Şimdi Ara

sportif direktor transfer ve besiktas-kisi sacmaliklari hakkinda...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese gunaydinlar. Kiskirtici mesaj ve olmayan fake uyelikten dolayi 20 gun ceza aldim ve bu 20 gun ixerisinde forunu takip ediyorum. 20 gun icinde transfer onder ozen ve besiktas hakkindaki goruslerimi biriktirdim uzun yazardim fakat okuma durumu olmayanlar icin kisaltacagim.

    Transfer: Oncelikle Demba ba camiamiza hayirli olsun. Fakat eksik bolgelere takviyeler sart. Gokhan tore haberleri cikti fakat yalanlandi. feyenoord macinin rovansi icin yonetim elini biraz daha cabuk tutmali. Gokhan icin rubin kesinlikle 1m euro indirmez. Gokhani unutalim.derhal cevik ve teknik bir sag kanat alinmalidir. Sag bek icin avrupada neciple idare edemeyiz. Sag bek alinmali fakat tarik ve sener hayalleri kurmayalim. Onlari istesek de alamayiz. Lanzini icin rp kulube yakismayacak davranislarda bulundu. Lanzininin yerine dinamik bir 10 numara yeterlidir. Bir de bazi arkadaslar ruiz diyor. Ruizin almeidadan farki yok arkadaslar. Kostarika macini defalarca seyreden biri olarak birak 3 buyukleri trabzonda bile oynayacak kapasitede degildir. Tamamen gereksiz bos transfer olur. Ayrica forvete ihtiyacimiz yok. Dedigim gibi sag bek ve kanat, 10 numara yeterli olacaktir.

    Sportif Direktor: onder ozenin istifasindan en cok uzulenlerden biri benim. Bazi arkadaslar demba ba transferiyle bu olayi unutmus gorunuyor. E malum daha 1 ay olmadan soma reyhanli ve gezi sehitlerimizi unutan bir milletiz.

    Fakat arkadaslar, onder ozenin istifa etmesinde adali ve demirorenin oy karsiligi satin alinan kongre farelerinin besiktasi icten cokerttiginin farkinda degiller.

    Bu adam bizim icin bir sansti arkadaslar sans... Altinsaydan sonra ozende yonetimin kurbani oldu ve yapilacak olan sistemde hava civa oldu. Besiktasin kurtulusu yildizlar parali baskanlar degil, sistemdir. Parali baskan ve yildizlarla sonun malaga gibi notthingam forest fibi hqtta servette fc gibi olursun. Zaten bunlarla risk alirsin bazen sportif basarilar elde edrsin bazen yerinde sayarsin ama her ne olursa olsun dunyanin en iyi takimi olslar bile bunlarla borclardan dolayi iflas kacinilmazdir. Kulup olur. Taraftarlar da dejenere olmus bir bicimde baska takimin tarafini tutar.

    Besiktasin derhal sistemi getirecek, oyuncularla arasi iyi olacak ve transfer konusunda uzman bir sportif direktorune ihtiyac vardir. İlhan ahmet sergen hatta guntekin metin demeyin, cunku bunlar yazdigim kriterlere sahip degiller sportif direktir Yabanci da olabilir. Fakat bu yazdigim kriterlere uyumlu biri gelmelidir. Aksi halde futbol subesi sistemsiz bir hic olur.

    Besiktas-kisi sacmaligi: oncelikle bu konu transfer ve sportif direktorl konusuyla alakali. Cogu arkadaslar giden birisi icin su sacma sozu kullaniyor: "Kisiler gecici, Besiktas kalicidir."

    Simdi onlara can alici sorularim var.

    Besiktas Allah tarafindan mi kuruldu?

    Besiktas basarili olmasi peygamberlerin eseridir?

    Besiktas ahiret hayatta var olacak mi?

    Besiktasin degerleri ve durusu Allah tarafindan mi belirlenmistir?

    Besiktas camii gibi kur'an gibi degerli midir?


    -------------------------------------------
    Bunlarin hepsi evetse, haklisiniz. Yalniz unuttugunuz bir sey var:

    Besiktasi besiktas yapan diger varliklar degil kisilerdir.

    Besiktasi sampiyon yapan da kisilerdir. borca sokup sikeye bulastiran da kisi(!)lerdir.

    Besiktasi kuran da kisilerdir.

    Besiktas kalici degildir.

    Cevabi almissinizdir umarim.

    Yazimda kiskirtici ifadeler kullandiysam affola!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Can alıcı sorularını sormaya başlayana kadar iyi gidiyordun.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: reguse

    Can alıcı sorularını sormaya başlayana kadar iyi gidiyordun.

    E hocam, bunlari yazarken zaten cogundan uyari aliyordum. Bunu bile bile yazdim. Biraz ateistvari soru oldu.

    abi bu ne simdi ya: besiktas kalici kisiler gecici.

    Bana bu cumlenin izahini verir misin?

    Alt tarafi degerleri sampiyonluklari basarilari yuksek olan bir jimnastik kulubu. Ama cogu taraftar bunu fazla abartiyor. Yani ne biliyim sanki peygamberler allah tarafindan kutsal secilmis futbol kulubu gibi goruyorlar. Boylece aramizda muslumvari taraftar toplulugu cogaliyor. Boyle hareketler yanlis. Tamam sahada eglenirsin takimini desteklersin fakat kulubu ilah gibi gorup cami gibi gorup tapip saga sola elhamdulillah besiktasliyiz veya askimiz besiktasa sizlere degil demek bence cok sacma.

    Siz hic yurtdisinda boyle seyler goruypr musunuz kulubu ilahlastirmalar kisilrri asagilamalar neredeyse aforoz edecek sekilde karalamalar. Sadece bizde degil gs ve fb de ayni seyi yapiyorlar. O yuzden bunlar varken futboldan soguyorum (zaten haluk ulusoylar ydler vs. Futboldan soguumama neden olmustu)

    Besiktasi kuranlar ileriye tasiyacaklar da kisilerdir. Basarilari getirecrk olan da kisilerdir. Kisiler gecici bjk kalici demek ne abi. Yani bunu soyleyince sanirsin ahiret hayatinda da bjk olacak.

    Az mantik...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Kişiler geçici, Beşiktaş kalıcı demek; Ahmet gider, Mehmet gelir demektir. İsimlerin önemi yok demektir. Beşiktaş'ta gidenin yeri boş kalmaz demektir...

    Bilmem anlatabildim mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.