Şimdi Ara

spy sweeper başkasını aramayın boşuna

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu programı bulup çekin arkadaşlar spybot adaware halt etmiş yanında. explorera search olarak yerleşen spylarıda temizliyor registry falan uğraşmayın
    ahanda link:
    http://www.webroot.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord -- 18 Ağustos 2004, 19:35:25 >

• bende spybot ve spyware remover adlı 2 ayrı program var, oldukça yeterliler
  • ben spy botla bu search olarak yerleşenden kurtulamamıştım bu spy sweeper ilaç gibi geldi tavsiye edeyim dedim
  • eywalla saolasın
  • +1
    sureklı aktıf olması 1 cok spy ı anında yakalamasına yarıyor
  • ewt süpe program bende spy sweeper kullanıorum herşeyi buluo tawsie edilir
  • Super oldugu kanisina nasil variyorsunuz?Her programi tek tek yukleyerek deniyormusunuz?Kullanmadiginiz programin eksiklerini bilerekmi tavsiye ediyorsunuz yoksa size yeterli geldigini zannettiginiz icin mi tavsiye ediyorsunuz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bounus coupon diye bi pencerem var açılıp duruyor,onuda hallederse afferim diyecem ,hadi bakalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: argesus

Super oldugu kanisina nasil variyorsunuz?Her programi tek tek yukleyerek deniyormusunuz?Kullanmadiginiz programin eksiklerini bilerekmi tavsiye ediyorsunuz yoksa size yeterli geldigini zannettiginiz icin mi tavsiye ediyorsunuz?

ben piyasadakilerin çoğunu denedim (spy boot-ad aware-spyware stomer-spy ware stopper-hijackthis-spy clenar-bps spyware adware vs)
    ama bunların içinden iki tanesi benim sorunumu çözdüğü iiçin (bide arakdaşın verdiği link) ondan tavsiye ediyorum walla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tamtamam

bounus coupon diye bi pencerem var açılıp duruyor,onuda hallederse afferim diyecem ,hadi bakalım.

HijackThis i kullandın mı?kullanmadıysan bi dene google ye falan yaz bulursun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.