Şimdi Ara

Sprey Polyurea,Polyurea Kaplama,Polyurea Su İzolasyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sprey Polyurea Nedir ?

    Sprey Polyurea, özel olarak geliştirilmiş mobil Sprey Polyurea ekipmanları ile uygulanan, yüksek performanslı, ekyersiz polyurea su yalıtımı, polyurea kaplama ve polyurea zemin kaplaması yapılmasına olanak sağlayan ileri teknoloji sprey yalıtım sistemidir. Polyurea ile gerçekleştirilen Polyurea su yalıtımı ve Polyurea zemin kaplama uygulamaları geleneksel yalıtım uygulamalarına göre daha hızlıdır. Uygulama yerinde uygulama şeklinde olup mobil sprey Polyurea izolasyon makinesi vasıtası ile uygulama yüzeyine sprey yalıtım şeklinde uygulanır.

    Mobil izolasyon aracı içerisinde bulunan özel donanımlı Polyurea makinesi ve 2 bileşenli sıvı Polyurea hammaddesi, ısıtıcılı hortum (93 metre uzunluğunda) yardımıyla uygulama alanına taşınarak, yüksek basınç altında özel sprey tabancası ile uygulama yüzeylerine istenilen kalınlığa ulaşıncaya kadar katlar halinde sprey polyurea olarak uygulanması şeklindedir. Polyurea çok hızlı kürleşme (3-8 saniye) özelliği sayesinde her türlü zor yüzeye uygulama rahatlıkla yapılabilir.15-20 dakika gibi kısa sürede tamamen kuruyan Polyurea uygulama alanlarının kısa sürede kullanıma açılmasına olanak tanır.

    Çok hızlı kürleşmesi (3-8 sn) nedeni ile dikey yüzeylerde uygulama rahatlıkla yapılabilmekte ve her hangi bir akma yapmamaktadır. Serilerek uygulanan geleneksel sistemlerde bulunan bindirme yerleri, ekyerleri ve derz noktaları gibi zayıf noktalar ile kötü işçilik hataları bu sistemde bulunmaz.
    Sprey Polyurea su yalıtımı sistemleri özellikle dış ve iç alanlarda yüksek darbe, aşınma ve %100 su yalıtımı istenen eski veya yeni yapılarda kesin çözümler sağlar.
    Sprey Polyurea; hızlı, ekyersiz, yüksek esneme kabiliyeti, üstün fiziksel ve kimyasal özellikleri ile uygulama alanlarını suyun sızıntı, pas ve korozyon etkilerine karşı koruduğu gibi UV dayanımlı Poliüretan Top Coat dekoratif son kat renk seçenekleri ile dayanıklı zemin kaplamalarına olanak sağlar.
    Sprey Polyurea su yalıtımı sistemlerinin geleneksel su yalıtımı ve zemin kaplaması sistemleri ile karşılaştırıldığında ekyersiz olarak sprey yöntem ile hızlı uygulanabilmesi (günde 750 m² ile 1000 m²) , yüksek esneme kabiliyeti ile (%250-%800) çatlak örtme ve dilatasyon alanlarında kesin çözüm,çok hızlı kürleşmesi (3-8 saniye) ve uygulama alanlarının 15-20 dakika gibi kısa zamanda kullanıma açılabilme özellikleri belirleyicidir.
    Sprey Polyurea Kaplama sistemleri; teraslardan temellere, otoparklardan uçak pistlerine, havuzlardan su depolarına, asfalt kaplı zeminlerden seramik kaplı zeminlere, tribünlerden köprülere, dış alanlardan iç alanlara %100 su yalıtımı ve zemin kaplamasına olanak tanır.



     Sprey Polyurea,Polyurea Kaplama,Polyurea Su İzolasyonu
    Polyurea Sprey
     Sprey Polyurea,Polyurea Kaplama,Polyurea Su İzolasyonu
    Sprey Polyurea Kaplama



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emreqrl -- 9 Ağustos 2015; 12:30:20 >







  • yeni nesil izolasyonmu bu?
  •  Sprey Polyurea,Polyurea Kaplama,Polyurea Su İzolasyonu


    Bu işi yapmaya nd izolasyon olarak bizde başladıkhttp://www.spreypolyurea.org/
  • merhaba, evimiz çatı altı ve sıcak soğuktan dolayı tavanlar küf yapıyor. dış cephemiz var ama tavan olarak yok. acaba ev içi tavana uygulama yapılabilir mi?
  • İzopure olarak, su yalıtımı ve zemin kaplamalarında devrim niteliğinde bir çözüm sunuyoruz: Sprey Polyurea! Gelişmiş mobil ekipmanlarımız ve uzman ekibimizle yüksek performanslı, ek yerleşim gerektirmeyen polyurea su yalıtımı ve zemin kaplaması uygulamalarını mümkün kılıyoruz.

    Neden Sprey Polyurea?

    • Hızlı ve Etkili Uygulama: Geleneksel yöntemlere göre çok daha hızlı uygulanabilir. İhtiyacınıza göre tasarlanan ekipmanlarımız, işleri kolaylaştırır ve süreci hızlandırır.
    • Kesin Çözüm: Sprey Polyurea, çatlak örtme ve dilatasyon alanlarında yüksek esneme kabiliyeti sayesinde kesin çözümler sunar.
    • UV Dayanıklılığı: UV dayanımlı Poliüretan Top Coat seçenekleri ile uzun ömürlü, dayanıklı ve dekoratif sonuçlar elde edin.

    Uygulama Alanları:

    • Teraslardan temellere
    • Otoparklardan uçak pistlerine
    • Havuzlardan su depolarına
    • Asfalt kaplı zeminlerden seramik kaplı zeminlere
    • Tribünlerden köprülere

    Neden İzopure?

    İzopure olarak 22 yıllık sektör deneyimimizle öne çıkıyor, projelerinizi uzmanlığımızla yönetiyoruz. Enerji tasarrufu sağlamak, su sızıntılarını önlemek ve yapılarınızı dayanıklı hale getirmek için bize ulaşın.

    Enerji tasarrufu için hemen bizi arayın ve Sprey Polyurea'nın farkını yaşayın!


    https://www.izopure.com


     Sprey Polyurea,Polyurea Kaplama,Polyurea Su İzolasyonu




     Sprey Polyurea,Polyurea Kaplama,Polyurea Su İzolasyonu


     Sprey Polyurea,Polyurea Kaplama,Polyurea Su İzolasyonu


     Sprey Polyurea,Polyurea Kaplama,Polyurea Su İzolasyonu


     Sprey Polyurea,Polyurea Kaplama,Polyurea Su İzolasyonu


     Sprey Polyurea,Polyurea Kaplama,Polyurea Su İzolasyonu


     Sprey Polyurea,Polyurea Kaplama,Polyurea Su İzolasyonu




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.