Şimdi Ara

Spotify Kilit Ekranı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
3.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Android'ten iPhone 7 'ye geçtim . Haliyle biraz acemiyim. Spotify için arka planda yenileme açık ama kilit ekranında indirme yapmıyor. Ben mi ayarı bulamadım veya böyle bir şey yok mu ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone'larda Spotify Kilit Ekranı

Spotify'ın kilit ekranı özelliği, iPhone'larda müzik deneyimini daha da kolaylaştırıyor. Bu özellik ile şunları yapabilirsiniz:

• iPhone'unuzun kilitliyken favorilerinizden, en son dinlediklerinizden ve öneri içeren çalma listelerinden şarkı çalın.
    • Mevcut şarkıyı kontrol edin, ileri veya geri atlayın ve sesi ayarlayın.
    • Kilit ekranından şarkıları Spotify uygulamasına açın ve müzik deneyiminizi daha da derinleştirin.

Spotify kilit ekranı, iPhone'unuzun kilitliyken bile müzikle etkileşim kurmanızı sağlar. Bu, iPhone'unuzu cebinizden çıkarmadan veya yüz kilidi açma zahmetine girmeden müziğinize hızlıca erişmenizi sağlar.

Kilit ekranı özelliğini etkinleştirmek için Spotify uygulamasını açın, Ayarlar> Ekran ve Gizlilik> Kilit Ekranını Göster'e gidin ve anahtarı açın. Artık iPhone'unuz kilitliyken bile Spotify kilit ekranına erişebilirsiniz.

İster yolda ister evde olun, Spotify'ın kilit ekranı özelliği ile iPhone'unuzda müzik dinlemek hiç bu kadar kolay olmamıştı.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Sanırım spotify da olmuyordu o. Ben apple müziğe geçtim tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • peocawe kullanıcısına yanıt
    1 aylık üyeliğim vardı o bitsin ben de apple music' e geçmeyi düşünüyorum
  • Valla avatarımdanda anlaşılacağı üzere Apple hayranı olmam tarafsız yorum yapmama engel değil ve her zaman tarafsız oldum.

İkisinide kullanmış biri olarak ; Spotify , Apple Music'in eline verir arkadaşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • spotify her türlü daha iyi ve daha pratik apple music de kullandım hiç pratikliği yok sırf apple kullanıyosun diye apple music e geçmeni tavsiye etmem ayrıca müzikleri çevrimdışı dinlemek için müzikler inene kadar spotify i açık tutman gerekiyor. Ana ekranda açık durması gerek yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thedoctor1907

spotify her türlü daha iyi ve daha pratik apple music de kullandım hiç pratikliği yok sırf apple kullanıyosun diye apple music e geçmeni tavsiye etmem ayrıca müzikleri çevrimdışı dinlemek için müzikler inene kadar spotify i açık tutman gerekiyor. Ana ekranda açık durması gerek yani.

Aynen öyle.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.