Şimdi Ara

Spotify mi Deezer mi yada başka bir uygulama mı?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
296
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 ay Spotify kullandım.Fena değildi.Genellikle yabancı dinlerim.
    Önerebileceğiniz müzik abonelikleri?
    Ios kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yabancı ağırlıklı dinleyecekseniz deezer kesinlikle. Ayrıca ses kalitesi daha iyidir deezer da. Özellikle cep telefonunda bu bariz belli oluyor eğer iyi bir kulaklıkla dinlenirse.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turanugur -- 20 Ocak 2016; 20:18:05 >
  • Tartışmasız Deezer.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ay Itunes'tan direk albüm aldım artık.Diğer ay Deezer'e başlarım.EnPara kampanyası iyi oldu.

• Spotify varken deezer alınmaz anca radyo için alınır spotifyye albümler 1 gün sonra deezera bazen 1 ay sonra bile eklenmiyor iosta equzlyzır normal müzik çalar gibi kaltesi androidte dandik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drkengin -- 22 Ocak 2016; 3:50:05 >
  • Arkadaşım spotify al kafan rahat olsun ben ikisini de kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki spotify stabil bir programdır deezer daha sade gözükür ama çok ağır kalır spotify'a göre ve bu kıyaslamada en önemli nokta arşiv olmalı ki spotify'ın gerek yerli gerek yabancı arşivi deezer'ın önündedir.
  • Spotify'dan deezer'a çalma listesi aktarma şansımı yoktur değil mi?

Edit: tmm varmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oroborus -- 23 Ocak 2016; 13:33:52 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aslında durum müsaitse her ikisini de kullanmak lazım. enpara dan ikisi toplam 10 tl ye geliyor; inşallah enpara bu yılın sonuna kadar kampanyayı uzatır
  • 1 yıldır Spotify kullanıyorum çok memnunum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de spotify dan memnundum deezer arkadasim kullaniyor bana da daha iyi gibi geldi deezer

• Deezer daha iyi ama en guzeli kendin test edip karar vermen.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.