Şimdi Ara

SPOR YAPAMIYORUM , OLMUYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Okula sabah 8 de gidip öğle 3 te çıkıyorum 4 te evde oluyorum. Geçen sene p90x yapayım dedim imkanı yok yorgunluktan ölüyor insan. Hafta sonu dışarı çıkıp spor yapayım desem spor yapıcak yer yok parklar apaçi suriyeli vs dolu. B bahçelievler kocasinan da yaşıyorum .ne yapayım ben bunlar spor yapmama bahanesi değil cidden istiyorum ama olmuyo napıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Awendel kullanıcısına yanıt
    p90x ağır bir antreman programı .

Salona gitmek için imkanın var mı ?

Eğer varsa ben seni ayakta tutmak için gerekenleri söylerim seve seve :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Equdilaria

p90x ağır bir antreman programı .

Salona gitmek için imkanın var mı ?

Eğer varsa ben seni ayakta tutmak için gerekenleri söylerim seve seve :)

7hocam sağolun spor salonunagitmeye gücüm var ama ama zaman yok olsa bile çok yorgun oluyorum. Yaşım 15 oldugu için p90x ağır geldi galiba. Evde de sadece dambılım var 5 kg lik

• Awendel kullanıcısına yanıt
    yorgunluğunun sebebi beslenmen uykun herşeyin olabilir .

Beslenmeni güzelleştirip vitamin eksiklerini giderdiğin vakit daha fazla enerjiyi kendinde bulabilirsin .

Öncelikle bana sabahtan akşama kadar ne yediğini yazar mısın ?
  • quote:

Beslenmeni güzelleştirip vitamin eksiklerini giderdiğin vakit daha fazla enerjiyi kendinde bulabilirsin .

abi bendede şöyle bi durum oluştu hiç motivasyonum kalmadı spora giderken hareketleri bile zor yapıyorum acaba bi vitamin eksikliği filan varda ondanmı kaynaklanıyor yani genel olarak hayata karşı bi tahamül edememe bi yorgunluk var
  • sana öncelikle bir vitamin takviyesi önereceğim multivitamin kullanabilirsin sabahları beraberinde vücudunda karbonhidrat eksikse ister istemez enerji düşüklüğü olabilir . Çevre faktörleri psikolojik faktörlerden bahsetmiyorum bu noktada senin için olumsuz olan şeyleri kendinden uzaklaştırmalı yada sen uzaklaşmalısın . kaldı ki antreman yapmak insanın mutlu olmasınıda sağlıyor istikrarı bir kere tutturduğun takdirde bağımlılık yapacak ve seni iyi edecektir . Elbette mesele o aradaki kilit boğum .

Özet : Yetersiz beslenme enerji düşüklüğünü doğurabilir biraz daha yemek yemeye gayret et geceleri çok geç yatma
  • quote:

sana öncelikle bir vitamin takviyesi önereceğim multivitamin kullanabilirsin sabahları beraberinde vücudunda karbonhidrat eksikse ister istemez enerji düşüklüğü olabilir . Çevre faktörleri psikolojik faktörlerden bahsetmiyorum bu noktada senin için olumsuz olan şeyleri kendinden uzaklaştırmalı yada sen uzaklaşmalısın . kaldı ki antreman yapmak insanın mutlu olmasınıda sağlıyor istikrarı bir kere tutturduğun takdirde bağımlılık yapacak ve seni iyi edecektir . Elbette mesele o aradaki kilit boğum .

Özet : Yetersiz beslenme enerji düşüklüğünü doğurabilir biraz daha yemek yemeye gayret et geceleri çok geç yatma

iki gündür karbonhidratı kıstım ondan oldu galiba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    spor yaptım
    7 yıl önce açıldı
    Her Gün Spor Mu Yapmalıyım?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

sana öncelikle bir vitamin takviyesi önereceğim multivitamin kullanabilirsin sabahları beraberinde vücudunda karbonhidrat eksikse ister istemez enerji düşüklüğü olabilir . Çevre faktörleri psikolojik faktörlerden bahsetmiyorum bu noktada senin için olumsuz olan şeyleri kendinden uzaklaştırmalı yada sen uzaklaşmalısın . kaldı ki antreman yapmak insanın mutlu olmasınıda sağlıyor istikrarı bir kere tutturduğun takdirde bağımlılık yapacak ve seni iyi edecektir . Elbette mesele o aradaki kilit boğum .

bir antrenman sonrası yüksek glik... endemiksli karbonhidrat fln alın diyolar onun hakkında bilgi verebilirmisin?

• glisemik index dediğimiz şey besinlerin kana karışma süresidir . Ne kadar yüksek olursa o kadar çabuk karışır .

Antreman sonrasında alınma sebebi vücudun acil besin ihtiyacını karşılamak tabiki
  • Sorunun neyden kaynaklandığını söylüyorum

Yapay besinler

Kola mola çikolata gofret

Bunları KES HEMEN
  • Normal sporlardan yap gitsin.

Basketbol'u öneririm. Her gün 2-3 saat oynayın, zımba gibi olursunuz.

Body building yerine futbol, basketbol falan oynayın. Hem fit hem de düzgün bir vücudunuz olur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Normal sporlardan yap gitsin.

Basketbol'u öneririm. Her gün 2-3 saat oynayın, zımba gibi olursunuz.

Body building yerine futbol, basketbol falan oynayın. Hem fit hem de düzgün bir vücudunuz olur.

Futbol oynamak istiyorum ama ne çok kötüyüm ne çok iyi . Bi futbol takımına yazılsam çok sırıtırım benden çok daha iyiler. Kendim oynasam oynayacak yer yok. Parka gitsem apaçiler var

• quote:

Sabah : genelde kahvaltı yapmıyorum :( . Yaparsam corn flakes ya da yumurta

Öğle : kantinden köfte ya da nugget felan.

Akşam : evde ne çıkarsa

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.