Şimdi Ara

SPOTİFY ★★★ANA KONU★★★ (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: mbarlass
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil1 iOS
5 sn
5.870
Cevap
353
Favori
275.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • çevrımdışı özelliğini açarsanız sadece telefonunuza kaydettiğiniz şarkıları dinleyebilirsiniz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rammstein35

    çevrımdışı özelliğini açarsanız sadece telefonunuza kaydettiğiniz şarkıları dinleyebilirsiniz.

    Zaten açmasamda dinleyebiliyorum telefonumda ki müzikleri
    Neyse teşekkürler
    O kadar da önemli değil



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 17 Mart 2016; 22:01:05 >
  • Listemdeki sarkilar bazen yesilden griye donuyor, yani birdaha download etmem gerekiyor nedendir?
    Bu mesaja eklenen görseller:

     SPOTİFY  ★★★ANA KONU★★★

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • volkan_aysen kullanıcısına yanıt
    Bende bu sorunu yaşıyorum. Spotify ile görüştüm ve önbelleği temizleyen uygulamaların sebep olabileceğini söylediler. Önbelleği temizlemeden deneyin. :)
  • ykpumtt Y kullanıcısına yanıt
    Himmm, anladim, ben gubde 2-3 kez telefonun on bellegi sifirliyorum, spotify icin kilit koydum, onu sifirlamiycam artik, bakalim cozulecekmi sorun. Cok tesekkurlet

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aile olmak isteyen varsa ortak alabiliriz premium
  • Şarkıdan şarkıya geçişte başta hafif bir takılma oluyor sizde de var mı bu durum?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, benim bir problemim var. Spotify PC de yerel dosyalarımı çalma listeme ekledim. Sonra aynı wifi ağı ile android telefonumdan girdim. Ama ne hikmetse şarkılar çevrimdışı kullanılabilir aktif olmasına rağmen telefonuma inmiyor ve dinleyemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  • playstationda 2 aylıgı 2tl gibi bi fiyatlandırma yapmıslar, benim merak ettıgım bu şekilde alıp hem playstation hem PC de kullanabilirmiyim bu premium u ? yoksa sadece ps4 de mi kullanılıyor deneyen varmı ?



    @mafeay

    yerel dosyaları indirmez telefonuna, yerel dosyalar senın bilgisayarındaki spotify dışı dosyalardır. eğer premium unuz var ise, çevrimdışı özelliğini telefondan açarsanız telefonunuza iner spotify da ki şarkılar o şekilde dinlersiniz.
  • Biliyorum hocam, bilgisayarda ki dosyaları telefon ile eşleme yapmıyor işte problemim bu zaten. Premium hesabım da var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az önce tesadüf telefonda açtığım bir müziği bilgisayara aktarmak için Connect düğmesine bastığımda farklı bir şu isimli "sm-n9005" cihazın olduğunu gördüm ardından benim oluşturmadığım çalma listesine denk geldim ve direk tüm oturumlardan çıkış yap diyip hesabımın şifresini değiştirdim.çalma listeleri bugün 5 saat önce oluşturulmuş gözüküyordu.

    kısaca tanımadığım birisi spotify hesabıma girmiş . nasıl olabilir bu ? spotfiyda hiç mi güvenlik önlemi olmaz . örneğin steam gibi bi mail atsalar şu şu cihazdan giriş yapılmaya çalışılıyor diye bizi uyarsalar.çok baktım bildirimlere ancak göremedim.
  • uygulama içi satın alım nasıl yapılıyor?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cok basit bir sorum var.

    iphone da premium spotify kullanıyorum. cevrimdısı ozelligi aktif 1000 tane sarkıyı telefondan dinleyebiliyorum. wi-fi de indirmistim.
    ipad den hesabımdan girdim onada cevrimdısı kullanılabilir diyip indirdim sarkıları...

    amaa..... iphone daki indirdigim sarkılar gitti. cevrimdısı dinle dedigimde cevrimici olmanız lazım diyor.


    bu cevrimdısı dinlemek icin indirilen sarkılar sadece bir makinadamı acılıyor cozemedim..... varmı bilen duyan.
  • Rokhdall kullanıcısına yanıt
    en fazla 3 cihaz çevrimdışı kullanabilir
  • arkadaşlar premium almaya çalışırken tüh ile baslayan hata mesajını alıyorum. 8 tane kartim var. hepsini denedim hiç birisini kabul etmedi.napmam lazim?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerdesin olum sen -- 13 Nisan 2016; 21:28:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Premium deneme almıştım yalnız karışık çalmaya o kadar alışmışım ki dinleme biçimimde değişiklik olmadığından iptal ettim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir şey soracam
    Spotify Premium üyeyim
    Son 10 gündür filan indirdiğim şarkıların albüm kapakları görünmüyor.
    Şöyle bir durum var.WİFİ ile Spotify a bağlanırsam bütün şarkıların ve albümlerin kapak resimlerini görebiliyorum.
    Ama çevrimdışı olursam bütün kapak resimleri kayboluyor.

    Spotifya mail attım.Eposta adresimi - kullandığım telefonunun versiyonunu ve Spotify ın hangi versiyonunu kullandığımı sordular.
    Teknik ekip inceleyecekmiş.
    Atta resim veriyorum

    Ayrıca ben Spotify a Facebook hesabımla bağlanıyorum.Sürekli Facebookla bağlanmaktan sıkıldım.
    Bunu nasıl değiştirebilirim.
    Facebookta kullandığım e posta ve şifreyi normal üye girişi ile giriyorum kabul etmiyor.


     SPOTİFY  ★★★ANA KONU★★★

     SPOTİFY  ★★★ANA KONU★★★



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 14 Nisan 2016; 23:10:54 >




  • Hocam normal şarkı vs arama yaptığın kısımdan profil araması da yapılabiliyor. Çıkan sonuçların en altında profiller olarak görünüyor, o şekilde ekleyebilirsin.
    Ya da arkadaşın sana playlistinin linkini atabilir whatsapp ile, oradan listesine girdiğin zaman profiline de ulaşabilirsiniz
  • Hocam bende facebook hesabıyla birlikte kullanıyordum. Mail attım hesabımı taşımak istiyorum diye bir kaç güvenlik sorusu sordular ve yeni hesabı almak istediğim mail hesabıma taşıdılar.
  • İos son sürüm kullanıyorum telefonum iphone se, çevrimdışıya izin verip indirdiğim playlistleri her seferinde dinlerken kotamı yiyor. 1 haftada 6 gb girdi geçmiş olsun bana. Birde indirmeleri geri aldım offline liste bırakmadım acaba bu şarkıları telefon hafızasından nasıl silebilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.