Şimdi Ara

Spray yardımcısı mouse tuşu hile midir ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Ankaragucu1910

Sıkıntı olmaz. Yıllardır trigger kullanıp ban yemeyen adamlar var. Bir sorun olacağını sanmıyorum

olay ban yer mi yemez mi değil. bu yapılanın eşit şartlarda rekabet ortamını bozup bozmadığı. ki bozar. oyunun senden beklediği bir skill'i sen harici bişeye yaptırıyosan bu küçük de olsa hak yemektir.

madem bu kafadasın, paralı hile kullanıp GE olabilirsin ne duruyosun?
  • zaten bu makrolar kullanışlı olmuyor ben logitech g300s de denedim programdan kendi istediğin gecikmeyi ayarlıyorsun falan ama hiç kullanışlı değil

mesela bi tane awp için vardı awp ile dürbün açıp ateş ederken makroya basıyorsun makro otomatik q ya basıyor bir daha sağ tıka basmaya gerek duymuyorsun falan böyle yararlı makrolarda var tabi

edit:videoyu buldum çocuğun biri benim fareyle yapmış belki işinize yarar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neden_acıklanmıyor -- 29 Ocak 2017; 15:45:42 >

• ban yemezsin ama hiledir. ayrıca belirli bir seviyeden sonra bilegiyle spray yapan adam makroyla spray yapan adamı ağlatır:(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • can_celik kullanıcısına yanıt
    Hocam firsat esitligini elbet bozar ama o zaman ben razer mouse kullanıyorum adamlar normal 3 liralik mouse ile oynuyor bu da firsat esitligini bozuyor. Biz 100 ping oynuyoruz adamlar 5 ping oynuyor. Bunlar esit mi simdi? Oyunda eşitlik falan yok.Hileye karşıyım amacim ge olmak degil,istesem veririm parayi en kral hileyi alirim ama gerek yok. Macro kullanilabilir bence sorun yok esitligi bozdugu yok. Cunku herkes esit şartlarda oynamiyor.

• ''madem mükemmel eşitlik yok, avantaj sağlayan unsurlar kullanmak ahlakidir'' diyosun... ne desem bilemedim...
  • can_celik kullanıcısına yanıt
    Hile hariç her yol olabilir. Sıkıntı yok.

• olabilecek en net şekilde yazayım belki anlarsın: Oyunun senden istediği bir yeteneği harici bir unsura yaptırmak hiledir.

bu sebeple, anti-recoil makroları hiledir.
  • e tamam makro=hile

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben kullanmıyorum fakat macro hile değildir. Kullanan zaten bir süre sonra köreleceği için,rank yükseldikçe kötüleşecektir. Ama isteyen kullanmakta özgür. Tekrar ediyorum macro bir hile değildir. Siz ne düşünürseniz düşünün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ankaragucu1910

Ben kullanmıyorum fakat macro hile değildir. Kullanan zaten bir süre sonra köreleceği için,rank yükseldikçe kötüleşecektir. Ama isteyen kullanmakta özgür. Tekrar ediyorum macro bir hile değildir. Siz ne düşünürseniz düşünün.

Konuyu açtığım mesajdaki videoya bi bak.Adam tarıyor , ak 47 ile o mesafeden tüm mermiler tek noktada toplanıyor.Bunun aimbottan farkı ne ? Gayet de hile işte.
  • ben de ''makro hiledir, sen ne düşünürsen düşün'' derim, nasıl güzel bi tartışma oldu mu sence bu? olay düşündüğünü tekrar tekrar söyleyip inatlaşmak değil. neden haklı olduğunu sebepleriyle sunabilmek.

hile tanımında mütabık mıyız bi kere... oyunun istediği bir yetenek, harici bir unsura yaptırılıyorsa bu hiledir. haksız avantaj sağlayan herşey hiledir. eğer hile tanımımız aynıysa makrolara hile demen gerekiyor.

hack değil, ama hile.
  • ikna oldum tşk

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • f0rest kullanıcısına yanıt
    np
  • Oyunlardaki ekstra programlar sadece hile diye geçmez, third party tools adı altında geçer. Dolayısıyla, istediğiniz kadar para verin; isterseniz 50 makro tuşlu klavyeniz olsun, legal değildir.

Kullanan kullanıyor, olağan üstü bir biçimde kullanırsanız; banı yersiniz. Genelde basit komutlar için mouse tuşları kullanılıyor ama seçim sizin tabi ki.

Boşuna tartışmayın. Şimdiye kadar TPT'ye izin veren bir online oyun şirketi dahil görmedim. Herşeyden önce sözleşmede neler yazdığına göz gezdirin
  • Mesele oyundan zevk almak, sen gidip doğal olmayan , üstünlük sağlayan bir şey yapmışsın. Hileden ne farkın var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makro=hile=Overwatch ban.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arjenrobbenn

Makro=hile=Overwatch ban.

Overwatch önce bariz hilecileri banlasın ondan sonra makrocuları banlar.
  • Madem oynamayı bilmiyorsun, sparya yapamıyorsun oynama.
    İnsanların oyunun içinede etmeyin makro = hile demek başka bir açıklaması olamaz yukar da dedikleri gibi senin 3 parti programları her zaman VAC ban sebebidir. Oynamak istiyorsan da biraz spray çalışarak daha iyisini de yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emc-2

Madem oynamayı bilmiyorsun, sparya yapamıyorsun oynama.
    İnsanların oyunun içinede etmeyin makro = hile demek başka bir açıklaması olamaz yukar da dedikleri gibi senin 3 parti programları her zaman VAC ban sebebidir. Oynamak istiyorsan da biraz spray çalışarak daha iyisini de yapabilirsin.

Oynamayı bilmiyorum , spray yapamıyorum diye belirtmiş miyim ? Belirtmediğime göre "madem oynamayı bilmiyosun" demen anlamsız.Gayet iyi spray yapabilen biriyim.Mouse macrosundan sadece sprayi leş olanlar yardım alacak diye bir kaide yok.Makronun hileye girdiğini , girme ihtimali olduğunu düşünmesem "ban sebebi midir" diye konu açmazdım sanırım ?Spray antrenman tavsiyesi istemedim ban sebebi olup olmadığını sordum.Zaten kullanırken içim rahat etmiyodu konuyu açtıktan sonra da kullanmamaya karar verdim.

• Madem çok güzel spray yapıyorsun neden yardımcı bir program kulanıyorsun ? Şahsen pek inandırıcı gelmedi , bu kadar bende tepki alsam kulanmazdım neyse hala kendini inandırmaya devam edebilirsin
    @HonanımDaber

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emc-2 -- 30 Ocak 2017; 17:17:41 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.