Bildirim
spora yeni naşladım yardım..
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bu senin vücut yapınla alakalı dostum ektamorf isen omuzlar küçük olur fotografını koyarsan ona göre bişey söyleyebilirim. Hiç bi bilgi vermemişsin -
ektamorf değilim kardeşim yarın birgün foto atabilirim ancak.. araştırdıklarıma göre trapez tarafını geliştirmeden omuz ve birazda kanat cıkartmak, buraları hangi hareketlerle cıkarabılecegımı soylersenız sevınırım -
quote:
Orijinalden alıntı: aequitas1
ektamorf değilim kardeşim yarın birgün foto atabilirim ancak.. araştırdıklarıma göre trapez tarafını geliştirmeden omuz ve birazda kanat cıkartmak, buraları hangi hareketlerle cıkarabılecegımı soylersenız sevınırım
http://www.coopersguns.com/videos/exercise-encyclopedia/
bu linkten sorularına cevap bulabilirsin dostum.
-
çok teşükkür ederim hocam hareketlerde oldukça sıkıntım vardı derman oldun. peki sadece bu omuz çalışırsam olmaz 1 gunde hangi sırayla yapmalıyım.. ben başta karın, gögüs, omuz ve kanatla bitirmeyi düşündüm. (Günlük antrenmanda) -
quote:
çok teşükkür ederim hocam hareketlerde oldukça sıkıntım vardı derman oldun. peki sadece bu omuz çalışırsam olmaz 1 gunde hangi sırayla yapmalıyım.. ben başta karın, gögüs, omuz ve kanatla bitirmeyi düşündüm. (Günlük antrenmanda)
Yeni başladıysan şayet 1 ay boyunca hamlık ve kondisyon için bi program olması gerekiyor hocanın yazdıgı. 1 aydan sonra bölgesele geçtiginde
Omuz-bacak-karın
Sırt-triceps-karın
göğüs-Biceps-karın yapabilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: Teknik_Psikopat
quote:
çok teşükkür ederim hocam hareketlerde oldukça sıkıntım vardı derman oldun. peki sadece bu omuz çalışırsam olmaz 1 gunde hangi sırayla yapmalıyım.. ben başta karın, gögüs, omuz ve kanatla bitirmeyi düşündüm. (Günlük antrenmanda)
Yeni başladıysan şayet 1 ay boyunca hamlık ve kondisyon için bi program olması gerekiyor hocanın yazdıgı. 1 aydan sonra bölgesele geçtiginde
Omuz-bacak-karın
Sırt-triceps-karın
göğüs-Biceps-karın yapabilirsin
Dostum birşey sormak istiyorum , evde karin çalışırken 8 mins workout muydu neydi youtubedaki egzersiz hemen sonra p90xin 15 dakikalik egzersizini yapıyorum .
1-2 hareket dışında butun hareketleri fazlasıyla yapiyorum fakat tık yok .d
Ne yapmalıyım ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Bu senin vücut yapınla alakalı dostum ektamorf isen omuzlar küçük olur fotografını koyarsan ona göre bişey söyleyebilirim. Hiç bi bilgi vermemişsin
Benim vücudu biliyorsun hangisi benimki? -
quote:
Orijinalden alıntı: İnanc7777
quote:
Bu senin vücut yapınla alakalı dostum ektamorf isen omuzlar küçük olur fotografını koyarsan ona göre bişey söyleyebilirim. Hiç bi bilgi vermemişsin
Benim vücudu biliyorsun hangisi benimki?
Endomor ile mezomorf arasında bişey sanırım dostum. Tam net bişey söyleyemem
quote:
Orijinalden alıntı: turqyy
Tık yok derken ne demek istediğini anlamadım
-
quote:
quote:
quote:
quote:
omuz olarak?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
omuz olarak?
Omuz, belden darsa veya bel ile aynıysa hemen hemen endomorf a yakınsın
-
quote:
Orijinalden alıntı: Amroth.
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
omuz olarak?
Omuz, belden darsa veya bel ile aynıysa hemen hemen endomorf a yakınsın
yok yok onu demiyorum çatı omuz mu geniş omuz mu
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Gelişme olmuyor galiba , ağrı yok .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
geniş omuz için uzun yıllar basketbol oynamak gerek ya da genetik olması gerekiyor. her gördüğün vücut senin istediğin gibi olmayabilir. ama bir erkekte omuz önemli, sabırlı ol istediğini elde etmeni öneririm.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X