Şimdi Ara

SRO da AC tool ile oto atak+otobuff, isro için otobuff(edit) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
5.618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: FinaL_İmPacT

silkroad bölümündemiyim

:))
    macro serbest olunca programcılık bılgımı sundum :) bende yenı baslıcam oyuna uzun aradan sonra ama hangı car karar veremedım daha :)
  • Kodlar için saolun
    Tatil olsun, geliştirip sizlerle paylaşmaya çalışıcam..

Sömestrede çok kafa patlattım... Baktım millet test çözüyor ben napıyorum ya dedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: caneraksu22

quote:

Orjinalden alıntı: HaRDNiGHT

quote:

Orjinalden alıntı: zerolife

Paylaşım için sağol.peki bu makroları birleştirerek tek olarak açamazmıyız? örneğin buff için ayrı atak için ayrımı actool açıp start diyeceğiz ? bunları nasıl birleştirep tek bir start ile aynı anda çalıştırabiliriz ?

bilmiyorum ama denemeye çalıştım. çok fazla kod var. örneğin atak yapıyor ve bir döngü olması lazım atağı döngü yaptırdığında diğer kodlara mecbur geçilemiyor. fazla sayıda açmanın zararı yok.

ben şuan isro ile kullanıyorum eu olduğum için bufflarımı bu macroyla basıyorum.

bu arada 12 ytl için değmez dien tamam sen ver. 12 ytl ile 110 kredi al servera giremem çoğunlukla dc ol boşuna gitsin kredilerin. tamma pre al oda etti 30 ytl. tabi sen çok zenginsin.

biride daha iyi proğramlar var. tamam paylaş kullanalım. kullanılması en güvenli proğram budur. ve geliştirilebiliyor. keşke kötüleyeceğinize az araştırıp geliştirsenizde şu paralı botlara para ödemesek.

oyunun ana yapısını cok bılemıyorum ama kısaca susekilde bahsedebilirim sana

donguden bahsetmişşin ornedın bu ac ıle mob kesmek ıstıyorsan ilk satıra yanı sole acıklıyım

1- MOBU SECEN TUS
    2- ATAGI YAPACAGIN TUŞ
    3-ATAGI YAPACAGIN TUŞ
    4-ATAGI YAPACAGIN TUŞ
    ....
    ...
    ...
    ...
    5- MOB OLDUGUNDE bunu nasıl anlarız mobun healınden(mobdakı can rengı kullanılabılır)
    6- ITEM LOOTLAMA TUSU

1 ve 6 satırlarını eger for ile donguye alabılırsen kı bu susekılde yazılır

ac tool hangı dılde bılmem ama 2 dıl ornek verıyım

C# için = for (int i = 0; i < length; i++)
    {
    - MOBU SECEN TUS
    2- ATAGI YAPACAGIN TUŞ
    3-ATAGI YAPACAGIN TUŞ
    4-ATAGI YAPACAGIN TUŞ
    ....
    ...
    ...
    ...
    5- MOB OLDUGUNDE bunu nasıl anlarız mobun healınden(mobdakı can rengı kullanılabılır)
    6- ITEM LOOTLAMA TUSU
    }

codlar parantez arasına int i < length yazan yere bu dongunun nekadar surecegını yazarsınız mesala
    for (int i = 0; i < 100000; i++)
    1-6 satırları arası basamak basamak 1000000 defa tekrarlanır herseferınde i değişkenı 1 artar 1000000 oldugunda macro durur

macro durdukdan sonrakı işlemlerı de for { } suslu parantezlerinın hemen altına yazabılırsınız ornegın buff macrosu araylarsınız aynı sekılde

oyunun biraz cekırdek yapısını bılen varsa msn flan versın nasıl yapabılcegınden bahsederım sen neden yapmıyosun dersenız ben beyaz tarafındayım bu işlerın :)

yoksa pıyasa bot yapıp surmek basıt bır mevzu

Teşekkürler deneyelim bakalım yapabilecekmiyiz

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: caneraksu22

quote:

Orjinalden alıntı: HaRDNiGHT

quote:

Paylaşım için sağol.peki bu makroları birleştirerek tek olarak açamazmıyız? örneğin buff için ayrı atak için ayrımı actool açıp start diyeceğiz ? bunları nasıl birleştirep tek bir start ile aynı anda çalıştırabiliriz ?

bilmiyorum ama denemeye çalıştım. çok fazla kod var. örneğin atak yapıyor ve bir döngü olması lazım atağı döngü yaptırdığında diğer kodlara mecbur geçilemiyor. fazla sayıda açmanın zararı yok.

ben şuan isro ile kullanıyorum eu olduğum için bufflarımı bu macroyla basıyorum.

bu arada 12 ytl için değmez dien tamam sen ver. 12 ytl ile 110 kredi al servera giremem çoğunlukla dc ol boşuna gitsin kredilerin. tamma pre al oda etti 30 ytl. tabi sen çok zenginsin.

biride daha iyi proğramlar var. tamam paylaş kullanalım. kullanılması en güvenli proğram budur. ve geliştirilebiliyor. keşke kötüleyeceğinize az araştırıp geliştirsenizde şu paralı botlara para ödemesek.

oyunun ana yapısını cok bılemıyorum ama kısaca susekilde bahsedebilirim sana

donguden bahsetmişşin ornedın bu ac ıle mob kesmek ıstıyorsan ilk satıra yanı sole acıklıyım

1- MOBU SECEN TUS
    2- ATAGI YAPACAGIN TUŞ
    3-ATAGI YAPACAGIN TUŞ
    4-ATAGI YAPACAGIN TUŞ
    ....
    ...
    ...
    ...
    6- ITEM LOOTLAMA TUSU

1 ve 6 satırlarını eger for ile donguye alabılırsen kı bu susekılde yazılır

ac tool hangı dılde bılmem ama 2 dıl ornek verıyım

C# için = for (int i = 0; i < length; i++)
    {
    - MOBU SECEN TUS
    2- ATAGI YAPACAGIN TUŞ
    3-ATAGI YAPACAGIN TUŞ
    4-ATAGI YAPACAGIN TUŞ
    ....
    ...
    ...
    ...
    6- ITEM LOOTLAMA TUSU
    }

codlar parantez arasına int i < length yazan yere bu dongunun nekadar surecegını yazarsınız mesala
    for (int i = 0; i < 100000; i++)
    1-6 satırları arası basamak basamak 1000000 defa tekrarlanır herseferınde i değişkenı 1 artar 1000000 oldugunda macro durur

macro durdukdan sonrakı işlemlerı de for { } suslu parantezlerinın hemen altına yazabılırsınız ornegın buff macrosu araylarsınız aynı sekılde

oyunun biraz cekırdek yapısını bılen varsa msn flan versın nasıl yapabılcegınden bahsederım sen neden yapmıyosun dersenız ben beyaz tarafındayım bu işlerın :)

yoksa pıyasa bot yapıp surmek basıt bır mevzu

Teşekkürler deneyelim bakalım yapabilecekmiyiz

Yardıma ıhtıyacınız olursa özelden msn verebılırım

• arkadaşlar auto select için güvenli pk 2 varmı malum bazıları key loger lı oluyo şimdiden teşekkürler
  • ya birisi bunun hazrialnmis halini fln uploadd etse olmazmi
  • deneyeceğim teşekkürler...
  • bn bunu denemek istiom da hazır halini upload edecek yada ... daha ayrıntılı anlatıcak birisi var mı
  • Otomatik canavar seçme sadece yanıma kadar gelen yaratıkları seçip kesebiliyor buda seri kasmayı engelleyen bir faktör.Siz nasıl seri kesebiliyorsunuz.Autoselect'in uzaklık ayarını yapabiliyormuyuz macro kodlarıyla?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackfalcon_17 -- 17 Temmuz 2008; 18:03:55 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.