Şimdi Ara

SRO da AC tool ile oto atak+otobuff, isro için otobuff(edit)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_27985155/tm.htm

buradan tamamen yenilenmiş halini görebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 27 Kasım 2008; 14:49:24 >

• SetActiveWindow SRO_Client
    while 1=1
    IsRed 112, 39
    delay 250
    Else
    keys 7
    delay 1000
    End
    End

buda otomatik vigor basma
    1024 768 de geçerli.
    vigoru 7 ye koyun

pet için yapıcaksanız
    mause ı petin canına getirin, nerde basmasını istiyorsanız oraya getirin ctrl m yapın koordinatı isred in kordinatının yerine yazın

BU ARADA KOORDİNAT ALMA CTRL + M
  • önceden bende kullanıodum sora hep ölüodu ama şimdi baya bi geliştirmişler

helal olsun
  • Bot bile denemez buna bir çeşit macro ama uzun iş
  • quote:

Orjinalden alıntı: HaRDNiGHT

öncelikle AC tool uzmanı deilim. bir kaç kodunu biliyorum ve bana seri kasmaya yardımcı oluyor
    + ları...
    1. paralı botlardan daha seri olabiliyor.

2. isro nun yapamadığı silah deiştirip buff basma olayını yapabilirsiniz
    3. beleş
    4. hack korkusu yok.
    5. dahada geliştirme şansınız var atak dışında farklı şeylerde yapabilirsiniz.

-leri
    1. şehire gidip pot alması için bu proğramı çok iyi bilmelisiniz ve bu kodları uzunca uğraşıp yaparsınız ama zamanınızı yer.
    2. belirli bir kasma alanı yoktur(bilmiyorum belkide yapılabilir dediğim gibi kodları yazmak bize ait iyi bilmek lazım) yakında ne varsa ona gider
    3. ks yapar
    4. çalışırken yazamazsınız
    5. çalışırken ön planda oyun olmalıdır
    6. sistem düşükse ??? hatası verdirebilir,
    7. ayarınıza göre çarı öldürtme olasılığı yüksektir

isro kullananlara yararı olur.
    kodları yazdığınızda isro yu durdurup silah deiştirip buffları bastırtıp tekrar atak yapmasını sağlayabilirsiniz

indirmek için ben dosyayı veremem sonra bana herhangi bir yöntemle hacklenip suç atarsınız yazdığıma pişman kalırım..

google a AC tool yazıp dosyayı bulup indirin
    otomatik seçme var bu sitede verildi olmazsa googleden arayın onuda oyuna uygulayın.

bu proğramın güzel yanı kodları paylaşıp arkadaşlarınıza verebiliyorsunuz.

bildiğim bir kaç kod
    -delay 1000 (bekleme)
    -keys a (a tuşuna sürekli basar)
    -while 1=1 ..... end ( noktaların olduğu yerdeki kodları sürekli uygular)
    -IsRed 430, 46

buraya yazdığınız kodlar belirlediğiniz koordinattaki renk varsa sürekli uygulanır
    mesela ben yaratığın can kısmının sonuna belirledim yani tam canın bittiği yerdeki kırmızılık bitene kadar skill vurur

Else

buarayada kırmızılık yoksa yaratık seçmeyi koyduğunuz barın no sunu girin. ben hızlı mause bölümünü belirledim (oda " tuşunda) yani yaratık ölemeden başka yaratığa geçmiyor.

End
    -SetActiveWindow SRO_Client (buda start dediğinizde SRO_Client i e geçip macroyu uygular.

ek bilgi
    AC tool un editör>tercihler>varsayılan tuşlar a kısa yol atın atak yapma ve durdurmayı.
    neden 2. bir macro açıp buffları ayarladınızmı atak yapan macroyu durdurmalı. bufflar resminde görüldüğü gibi keys {end} yazar end i ben durdurma olarak atadım buff zamanı gelince atağı kesip buffları basıp tekrar atağa başlatıyor.

bu macro sayesinde birbirimize yazdığımız kodları aktarıp kendi beleş botumuzu yapıp geliştirebiliriz.

inş yardımcı olabildim. bildiğiniz kodlar varsa lütfen sizde bizlere yardımcı olun..

benim kodlarım
    atak(1024.768)

SetActiveWindow SRO_Client
    while 1=1
    IsRed 430, 46
    keys 3
    delay 250
    keys 4
    delay 250
    keys 5
    delay 250
    Else
    keys "
    delay 250
    End
    End

buff 2h warrior koşma ve voise(lagvarsa süreler yetersiz kalabilir)

while 1=1
    keys {END}
    keys {END}
    delay 4000
    keys {f3}
    keys 1
    Delay 200
    keys 1
    Delay 200
    keys 1
    Delay 200
    keys 1
    Delay 2000
    keys 2
    keys 2
    delay 150
    keys 2
    keys 2
    Delay 2500
    keys 3
    keys 3
    delay 150
    keys 3
    keys 3
    Delay 1000
    keys 4
    keys 4
    delay 150
    keys 4
    keys 4
    Delay 300
    keys 5
    keys 5
    delay 150
    keys 5
    keys 5
    Delay 1000
    keys {f1}
    delay 1000
    keys {HOME}
    keys {HOME}

Delay 595000
    end

Paralı bottan daha seri kasıo diye bence kendini avutuyosun boş beleş işlerle uraşmayın bence

• emeğe saygı
  • deneyen varmı_?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

@KnightOfKingdom

Paralı bottan daha seri kasıo diye bence kendini avutuyosun boş beleş işlerle uraşmayın bence

paralı bottan seri kasmak derken yanlış anlaşılmasın ben yanlış belirttim. ayareladığınız sürece daha hızlı yaratık kesebiliyor.
    quote:

Bot bile denemez buna bir çeşit macro ama uzun iş

tabiki bot denmez ama saatlerce başında elle kasmaktan kurtarır. siz kurarsınız içerde tv seyredersiniz aradada kontrole gelirsiniz.

bu şekilde hem kendinizi yormaz hemde elle kasmaktan kat kat hızlı kasar.
    ek olarak iş içinde kullanılabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetalWave -- 23 Nisan 2008; 16:01:17 >
  • Emeğe sağlıkta

Baya uzun iş
  • buda isro bot için buff basma

2h warriora bard bufflarını basma
    1. bard 2. ve 3. bard buffları 4. 2hsword 5. warcry

while 1=1
    keys {end}

delay 5000

keys {f3}
    keys 1
    Delay 200
    keys 1
    Delay 200
    keys 1
    Delay 200
    keys 1
    delay 150
    keys 1
    Delay 3500
    keys 2
    delay 150
    keys 2
    delay 150
    keys 2
    delay 150
    keys 2
    Delay 3000
    keys 3
    delay 150
    keys 3
    delay 150
    keys 3
    delay 150
    keys 3
    Delay 2500
    keys 4
    delay 150
    keys 4
    delay 150
    keys 4
    delay 150
    keys 4
    Delay 2000
    keys 5
    delay 150
    keys 5
    delay 150
    keys 5
    delay 150
    keys 5
    Delay 2000
    keys {f1}
    delay 1000
    keys {ins}

Delay 595000
    end

laga göre ayarlı zamanlar. botu durdurur ve buffları basar sonra dewam ettirir...

• sanırım konumun yararı olmadı :S
  • Paylaşım için sağol.peki bu makroları birleştirerek tek olarak açamazmıyız? örneğin buff için ayrı atak için ayrımı actool açıp start diyeceğiz ? bunları nasıl birleştirep tek bir start ile aynı anda çalıştırabiliriz ?
  • 12 ytl için uraşamam
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

12 ytl için uraşamam

12 x bilinmeyen sayı =1.. ytl
  • peh piyasada bundan daha iyiside mevcut
  • otomatik seçme,nubot helper ı aynı anda kullanıp bunların dahada gelişmişini yapabiliriz 2 sindede banlanma riski yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: KnightOfKingdom

quote:

öncelikle AC tool uzmanı deilim. bir kaç kodunu biliyorum ve bana seri kasmaya yardımcı oluyor
    + ları...
    1. paralı botlardan daha seri olabiliyor.

2. isro nun yapamadığı silah deiştirip buff basma olayını yapabilirsiniz
    3. beleş
    4. hack korkusu yok.
    5. dahada geliştirme şansınız var atak dışında farklı şeylerde yapabilirsiniz.

-leri
    1. şehire gidip pot alması için bu proğramı çok iyi bilmelisiniz ve bu kodları uzunca uğraşıp yaparsınız ama zamanınızı yer.
    2. belirli bir kasma alanı yoktur(bilmiyorum belkide yapılabilir dediğim gibi kodları yazmak bize ait iyi bilmek lazım) yakında ne varsa ona gider
    3. ks yapar
    4. çalışırken yazamazsınız
    5. çalışırken ön planda oyun olmalıdır
    6. sistem düşükse ??? hatası verdirebilir,
    7. ayarınıza göre çarı öldürtme olasılığı yüksektir

isro kullananlara yararı olur.
    kodları yazdığınızda isro yu durdurup silah deiştirip buffları bastırtıp tekrar atak yapmasını sağlayabilirsiniz

indirmek için ben dosyayı veremem sonra bana herhangi bir yöntemle hacklenip suç atarsınız yazdığıma pişman kalırım..

google a AC tool yazıp dosyayı bulup indirin
    otomatik seçme var bu sitede verildi olmazsa googleden arayın onuda oyuna uygulayın.

bu proğramın güzel yanı kodları paylaşıp arkadaşlarınıza verebiliyorsunuz.

bildiğim bir kaç kod
    -delay 1000 (bekleme)
    -keys a (a tuşuna sürekli basar)
    -while 1=1 ..... end ( noktaların olduğu yerdeki kodları sürekli uygular)
    -IsRed 430, 46

buraya yazdığınız kodlar belirlediğiniz koordinattaki renk varsa sürekli uygulanır
    mesela ben yaratığın can kısmının sonuna belirledim yani tam canın bittiği yerdeki kırmızılık bitene kadar skill vurur

Else

buarayada kırmızılık yoksa yaratık seçmeyi koyduğunuz barın no sunu girin. ben hızlı mause bölümünü belirledim (oda " tuşunda) yani yaratık ölemeden başka yaratığa geçmiyor.

End
    -SetActiveWindow SRO_Client (buda start dediğinizde SRO_Client i e geçip macroyu uygular.

ek bilgi
    AC tool un editör>tercihler>varsayılan tuşlar a kısa yol atın atak yapma ve durdurmayı.
    neden 2. bir macro açıp buffları ayarladınızmı atak yapan macroyu durdurmalı. bufflar resminde görüldüğü gibi keys {end} yazar end i ben durdurma olarak atadım buff zamanı gelince atağı kesip buffları basıp tekrar atağa başlatıyor.

bu macro sayesinde birbirimize yazdığımız kodları aktarıp kendi beleş botumuzu yapıp geliştirebiliriz.

inş yardımcı olabildim. bildiğiniz kodlar varsa lütfen sizde bizlere yardımcı olun..

benim kodlarım
    atak(1024.768)

while 1=1
    IsRed 430, 46
    keys 3
    delay 250
    keys 4
    delay 250
    keys 5
    delay 250
    Else
    keys "
    delay 250
    End
    End

buff 2h warrior koşma ve voise(lagvarsa süreler yetersiz kalabilir)

while 1=1
    keys {END}
    keys {END}
    delay 4000
    keys {f3}
    keys 1
    Delay 200
    keys 1
    Delay 200
    keys 1
    Delay 200
    keys 1
    Delay 2000
    keys 2
    keys 2
    delay 150
    keys 2
    keys 2
    Delay 2500
    keys 3
    keys 3
    delay 150
    keys 3
    keys 3
    Delay 1000
    keys 4
    keys 4
    delay 150
    keys 4
    keys 4
    Delay 300
    keys 5
    keys 5
    delay 150
    keys 5
    keys 5
    Delay 1000
    keys {f1}
    delay 1000
    keys {HOME}
    keys {HOME}

Delay 595000
    end

Acaba paralı bot neyden turetılıyor sanıyorsun cıdden merak ettim ikisatırla güzelim programı kotulemıssın programcılıkdanda anlamadıgına eminim c# ve vb egitim almıs okulunu okuyan bırı olarak sana sunu solıyım

bunu geliştirirsen bu macro oyunu kendı acar kendı kapar basıt sanma bole seyleri bu tool ıle o aralı botdan daha kralını yaparsın dogru kodları yazmayı bılırsen yerınde olsam bıraz arastırır ole cevap atardım herturlu afk programı bu sekılde yapılıyor :) o dedıgın paralı botuda netten ındır bı reflector okut exe sını ac bak kodlarına manage kod degılsekı sanmam unmanage dır bence dıcen ee bılader calıosun :) oyunu oynamak ıcın oynamıcaksan çal ne farkeder yanı yap bı program senın yerıne oynasın sonra sen yada bunu kullananlar oyundan ne anlıyor cok merak ettıgım bır durumdur

• quote:

Orjinalden alıntı: zerolife

Paylaşım için sağol.peki bu makroları birleştirerek tek olarak açamazmıyız? örneğin buff için ayrı atak için ayrımı actool açıp start diyeceğiz ? bunları nasıl birleştirep tek bir start ile aynı anda çalıştırabiliriz ?

bilmiyorum ama denemeye çalıştım. çok fazla kod var. örneğin atak yapıyor ve bir döngü olması lazım atağı döngü yaptırdığında diğer kodlara mecbur geçilemiyor. fazla sayıda açmanın zararı yok.

ben şuan isro ile kullanıyorum eu olduğum için bufflarımı bu macroyla basıyorum.

bu arada 12 ytl için değmez dien tamam sen ver. 12 ytl ile 110 kredi al servera giremem çoğunlukla dc ol boşuna gitsin kredilerin. tamma pre al oda etti 30 ytl. tabi sen çok zenginsin.

biride daha iyi proğramlar var. tamam paylaş kullanalım. kullanılması en güvenli proğram budur. ve geliştirilebiliyor. keşke kötüleyeceğinize az araştırıp geliştirsenizde şu paralı botlara para ödemesek.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: zerolife

Paylaşım için sağol.peki bu makroları birleştirerek tek olarak açamazmıyız? örneğin buff için ayrı atak için ayrımı actool açıp start diyeceğiz ? bunları nasıl birleştirep tek bir start ile aynı anda çalıştırabiliriz ?

bilmiyorum ama denemeye çalıştım. çok fazla kod var. örneğin atak yapıyor ve bir döngü olması lazım atağı döngü yaptırdığında diğer kodlara mecbur geçilemiyor. fazla sayıda açmanın zararı yok.

ben şuan isro ile kullanıyorum eu olduğum için bufflarımı bu macroyla basıyorum.

bu arada 12 ytl için değmez dien tamam sen ver. 12 ytl ile 110 kredi al servera giremem çoğunlukla dc ol boşuna gitsin kredilerin. tamma pre al oda etti 30 ytl. tabi sen çok zenginsin.

biride daha iyi proğramlar var. tamam paylaş kullanalım. kullanılması en güvenli proğram budur. ve geliştirilebiliyor. keşke kötüleyeceğinize az araştırıp geliştirsenizde şu paralı botlara para ödemesek.

oyunun ana yapısını cok bılemıyorum ama kısaca susekilde bahsedebilirim sana

donguden bahsetmişşin ornedın bu ac ıle mob kesmek ıstıyorsan ilk satıra yanı sole acıklıyım

1- MOBU SECEN TUS
    2- ATAGI YAPACAGIN TUŞ
    3-ATAGI YAPACAGIN TUŞ
    4-ATAGI YAPACAGIN TUŞ
    ....
    ...
    ...
    ...
    5- MOB OLDUGUNDE bunu nasıl anlarız mobun healınden(mobdakı can rengı kullanılabılır)
    6- ITEM LOOTLAMA TUSU

1 ve 6 satırlarını eger for ile donguye alabılırsen kı bu susekılde yazılır

ac tool hangı dılde bılmem ama 2 dıl ornek verıyım

C# için = for (int i = 0; i < length; i++)
    {
    - MOBU SECEN TUS
    2- ATAGI YAPACAGIN TUŞ
    3-ATAGI YAPACAGIN TUŞ
    4-ATAGI YAPACAGIN TUŞ
    ....
    ...
    ...
    ...
    5- MOB OLDUGUNDE bunu nasıl anlarız mobun healınden(mobdakı can rengı kullanılabılır)
    6- ITEM LOOTLAMA TUSU
    }

codlar parantez arasına int i < length yazan yere bu dongunun nekadar surecegını yazarsınız mesala
    for (int i = 0; i < 100000; i++)
    1-6 satırları arası basamak basamak 1000000 defa tekrarlanır herseferınde i değişkenı 1 artar 1000000 oldugunda macro durur

macro durdukdan sonrakı işlemlerı de for { } suslu parantezlerinın hemen altına yazabılırsınız ornegın buff macrosu araylarsınız aynı sekılde

oyunun biraz cekırdek yapısını bılen varsa msn flan versın nasıl yapabılcegınden bahsederım sen neden yapmıyosun dersenız ben beyaz tarafındayım bu işlerın :)

yoksa pıyasa bot yapıp surmek basıt bır mevzu

• silkroad bölümündemiyim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.