAPMADAN DİREK PC RESET ATTIM OGUN GİRMEDİM

SAYGILAR

• quote:

Orjinalden alıntı: Mr_BuqqS

BENDE BİKERESİNDE TAM LVL ATLAYACAM LAGA GİRDİM SCORPİONLARIN ORDA LAG ÇÖZÜLDÜ YATMIŞIM BAKDIM ETRAFIMDA 3 4 TANE SCORPİON BİRİ CHAMPİON NEYSE İNCEDEN KÜFÜR YAĞDIRARAK BİDA TOWNA GERİ GELDİM NEYSE 2 3 TANE KESDİK PAT BİDA LAG BEN BİDA TAKLA İŞ SANKİ LAGLA BENİM ARAMDA İNADA BİNDİ BEN GELİYOM LAGDAN YATIYOM 4 5 KERE YATTIM EXPER 99.XX DÜŞDÜ 92.XX EEE ÇILDIRICAM NEYESE EN SON YATTIM HAY A.Q DEDİM BÖLE İŞİN LAG BİZDEN DA İNAT ÇIKDI TAM O SIRA BİRİ GELDİ BENDE ERİNİYOM BİDA ŞEHRE GİDİP GELMEYİ helo YAZDI AHA TÜRK BU DEDİM KENDİ KENDİME ( hello dorusu ) A.S KARDEŞ TÜRKÜM DEDİM TÜRKÇE KONUŞ ODA SELAM ABİ DEDİ A.S DEDİM BİDA. DEDİ ABİ GUİLD KURACAM GUİLDİME GİRERMİSİN BENDE DEDİM TAMAM GİREYİM SORA BANA ABİ AMA 400K EKSİK SEN BANA VER BEN SANA VERİRİM DEDİ BENDE LA DE GET ZATEN DURMADAN YATIYOM KENDİ KENDİME DİYOM HERALDE ÖLÜ YİYEN BÖLE BİŞE :) NEYSE ÇOCUK DEDİ REZLİYEİMMİ ABİ BENDE RESLE DEDİM AMA 400K YA RESLERİM DEDİ BEN KOPDUM OLUM BAK DEFOL GİT DEDİM ŞEHRE GİDER GELİR SENİ KESER KATİL OLURUM DEDİM ODA TAMAM ABİ SENİ 300K YA RESLERİM VALLAHA GUİLD KURMASAM 200K YADA RESLERİM AMA GUİLD KURUCAM PARA LAZIM BENDEKİ SİNİR 2 KATINA ÇIKDI ÇOCUĞA KÜFÜR EDECEKDİM DAYANAMADIM ESC EXİT YAPMADAN DİREK PC RESET ATTIM OGUN GİRMEDİM

SAYGILAR

• quote:

Orjinalden alıntı: 0aragon0

hatırlarmısınız bi ara üstündeki herşeyi çıkarınca sadece don kalıyodu ha işte bi gün herşeyimi çıkardım geziodum dw sokaklarında bibaktım arkamdan başka bi çıplak kovalıyo durdum ne yapacak diye ::::::::: gelip arkama durdu başladı oturup kalkmaya

işte buna çok güldüm

• quote:

Orjinalden alıntı: ____Snake____

quote:

Orjinalden alıntı: Mustapha_TR

quote:

Haklısın ..

100m geçmes doğru

• diyelim adam hacker trade atarak bir itemini alarak bilgilerine ulastı
    adamı soydu olur olur salak ya gercekten salaktır yada inanlımaz akıllı
    k.o cok tradeden char gitti off aman baslamayın k.o oynamısta filan plz

Orjinalden alıntı: )Dragon_Burn(

diyelim adam hacker trade atarak bir itemini alarak bilgilerine ulastı
    adamı soydu olur olur salak ya gercekten salaktır yada inanlımaz akıllı
    k.o cok tradeden char gitti off aman baslamayın k.o oynamısta filan plz

• bugün başıma geldi bu olay:
    flower kesiyorum artık gına gelmiş zaten neredeyse yerimden hiç kıpırdamıyorum paso spawn oluyolar. herneyse arada bir scorpion da çıkıyo orada. bi tane giant scorpion çıktı. gittim ona dalmaya başladım ardından biri daha geldi ben de berserk açtım itemlerini ben alayım diye. bu arada ben full int nukerim. nuke atıyorum paso o da berserk açtı o da full str glavieci. işte yattı scorpion ben daha çok vurduğum için aldım ben itemleri. adam durdu sonra yanımda "senin gibi türk olmaz olsun" dedi. (nikimden türk olduğum belli değil ama guildimden belli) ben de noldu ya ? dedim. adam bırak lanet olsun senin türklüğüne dedi. ben de soeunun ne çocuk dedim. belli yaşı küçük herneyse adam eziksin lan sen falan dedi. iyice merak ettim ne sorunun var paylaş dedim. o da "adam gibi türk olsan ole aduket atmazsın adam gibi dalarsın ezik herif" "aduketle ben de öldürürm alırım paraları" o an koptum daha da yazmadım :D

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.