Şimdi Ara

Spotify ne işe yarar millet niye ayda 10 tl veriyor ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
120
Cevap
4
Favori
4.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslinda luzumsuz seylere daha cok para verebiliyoruz.Ama muzigi bedava bulabiliriz.Yani gereksiZ

• istediğin yerden müziklerine erişebiliyorsun.
    ses kalitesi internetten indirdiğin müziklerden daha kaliteli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aquacy

bi kere ses kalitesi yeter

lan albümden kaliteli değil ya tey allam

• Spotify'i 1 yildir premium olarak kullaniyorum.2 tane bilgisayar ve cep telefonumda kullaniyorum.Aradigim sarkici ya da gruplari tum sarkilari,albumleri art coverlar'la birliklte tek tikla butun cihazlarima indirebiliyorum.Isin daha guzel kismi ise 320 kpbs kalitesinde iniyor butun muzikler.En yuksek kalite yani.

Ayrica hit olan sarkilar,gruplar surekli guncellenerek calma listesi seklinde kullanicilarin hizmetine sunuluyor.Browse secenegine basarak istedigin tarz muzigi (Rock,Metal,Klasik vs.) spotify'in hazirladigi karisik calma listelerine ulasabiliyorsun.Adini hatirlamadigim ama eskiden severek dinledigim onlarca sarkiyi yeniden kesfettim bu sekilde.

Spotify'in daha bir suru ozelligi var.Ayda 10 lirayi nereye vermiyoruz ki..hergun kullandigim bir program sonucta.Premium'a gectikten sonra en ufak pismanlik yasamadim.Kesinlikle parasini hakediyor
  • Enpara ile 5 Tl.

Telefonumu değiştirsem direk senelik bağlayacağımda, sırf bilgisayar için işime gelmiyor.
  • Flac akar. Çok sevdiğiniz sanatçı olunca da direk albümü satın alır daha faydalı bir şey yapmış olursunuz. 1 kere dinleyeceğin şarkı için 10 lira vermek akıl karı değil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Müzik kültürü sagopa kajmer etrafında dönen adamlar vermesin zaten
  • enpara kampanyası olmasa açıkçası ben de vermem 10 tl..ama 5 lira bişe değil..

açıkçası harcayacak yer bulamıyorum ben para..sigara da içmiyorum zaten.kız arkadaşım da yok.mezara mı götürecem para ?
  • para vermiyorum kullanıyorum ses oldukça kaliteli.internette her müziği böyle kaliteli bulmak zor. bilgisayar için konuşuyorum tabi.
  • Spotify deezer gibi premium uygulamalarda sağlam, tarza göre listeler var.Müzik dinlemeyi seven birisi alabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: yastik1

Offline müzik dinleme özelliği vardı galiba birde internete bağlı iken reklam çıkmasını önlüyordu da çok büyük bir + değil sabahtan akşama dinlediğim ve hiç reklam çıkmadığı oldu tabii lisanlı müzik dinleme,orjinal olarak dinleme gibi ahlaki şeylerde var

Alsana virallite hayatımda kullandığım en mantıklı program offline play ve video indirme videoları pop up şekline gösterme ve daha fazlası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rurseell -- 26 Nisan 2020; 3:11:0 >
  • Grooveshark,Mp3.clan.net,Mp3.open.az,Music.big.az,Audiopoisk varken gerisi teferruat.
  • Mesele 320 kbps ise netten indirip de dinleyebilirsiniz.Ben şahsen öyle yapıyorum.
  • Ayda 10 tl ne fakirleştirir ne de zenginleştirir. Başkalarının emeğini çalmak yerine hakkı neyse verip dinlemek bana mantıklı geliyor da ondan Spotify. Yüksek ses kalitesi, geniş müzik kütüphanesi de ayrı etkenler.

• vediğin para en çok dinlediğin sanatçılara paylaştırılıyor yani dinlediğin gruplar fakirse ver keti peri taylor svit falan dinliyosan verme.
  • Fakir fukarayı karıştırma

• Fakir zengin muhabbetine nasıl çektiniz şu konuyu

• Ps3 ve ps4 e de gelicekmis spotify,oyun oynarken arka planda muzik dinleyebilicekmisiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Scarlett Johansson

Enparayla 5 lira. Başka şeylere 5 lira vermeyi bilirken Spotify'a 5 lira vermek hiçbir şey resmen

hocam o enpara işi nasıl oluyor?

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.