< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 9 Ocak 2020; 16:56:52 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 9 Ocak 2020; 16:56:52 > |
sana görüntü kalitesi kötü diyen mi var .
ayrıca 720p axen örneğin kötü olmuş artık sony 55 inch 2k tvlerde dahi hani en ucuz diye senin beğenmediğin ALI cipset 70usd uydu alıcıları var ya onlar dahi cam gibi görüntü veriyor . adamlar deneye yanıla bir çok şeyi çözdüler . senelerdirde aynı muhabbeti yapıyorsun . ama 4 senedir güncel konuyu silinsin diye neden kapatmaya çalışıyorsun . Sen satıcısın ben teknisyenim .dün bir markayı satarsın , Bu gün tü kaka olur . yarın başka marka satarsın . öbür gün oda tü kaka olur . 0.8 Thorda onlarca Powervu var .iki tane video koy bizde inanalım . |
Israr yok . ister kanıtlarsın . İstersende kanıtlamazsın . Senin bileceğin iş .
Bir cihazını alalım dedik . Senin en azından bana satmaya niyetin yok. Nedenini anlayamadım her ne ise . Edit : Üşenmedim saydım .Bu cihazları ithal eden şahısların senden başka 33 bayisi var. Servis ise şaka gibi sadece Ankaradaki merkezleri http://www.novacom.com.tr/servisler/ alacak arkadaşlar cihaz bozulunca fazla aramasın . |
Bu cihazi ilk ciktigi zaman alanlardan biriyim Hatta TF deki bu cihazla ilgili ana konuyuda acan benim,
Cihazla ilgili bir kac sorun yasadim ozelliklede Tivibu modulu calistiramamasi beni daha ilk bastan cihazdan soguttu, ustelik TF deki Firma yetkilisi Ali bey modul sorununu nedense kabul etmedi. Zaten aldiktan bir kac gun sonra cihazi iade edip kurtuldum. Alacak arkadaslara bu Tur basit cihazlara bosuna verip kendi paranizla rezil olmayin heleki forumlara gelip bu tip cihazlari sisiren kisilere asla iltimat etmeyin ! bu fiyat araliginda bundan cok daha iyi cihazlar var . Bu konudaki koraybaba nickli arkadasida TF den taniyorum izelliklede S11 konusunda cihazin eksi yonlerini tespit edip yazdiklari cok dogruydu sonra heralde bu yazilar bazilarinin (ozelliklede saticilarin) isine gelmedi ve kendisini siteden banlamislardi kendisini ve yazilarini yeniden gormek sevindirici. |
Eksilerini yaziyorum
Daha wifi adaptòre bile bağlanamiyor. Sürekli louncher arayuz hatasi veriyor. Akşam kapatınca sabah açılmıyor fişi sök tak yapmak zorunda kalıyorsunuz. Enigma 2 settings kanal listesi asla atılamıyor. Kanal düzenlenirse epg si olan kanalların epg si kayboluyor.Trt.atv.star.kanal d gibi Şebeke araması yapınca kanal program bilgileri kayboluyor. Görüntü kalitesinde keskinlik yok ve cansız renkler flu görúntü ile berbat bir gorüntüsü var uydu kanallarının. Iptv ile tarama yaptigimda 12 bin kanalda kilitlenip uzerine kanal eklenmiyor. Cihaza pc ile asla baglanilmiyor zira e2 cihazlar gibi dreambox edit programiylada e2 setting atilamiyor. Kumandasi berbat bir plastikten yapilmis cok vasat bir cihaz.750 degil 350 tl bile bu cihaza fazla. Kanal bilgi bari degostirme fonksiyonu asla yok ömür boyu aynı skinse mecbursunuz vasat bilgi barina. Kanallari hizli degistirince cihaz kilitleniyor.cihazi surekli kurtarma yazılımı ile kurtarmak zorundasiniz. Bir uygulamada seri hareket edince yine cihaz çöküyor. cccam da sifreli kanallar 5 saniyede açılıyor. en kötü e2 cihazda bile 1 saniyenin altında açılıyorken... Cihaz rus yapimi OPENBOX AS4K CI nin turkiyedeki çakmasidir isteyen inceleyebilir. . Maalesef urunu bile adam gibi kopyalayamamis ali pekkürek. T.u.r.k.e.y.f.orum da fake hesaplarla cihazi ovucu yorumlar yapip reklam pompalamasyonu pesindeler.buda tüketiciyi yanıltıp cihazı almasına ardından mağdur olmasına sebebiyet veriyor. Kesinlikle hickimseye tavsiye etmiyorum. En kotu enigma cihazi alin keyfinize bakin |
Resmen insanların zekasıyla dalga geçiyorlar.
750 tl veriyorsun wifi bağlanamiyorsun yazilimla goruntu kalitesi dahada beter oluyor. Ustelik yazilim muhendisi olduunu soyleyen pekkurek soyisimli kisiye bunlari aktardiginda isinmi yok senin uydu ile ugrasiyorsun diyebilecek kadar kustahlasabiliyor. Cozum uretmek hak getire sifir. Daha bircok sıkıntisi olan bu urun yerine 2nci el ust segment bir enigma 2 cihaz alinsa bukadar cok sıkıntı cekilmezdi. |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kruegerfred -- 31 Ağustos 2017; 12:26:7 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fatihmc -- 31 Ağustos 2017; 14:41:51 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kruegerfred -- 31 Ağustos 2017; 14:45:53 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kruegerfred -- 31 Ağustos 2017; 14:52:38 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |