Şimdi Ara

Spora gidenlere bir sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pazartesi başladım hoca bir gün arayla gel dedi ama iki gündür kolum ağrıyor sizce bugün gitmeli miyim ve bu normal mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Git yavaş yavaş yap hareketleri ama nasıl bir kol ağrısı ? Ağrıyor mu yoksa spordan sonra hamlıktan dolayı oluşan bir ağrı mı ?
  • Kardesim spora gitmek sence de çok genel değil mi niyr vücut geliştirme yerine kullanıyorsunuz sunu

Neyse ilk defa yapıyorsan ağrı olur bayağı bi de doğru kas yıkımı oluyor her gün gitme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • git 1 ay sonra agrımadıgı için tedirgin olup kendin gitmeye baslarsın
  • İTÜinş kullanıcısına yanıt
    Hamlıktan sonra oluşan ağrı

• Hamlıktab oluşan Ağrının tek ilacı zaman sen yinede gidip hareketleri en basit haliyle yapmaya çalış

• Git o zaman yavaş yavaş yaparsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mentollü Kurşun kullanıcısına yanıt
    DH Body Builders
    DH Body Builders
    DH Body Builders
    DH Body Builders

kardeşim şimdi spora başlıcan ya her şeyden önce proteyin tozu ve sağlam bi kamera al. geç ayna karşısına şişir six pekleri çekil fotoyu face e at
  • Git hocam aksatma antrenmanı ağrı geçer yakında
  • quote:

Orijinalden alıntı: SerkanHur

DH Body Builders
    DH Body Builders
    DH Body Builders
    DH Body Builders

kardeşim şimdi spora başlıcan ya her şeyden önce proteyin tozu ve sağlam bi kamera al. geç ayna karşısına şişir six pekleri çekil fotoyu face e at

https://www.doktortakvimi.com/hastaliklar/ruh-ve-sinir-hastaliklari/ankara

Bi de bayağı acın var galiba her konuda böyle yorum yapıyorsun bi basur muayenesi olmanı tavsiye ederim

• Gidiyorum o zaman

• Tendonlara yakın olan bir ağrıysa sakatlarsın kendini, kesinlikle gitme. Ağrı kasın ucuna, ekleme doğru olmasın yani. Bu tip bir ağrıysa geçene kadar bekleyeceksin. Azalma yoksa doktora.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

Kardesim spora gitmek sence de çok genel değil mi niyr vücut geliştirme yerine kullanıyorsunuz sunu

Neyse ilk defa yapıyorsan ağrı olur bayağı bi de doğru kas yıkımı oluyor her gün gitme

vücut geliştirme bir spordur ve halk arasında vücut geliştirmeye gidelimmi denmez, spora gidelimmi denir. 2-3 spora gidip vücut geliştirmeyi tapulu malı gibi sahiplenenlere gıcık oluyorum
    soruya gelince: çok ağırıyorsa gitme, sakatlayabilirsin kendini, ağrı geçince kendini formda hissedince git. ilerde vücudun yavaş yavaş alışmaya başlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-21ACA9A9D -- 17 Ocak 2018; 15:6:31 >
  • gittim haraketleri yaparken sıkıntı yoktu ama şuan daha çok ağrıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: dumaniztt

quote:

Orijinalden alıntı: Mentollü Kurşun

Kardesim spora gitmek sence de çok genel değil mi niyr vücut geliştirme yerine kullanıyorsunuz sunu

vücut geliştirme bir spordur ve halk arasında vücut geliştirmeye gidelimmi denmez, spora gidelimmi denir. 2-3 spora gidip vücut geliştirmeyi tapulu malı gibi sahiplenenlere gıcık oluyorum
    soruya gelince: çok ağırıyorsa gitme, sakatlayabilirsin kendini, ağrı geçince kendini formda hissedince git. ilerde vücudun yavaş yavaş alışmaya başlar

İyide buradaki kullanımı o değil ki ben ne bileyim bin tane spor var hangisini yapıyor boş yapma

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.