Şimdi Ara

Squid Game 3. sezonu çok bekletmeyecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Netflix'in bugüne kadar yayınlanan en popüler dizisi olma unvanını sürdüren Squid Game, uzun süren bekleyişin ardından ikinci sezonu ile 26 Aralık'ta izleyici karşısına çıktı. Hemen ardından üçüncü sezon duyurusu geldi. 

Netflix üçüncü sezonu doğruladı

İlk sezonun sonunda Squid Game oyunlarından sağ çıkmayı başaran Gi-hun, ikinci sezonda oyunları düzenleyen gruptan intikam almaya çalışıyor. Ancak bunu başarabilmesi için, ilk seferinde zar zor kurtulduğu o labirente geri dönmesi gerekiyor. 

Ayrıca Bkz.Squid Game'in 2. sezonu izleyici ile buluştu

Netflix Tudum sitesinde yapılan açıklamada, Squid Game dizisinin 3. sezonunun 2025 yılında izleyicilerle buluşacağı ve bu sezonun aynı zamanda final sezonu olacağı belirtildi. Bu son sezonda bütün sırların ortaya çıkması ve hikâyenin tamamlanması bekleniyor. 

Dizinin yönetmeni, yazarı ve baş yapımcısı olan Hwang Dong-hyuk da ikinci ve üçüncü sezonun birlikte çekildiğini ancak yetişmediği için iki sezona bölündüğünü açıkladı. İkinci sezonun yedi bölüm sürmesinin de bu yüzden olduğu ifade ediliyor. 

Kaynak:https://www.netflix.com/tudum/articles/squid-game-season-3-plot-release-date-news

• Ben ikinci sezonu beğendim.

• Iyi uzatmadan bitirmeleri güzel olucak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KDrama için 3.sezon biraz fazla. Yani onlar için Bizimkiler dizisi gibi 20 yıl gibi.

• 12 Angry Men kullanıcısına yanıt
    12 Öfkeli Adam nickine sahip olan birinin beğenmemesi düşünülemezdi.

Bende beğendim, daha çok insan psikolojisine odaklanmış 2. sezon. İlk sezonda oyun ve konu da garip geldiği için insanlar izledi ama bütün dizinin asıl mesajları 2. sezon ağırlıklı olarak insan psikolojisi üzerine.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • E_Y_B_H_P_T E kullanıcısına yanıt
    Aslında 3 sezon değil hocam. Bölümler yetişmediği için ikinci sezonu ikiye bölmüşler. Böyle popüler bir diziyi fazla uzatmadıkları için takdir ettim. 5-6 sezon çekip suyunu çıkarabilirlerdi, konu müsait çünkü.

• İlk sezon muhtemelen konudan bihaber olduğumuz için çok daha hızlı akıyordu. İkinci sezon ağır ilerliyor biraz, bazı yerleri de gereksiz uzatmışlar gibi. İzlenir yine de.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir an önce gelsin tadı damağımızda kaldıSquid Game 3. sezonu çok bekletmeyecek 

• Oyununu bile yaptı tabi bekletmez gittiği yere kadar götürür :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.