Şimdi Ara

★ Squad [ANA KONU] ★ (17. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.302
Cevap
18
Favori
49.825
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Rwenzori

hocam videolarda adamı vurduğun hiç belli olmuyor :D

hocam topu topu 2 adam vurabildim zaten

gönül isterdiki aksiyon dolu öldürmeler vs olsun

ama yok

eldeki tüm malzeme buydu

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

hocam videolarda adamı vurduğun hiç belli olmuyor :D

hocam topu topu 2 adam vurabildim zaten

gönül isterdiki aksiyon dolu öldürmeler vs olsun

ama yok

eldeki tüm malzeme buydu

simulasyon olunca boyle oluyor hocam :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Squad Türkiye topluluğunun tanıtım videosunun çekimleri nihayet sona erdi Çekimler Resmi Türkiye sunucusunda, sunucudaki oyuncularla yapılmıştır. Buradan çekimlere katılan oyunculara tekrardan teşekkür ederiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HA1990 -- 19 Mart 2016; 19:18:21 >

• squad tr sunucularında hiç oyuncuya denk gelmedim. eğer bir takım filan varsa dahil olmak isterim. steam id: dufpanla
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aquilifer

Türk sunucusunda tanıtım videosu ile ilgili çekimler olduğu için şimdilik şifre koyuldu. Çekimler sona erdikten sonra şifre kaldırılacak.

Hocam bende sunucu kiralayıp sunucu yapmak istiyorum maliyeti nekadar olur

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortalama aylık 100$ gibi bir ücreti var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aquilifer

Ortalama aylık 100$ gibi bir ücreti var.

Gelir falan var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sunucular herkese açık olduğu için ancak reklam gelirleri ile kazanabilirsin. Ancak onu alabilmen içinde sunucu da in ile cin 'in top atmaması gerekir.
    benim bildiğim kadarı ile Türk sunucusu olarak 2 adet sunucu var. Yabancılar, anlamsız bir şekilde Türk isminin olduğu bir sunucuya girmiyorlar zaten - en azından ben her girdiğimde - sunucu ya boştu,yada Türk arkadaşlarımız oynuyorlardı.

Sen sunucu üzerinden para kazanmak istiyor isen başka bir oyunu seçmen daha yerinde olacaktır. Burada açılan Türk sunucularının da kar amaçlı değil tamamen Türk oyuncuları bu oyuna alıştırmak ve oyunu yaygınlaştırmak misyonu ile açıldığını düşünüyorum. Yanlış isem sunucu sahipleri düzeltsinler lütfen..

Kalın sağlıcak ile

iyi oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi togi1975 -- 21 Mart 2016; 17:35:36 >
  • V5 güncellemesi bugün saat 19:00 'da çıkıyor..
  • togi1975 kullanıcısına yanıt
    Hadi hayırlısı, amd işlemcilerin performansını arttıracak deniyordu, bakalım işe yaramış mı.
  • Alpha v5 güncelleme notları Türkçe olarak SQTR forum sayfasında;http://forum.squadturkiye.com/threads/alpha-v5.164

@togi1975, tespitin çok doğru. Bizim resmi topluluk sunucusunu açmamızdaki en büyük neden Squad'ın yapısını en iyi şekilde Türk oyunculara aktarmak ve alıştırmak.

okokandemir05, Squad sunucularında herhangi bir gelir modeli bulunmuyor. Togi'nin söylediği gibi böyle bir beklentin varsa daha popüler ve gelir modeli olan bir oyunu seçmen daha mantıklı olur.
  • yeni guncelleme hakkinda dusunceleriniz nasil dostlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni güncelleme ile birlikte sunucumuzun da versiyonunu hemen yükselttik.

Sunucumuza girmek isteyenleri böyle alalım;http://squad.rocks/server/176.9.63.241/27165/details

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HA1990 -- 22 Mart 2016; 21:10:41 >
  • ilkermurat kullanıcısına yanıt
    Ben amd için performans iyileştirmesi bekliyordum fakat değişen birşey yok hatta biraz daha kötü olmuş. Sadece bir harita oynadım ismi aklımda değil, otları çevreyi falan biraz değiştirmişler. Opticlerden bakarken etrafın görüşü de değişmiş. Ben performans açısından beklediğimi bulamadım açıkcası. Ayrıca bu oyun için amd'den de ümidimi kestim, şimdiki sistemimle max 50-60 kişilik servelerda tam sürüme kadar idare edeceğim. Tam sürüm çıktığında intel işlemcili yeni sistem toplayacağım artık.
  • Intel kanadında fazla bir değişiklik yok, ben amd'den geçiş yapmıştım.

72 kişilik haritalarda , fools road haritası min 40 fps oluyordu, yine aynı şekilde
    Diğer haritalarda min 55 fps falan alınıyor.

Ama yeni versiyonu gerçekten beğendim.

beğendiğim özellikleri
    1) Silah swayleri bence daha iyi olmuş, özellikle optikli silah kullanırken daha rahat ettim
    2) Map, bence gri tonlarda olması iyi , biraz daha açık gri olursa daha iyi olur.
    3) Duvardan atlamalar düzeltildi,en çok zorluk çektiğim özellik bu idi

Beğenmediğim özellik
    1) Map ikonlar fazla büyük, bence sadece kişinin kendi ikonu diğerlerine göre büyük olmalı, bazen ikonlar üst üste bindiğinde haritadan hangi yöne gittiğini çıkaramayabiliyorsun.

Kalın sağlıcak ile
  • Sunucudan görüntüler;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HA1990 -- 27 Mart 2016; 22:45:49 >

• 256 mb lık bir güncelleme var
  • Arkadaşlar,

Yeni yayınlanan aylık recap - üzerinde çalışılan ve yapılacaklar - duyurusunu gerçekten zevk ile okudum.
    Özellik ile AMD tarafında CPU optimizasyonu bekleyenlerin dertlerine derman olacak netmove olarak adlandırdıkları bölüm çok ilginç..

Serverlar üzerindeki yük yoğunluğunu client tarafına kaydırıp onda da saglam bir optimizasyona gidiyorlar. Optimizasyon ise özetle, artık CPU tum hareketlerin hesaplanmasını yapmayıp bireysel hareketleri hesaplayacagindan yükü baya azalacak şeklinde açıklanabilir..

Ayrıca yeni el bombasının fizikleri, gorselleri ve sesleri oldukça ilginç olmuş atıldığı yerden patlama etkisi ile söktüğü partiküllerin, patlama noktası değiştikçe değişmesi, bize tam bir görsel ve işitsel şölen yaşatacak gibi.

Bir diğer yenilik ise seslerin, ses kaynağı konumundan uzaklaştıkça ve önünde bir engel olduğunda verdiği tepkiler..

Araçlar ile ilgili yeni görseller, BTR 80
    Yeni katlı tünel yapısı
    Yeni 8x8 km2 lik harita

Önümüzdeki 6 aylık periyodda, gerçekten çok sağlam güncellemeler bizi bekliyor

Güncellemeler ile ilgili bilgileri,

www.joinsquad.com 'dan takip edebilirsiniz.

Videolara 'da
    https://www.youtube.com/user/JoinSquad , sayfasından ulaşabilirsiniz.

Kalın sağlıcakla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi togi1975 -- 31 Mart 2016; 8:13:07 >

• Alıcam bu ay bu oyunu

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.