Şimdi Ara

Spray yardımcısı mouse tuşu hile midir ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bloody V7 mouse um var.Orta tuşa alıp basılı tutunca imleç yavaşça aşağı kayıyor.Yani spray e yardımcı oluyor.Bu ban sebebi midir ?

Makro değil , macro ile aynı şeyi yapıyor mu bilmiyorum sprayde ufak bi yardımı oluyor o kadar.O da birkaç sn basılı tuttuğum spraylerde.

• Şurdaki gibi bi olay yok , benimki bu macro denen şeyin yanında hiçmiş.
  • Sıkıntı olmaz. Yıllardır trigger kullanıp ban yemeyen adamlar var. Bir sorun olacağını sanmıyorum
  • o şekilde daha zor olmaz mı :D spray denilen olay çokta zor değil zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fireindahole -- 28 Ocak 2017; 23:17:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fireindahole

o şekilde daha zor olmaz mı :D spray denilen olay çokta zor değil zaten.

nasıl zor değil 1000 saattir oynuyorum anca çözüyorum daha mükemmel bile değil 30/20 tutturabiliyorum hala iyi değilim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fireindahole

o şekilde daha zor olmaz mı :D spray denilen olay çokta zor değil zaten.

Manuel olarak imleci aşağı doğru indirmek yerine mouse bunu otomatik yapıyor.Manuel olarak imleci abartmadan aşağı indirmek herkesin yapabileceği şey değil.Yapabildin diyelim kritik anlarda kalbin elinde atarken muhtemelen unutup rastgele spraylersin , çoğu kşi böyle yapıyor.Kavgada adrenalinin etkisiyle ne yaptığını bilmeden anlamsızca yumruk sallamaya çalışmak gibi.
  • noobmusun kardeş git spray çalış geliştirirsin illa ki, makroyla adam vurup övüncek misin birde ben vurdum diye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PSP DE HOLD TUŞU NE İŞE YARAR
    14 yıl önce açıldı
    Fn ve Ctrl tuş değişikliği
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

noobmusun kardeş git spray çalış geliştirirsin illa ki, makroyla adam vurup övüncek misin birde ben vurdum diye

Sprayi zaten yapabiliyorum , maçıma gelen türklerin büyük kısmı hile kullanıyor.Farkedip sorduğumda reportlama diyen de oldu , takımımdan olduğu halde küfreden de oldu.Benim bu spray yardımım onların yanında hikaye.Dediğim gibi macro değil ilk mesajımda attığım yt linkinde adamın macrosu tüm mermileri aynı yere sıkıyor.Benim mouse dan aldığım yardımda ise basılı tutunca imleç hafifçe aşağı iniyor , bu kadar.Hile ile öne geçmek istesem benim mousea göre macro anlatan adamın anlattığını yapar onla oynardım.
  • Direk sprey mi yapiyor sağa sola vs de ceviriyormu yoksa sadece aşagi mi indiriyor mouse u? Oyunda eklediğim bi türkte sprey makrosu vardi mouse a kaydediliyor mesela f5 e basiyosun ak-47 spreyine geçiyo,f6 ya basiyosun m4a4 e geçiyo. Normal sıkıyosun kendi çok isabetli sprey yapiyor bundan mi bahsediyosun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3042DE2E5 -- 29 Ocak 2017; 13:13:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: HonanımDaber

quote:

noobmusun kardeş git spray çalış geliştirirsin illa ki, makroyla adam vurup övüncek misin birde ben vurdum diye

Sprayi zaten yapabiliyorum , maçıma gelen türklerin büyük kısmı hile kullanıyor.Farkedip sorduğumda reportlama diyen de oldu , takımımdan olduğu halde küfreden de oldu.Benim bu spray yardımım onların yanında hikaye.Dediğim gibi macro değil ilk mesajımda attığım yt linkinde adamın macrosu tüm mermileri aynı yere sıkıyor.Benim mouse dan aldığım yardımda ise basılı tutunca imleç hafifçe aşağı iniyor , bu kadar.Hile ile öne geçmek istesem benim mousea göre macro anlatan adamın anlattığını yapar onla oynardım.

aynen kardeş kendini güzel kandırıyorsun devam et bu kafayla

• quote:

quote:

quote:

teşekkürler kardeş.ilk ranked maçımda 51 skorla takımımı taşıdım , kesin spray yardımıyla olmuştur.ct iken dustta longdan sol tıka bi basıyorum tünelin ordan çıktığmda 5 kişi ölmüş oluyor.teşekkürler spray yardımcısı.

whcilere aimbotculara değil de imleci aşağı indiren yardımcıya sallıyor adama bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HonanımDaber -- 29 Ocak 2017; 13:22:0 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

teşekkürler kardeş.ilk ranked maçımda 51 skorla takımımı taşıdım , kesin spray yardımıyla olmuştur.ct iken dustta longdan sol tıka bi basıyorum tünelin ordan çıktığmda 5 kişi ölmüş oluyor.teşekkürler spray yardımcısı.

whcilere aimbotculara değil de imleci aşağı indiren yardımcıya sallıyor adama bak.

karşına hile gelirse reportlar geçersin, karşıda hile var diye senin de hileye girecek doğal olmayan birşey kullanmanı gerektirmez, bunun aksini savunman kendini avutman dışında bişey değil hadi bb no0o0b

• quote:

Orijinalden alıntı: Lityum123

Direk sprey mi yapiyor sağa sola vs de ceviriyormu yoksa sadece aşagi mi indiriyor mouse u? Oyunda eklediğim bi türkte sprey makrosu vardi mouse a kaydediliyor mesela f5 e basiyosun ak-47 spreyine geçiyo,f6 ya basiyosun m4a4 e geçiyo. Normal sıkıyosun kendi çok isabetli sprey yapiyor bundan mi bahsediyosun

Yok imleç yavaşça aşağı iniyor.İlk mesajdaki yt videosundaki macroda adam uzaktan ak 47 ile tüm mermileri tek noktaya boşaltabiliyor.benimkinde en temel spray yöntemi , imleci aşağı doğru yavaşça indirip tepmesini engellemek.aslında konu açmama gerek bile yokmuş , yıllarca hilenin macronun kralını yapıp banlanmayan birsürü adam varmış.

imlecin sadece aşağı inmesine yarıyor , macro değil diyorum , konudaki diğer adam hala daha macroyla adam vurup övünecek misin diyor.macro yapmak istesem macro yaptım onunla biçiyorum ban yer miyim derdim , macroyu koyup benimki sadece imleci aşağı indiriyor diye açıklıyorum hala saçmalıyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

karşına hile gelirse reportlar geçersin, karşıda hile var diye senin de hileye girecek doğal olmayan birşey kullanmanı gerektirmez, bunun aksini savunman kendini avutman dışında bişey değil hadi bb no0o0b

evet report çalışıyor o yüzden bütün community hile hile diye ağlıyor.vay be bu aydınlatıcı çözümün için teşekkürler ben de kick oylaması başlatmadan önce raporlamıyordum teşekkür edip başarılarının devamını diliyordum hileci arkadaşların.

• Kullanma amma uzatmışsın bir de haklı gibi. Oyunda bunun için yer yok. Senin dediğin yardımcı hile tarzı gibi bir şey

• HonanımDaber kullanıcısına yanıt
    Kullanmak serbest mi bilemem ama kullanan banlanmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Lityum123

Kullanmak serbest mi bilemem ama kullanan banlanmiyor

teşekkürler.sorduğum soruya cevap veren 2.kişisin

Hile midir diye soruyorum adam noob musun macro açma diyor.beni de savunmaya geçiriyor , avantaj sağladığı için hileye girebilir , hile sayılabilir benim sorum ban sebebi sayılıp tespit edilip banlanıp banlanamayacağı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HonanımDaber -- 29 Ocak 2017; 14:3:52 >
  • Kardeş bileğine güveniyosan adam gibi oyna. Bende de kaliteli mouse var ama dpi'dan başka ayar yapmasını bilmiyorum. Hile yapan yapar sen işine bak. Hilecileri bu kadar takıyosan oyunu bırak zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: St. Dupont

Kardeş bileğine güveniyosan adam gibi oyna. Bende de kaliteli mouse var ama dpi'dan başka ayar yapmasını bilmiyorum. Hile yapan yapar sen işine bak. Hilecileri bu kadar takıyosan oyunu bırak zaten.

genelde ördek awp takılıyorum sadece ak 47 ile açıyodum açmadan oynayacağım , öyle büyük fark yaratmıyodu ama özellikle yakından ak ile tararken biraz iş yapıyodu.
  • HonanımDaber kullanıcısına yanıt
    Ayni konuyu bende açmistim o arkadasimdan sebep,dövmedikleri kalmisti. Gereksiz çok kişi var forumda

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.