Şimdi Ara

SPOTİFY ★★★ANA KONU★★★ (30. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.869
Cevap
353
Favori
275.156
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ec.dmn

Spotify'da çalma listesi oluşturarak problemi çözdüm. Aynı sorunu yaşayacak olan olursa diye bu bilgi kalsın burada.
    Arkadaşlar merhaba. Çalma listelerinde 100'ü geçen şarkı var. Çalma listesi içinde arama yapmak mümkün oluyor mu ? Ben öyle bir şeyler bulamadım karıştırdım. İstediğimiz şarkıyı 2 saat aramak zorunda mıyız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProsesMuhendisi

Arkadaşlar merhaba. Çalma listelerinde 100'ü geçen şarkı var. Çalma listesi içinde arama yapmak mümkün oluyor mu ? Ben öyle bir şeyler bulamadım karıştırdım. İstediğimiz şarkıyı 2 saat aramak zorunda mıyız ?

Alıntıları Göster
    yaklaşık 1 senedir premium kullanıyordum 5-6 aydır vodafone kampanyası ile kullanıyordum, son 1 aydır sapıttı spotify, müzik listemden aynı şarkıyı peşpeşe çalmalar tıkladığım parçayı bazen açmaması vs.

vodafone tarifemi değiştirince spotify üyeliğimi devam ettirmediler (ayda 5lira veriyordum yanında 500mb internet verdiği için) bende boşverdim sıktı nedense, ayda 10tl verilecek uygulama değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OzgrTM -- 8 Ocak 2016; 15:57:39 >

• Sportif Premium hesabım var artik kullanmicam otomatik olarak ödeme yapılmamasi icin Napmam gerek?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spotify Premium uyelıgımı ıptal ettim para alınır mi acaba bundan sonra

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Premium aboneliğinizi sonlardırdıysanız para alınmayacaktır.
  • Arkadaslar spotify premium uye oldum. Cep telefonundan baglaniyorum ve dinliyorum surekli. Merak ettigim olay su;
    Ornegin 10 adet sarkiyi kaydet dedim, bunlari wireless buldugu gibi kaydediyor. Peki bunlardan birkacini silmek istedim, nasil silebilirim? Listeden kaldir diyorum , kaldiriyor ama telefon hafizasindan kaldirmiyor?
    Nasil silebilirim sarkilari :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volkan_aysen kullanıcısına yanıt
    android ise telefon ayarlar/genel/uygulama yöneticisi/spotify. sonra uygulama bilgisi sayfası çıkıyor, burdan veriyi sil seçeneği. en güzeli uygulamayı sil yeniden yükle istediğin şarkıları kaydet :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BcevikB

quote:

Orijinalden alıntı: burActive

quote:

Çevrimdısı kullanmak icin müzikler nereye iniyor

Spotify programı içerisine gömülü. Harici program ile acamazsiniz.

Telefon da hafıza kartında vs görünmez galşba

G3; Telefon hafızası. Andriod data ordan spotfiy bulursun benim 5 gb olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jan!ssaRy

spotify aldım 2saat şarkı dinledim 500mb yedi neden ?? napmam gerek kalitede iki seçenekde en düşükte

Hocam indirdiniz galiba? mümkün değil o kadar yemesi. Bir wifi bulun indirin cevrim dışı dinleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shoote®

Durduk yere listemdeki 10-15 şarkı çalınamaz duruma geldi. Sadece benim listemde böyle bi hata oluştu. Sanatçının sayfasından dinleyebiliyorum.

Telefonda temizleme uygulaması varsa temizlemiştir arada onuda. Tekrar kaydedin dicemde etmişsinizidr
  • quote:

Orijinalden alıntı: vista1

Bu mesaj silindi.
    daha önce 3 ay deezer kullandım.deezer premium bitişi ile spotifyın 3 ay 1 tl kampanyasına denk gelince bende hemen satın aldım. genelde listelerden dinliyorum. dolayısıyla internet paketimden yiyor. deezerla bütün ay 150 mb harcamışken spotify ile daha 15 günde 450 mb harcamışım. aktarılıyorda normal kalite seçili. kota harcaması oldukça fazla geldi. varmı bu konuda öneriniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selimovskii

Bu mesaj silindi.
    premium kullanan arkadaşlar telefonda kaç gb paket tercih ediyorlar? ( sosyal medya + spotify pre. + ara sıra twitch + arasıra safari )
  • quote:

Orijinalden alıntı: cangk

premium kullanan arkadaşlar telefonda kaç gb paket tercih ediyorlar? ( sosyal medya + spotify pre. + ara sıra twitch + arasıra safari )

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu spotify'de ilk kez dinlediğim şarkıyı bilgisayara kaydediyor artık şarkı dinleye dinleye bilgisayarda yer kalmadı (depolama alanı) bunu nasıl kapatacağım ben şarkıların bilgisayarıma kaydolmasını istemiyorum ne yapabilirim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pürsu

Arkadaşlar bu spotify'de ilk kez dinlediğim şarkıyı bilgisayara kaydediyor artık şarkı dinleye dinleye bilgisayarda yer kalmadı (depolama alanı) bunu nasıl kapatacağım ben şarkıların bilgisayarıma kaydolmasını istemiyorum ne yapabilirim?

Alıntıları Göster
    ülke değiştirebilen var mı spotfiy 'da. Yine mi engellediler yahu, bir daha premium yenilemeyeceğim vallahi sırf şu aptal bölgesel kısıtlama yüzünden

• quote:

Orijinalden alıntı: Yazılımcı Online

ülke değiştirebilen var mı spotfiy 'da. Yine mi engellediler yahu, bir daha premium yenilemeyeceğim vallahi sırf şu aptal bölgesel kısıtlama yüzünden

Alıntıları Göster
    Bu telefona inen şarkıları nasıl hafıza kartına taşıyoruz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: powe33

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: burActive

quote:

Çevrimdısı kullanmak icin müzikler nereye iniyor

Spotify programı içerisine gömülü. Harici program ile acamazsiniz.

Telefon da hafıza kartında vs görünmez galşba

G3; Telefon hafızası. Andriod data ordan spotfiy bulursun benim 5 gb olmuş

Alıntıları Göster
    Bu şarkıları normalde hafıza kartına kaydederdi , telefon hafızasından yemezdi şimdi M8 güncelleme sonrası telefon hafızasına kaydediyor ve telefonda yer kalmıyor

Bu sorunla karşılaşan var mı

• Banka kartımla premium alabildim sonunda. Bir hafta kadar önce kadar denediğimde kabul etmemişti. Dün bir umut tekrar denedim ve aboneliğimi başlattı. Google Play'de de böyle olduydu. İlk denemede kabul etmeyip bir kaç gün sonraki denememde kartımı kabul etmişti.

Yani kredi kartı şart değilmiş. Banka kartı olanlar deneyebilirler. (Bendeki İş Bankası)

Bu arada premium süpermiş. Özellikle telefonda kullanıyorsanız premium şart. Telefonda biriktirdiğim mp3'leri sileceğim bunun sayesinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-368EFBB24 -- 12 Şubat 2016; 11:09:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-368EFBB24

Banka kartımla premium alabildim sonunda. Bir hafta kadar önce kadar denediğimde kabul etmemişti. Dün bir umut tekrar denedim ve aboneliğimi başlattı. Google Play'de de böyle olduydu. İlk denemede kabul etmeyip bir kaç gün sonraki denememde kartımı kabul etmişti.

Yani kredi kartı şart değilmiş. Banka kartı olanlar deneyebilirler. (Bendeki İş Bankası)

Bu arada premium süpermiş. Özellikle telefonda kullanıyorsanız premium şart. Telefonda biriktirdiğim mp3'leri sileceğim bunun sayesinde.
    ben hiç memnun değilim aradığın çoğu şarkı yokyeni hit olanlar ve telif hakkı saçmalığı falan filan diyor eee bizz neden para bayılıyoz o halde..

• Beyler paypal ile alamıyoruz sanırım başka nasıl alabilirim ptt kartım var kabul etmiyor onu da satan güvenilir bir yer var mı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: powe33

quote:

Orijinalden alıntı: Shoote®

Durduk yere listemdeki 10-15 şarkı çalınamaz duruma geldi. Sadece benim listemde böyle bi hata oluştu. Sanatçının sayfasından dinleyebiliyorum.

Telefonda temizleme uygulaması varsa temizlemiştir arada onuda. Tekrar kaydedin dicemde etmişsinizidr

Alıntıları Göster
    Şarkılar listesini tek seferde temizleyebiliyor muyuz ?

• 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.