Şimdi Ara

SPOT PS3 NEREDEN ALINMALI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
427
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • malesef istanbulda oturmadığımdan bi tanıdık vasıtasıyla aldırıcam...PLAYSTATİON 3 ü.....

Ucuz olması nedeniyle spot ürün vede 40gb olan modelden arıyorum...peki bi sorum var...

NEREDEN ALDIRMALIYIM BU PS3 ü???Bazı tanıdığım kişiler eminönü ve kadıköye bak dedi ama kadıköyde bişey çıkmadı...

Aslında 2.el 20gb satan bir mağaza varsa oradan da alıcam ama malesef bulamıyorum...

sıfır 40gb lığa verebileceğim miktar 600-640 civarı ki kredi kartına taksit de olmalı....

Alan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim...Konuyu okuma zahmetine katlanan arkadaşlarada teşekkürler...

Şimdiden teşekkür ediyorum..İyi forumlar...

• ya arkadaşım bende arıyorum kafayı yiyeceğim gittigidiyor.com a veren bir dükkanın adresine gititğin zaman sana 50 ytl fazla söylüyorlar kafayı yemek üzereyim alın işte örnek vereyim feza elektronik 650 ye gittigidiyor.com a vermiş ps3 leri gittim dükkanına sordum 720 ytl pal 40gb lık ntsj de 700 ytl nakit alıcam diyorum bir kuruş inmem diyor eğer söylerseniz 650 ytl lik bir yer direkman gidip satın alacagım aynı bu arkadaşım gibi
  • hayret..gittigidiyor onların mallarındanda komisyon alıyor..esas gg da fazla olması lazım değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: R6V2

malesef istanbulda oturmadığımdan bi tanıdık vasıtasıyla aldırıcam...PLAYSTATİON 3 ü.....

Ucuz olması nedeniyle spot ürün vede 40gb olan modelden arıyorum...peki bi sorum var...

NEREDEN ALDIRMALIYIM BU PS3 ü???Bazı tanıdığım kişiler eminönü ve kadıköye bak dedi ama kadıköyde bişey çıkmadı...

Aslında 2.el 20gb satan bir mağaza varsa oradan da alıcam ama malesef bulamıyorum...

sıfır 40gb lığa verebileceğim miktar 600-640 civarı ki kredi kartına taksit de olmalı....

Alan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim...Konuyu okuma zahmetine katlanan arkadaşlarada teşekkürler...

Şimdiden teşekkür ediyorum..İyi forumlar...

Khalkedon ntsc-j 650ytl satıyor. bir de sanırım dukkan garantisi veriyor...
    http://forum.donanimhaber.com/m_22454621/mpage_1/key_//tm.htm#22667073

• arkadaşlar eğer imkanınız varsa kesinlikle garantili resmi cihaz alın.ben spot aldım ve diken üstündeyim,blue ray arızası vakaları azımsanamayacak kadar çok
  • elimde çok sayıda garantili ve spot ps3 var ilgilenen arkadaşlar bana pm atabilir elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım
  • eğer ps3 diye aratırsanız görüceksiniz birde sirkeciden ve tahtakaleden alıcam daha dogrusu gta4 bundle paket alcam sizce uygun fiyatlı nereye gelir?
    quote:

Orjinalden alıntı: R6V2

hayret..gittigidiyor onların mallarındanda komisyon alıyor..esas gg da fazla olması lazım değil mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XBOX 360 ARCADE ALINIR MI?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlar kadıköyde palas pasajına gidin orda 650 lira bulursunuz ben 650 lira aldım ntsc _u makina metronon elektronik 0216 450 01 36
  • ama ben pal arıyorum 650 ytl ye peki pal ın en ucuzu ne kadar?
  • quote:

Orjinalden alıntı: dodocan

ama ben pal arıyorum 650 ytl ye peki pal ın en ucuzu ne kadar?

internetten garantili pal en ucuz 820ytl civarı; tgar ve bir sitede daha o fiyataydı
    ama simdi hatırlayamadım. spot alacaksan forumda ikinci el'de ilanı olan arkadaslar
    var. ama sen bundle alacagım diyorsun. gt5 bundle nakit 900-950 ytl arası satılıyor.
    buyk ihtimalle gta4 bundle'da o fiyatlara olur diye dusunuyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.