Şimdi Ara

Spor Toto Süper Lig | 19.Hafta | Çaykur Rizespor - Beşitaş | 08.02.2015 | 19:00

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
958
Cevap
2
Favori
13.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Spor Toto Süper Lig | 19.Hafta | Çaykur Rizespor - Beşitaş | 08.02.2015 | 19:00

Beşiktaş'ımıza şampiyo nluk yolunda gönülden başarılar..

• ( Resim küçük zaten diye simage koymadım, image koyunca da resim çıkmadı Mod. hemen düzeltir inşallah )
  • quote:

Orijinalden alıntı: BA 9

( Resim küçük zaten diye simage koymadım, image koyunca da resim çıkmadı Mod. hemen düzeltir inşallah )

bir şey olmaz ya
  • 4-0 yada 4-1 biteceğini hissediyorum.
  • Bizden 50 yıl sonra kurulmuşlar 5-0 biter

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • riza takımından hep korkuyorum.Hadi bakalım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Atiba oynarsa Beşiktaş daha rahat kazanır.

• Kupa maçındaki galibiyet nedeniyle özgüvenli oynuyacaklar. Tek amaçları gol yemeyip kontra atağa çıkmak olucağı için fark beklemeyin.
  • Beyler o değil de az önce ziraat kupası ve süper lig maçlarının fikstürüne bakıyodum.Galiba siz Rize'yle arka arkaya 2 maç yapacaksınız.Biri 4 şubat diğeri 8 şubat ikisi de Rize'de.
  • Dostum totem için biraz kendinize göre birşeyler yazarsanız daha iyi olur.

-Bu maçı zor da olsa alacağımızı düşünüyorum 2-1
  • Arkadaşlar bu hafta mümkün olduğunca çay içmeyelim hatta hiç içmeyelim , her seferinde bize karşı 88 Hollanda'sı gibi oynayan çaykurizespora destek vermeyelim . Çay içmeden bir gün dayanamam diyorsanız İngiliz çayı temin edin bi şekilde aksi takdirde Beşiktaş'a en büyük darbeyi siz vuracaksınız hepinizi boykota davet ediyorum .

• Bende totem yok. Gidebildiğimiz kadar..

• zorlu bir deplasman bizi bekliyor , alnızımın akıyla alacaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ride The Lightning

Arkadaşlar bu hafta mümkün olduğunca çay içmeyelim hatta hiç içmeyelim , her seferinde bize karşı 88 Hollanda'sı gibi oynayan çaykurizespora destek vermeyelim . Çay içmeden bir gün dayanamam diyorsanız İngiliz çayı temin edin bi şekilde aksi takdirde Beşiktaş'a en büyük darbeyi siz vuracaksınız hepinizi boykota davet ediyorum .

Sonuna kadar destekliyorum.

• aynen toteme felan gerek yok
  • BA 9 neden süresiz çizildi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ride The Lightning

Arkadaşlar bu hafta mümkün olduğunca çay içmeyelim hatta hiç içmeyelim , her seferinde bize karşı 88 Hollanda'sı gibi oynayan çaykurizespora destek vermeyelim . Çay içmeden bir gün dayanamam diyorsanız İngiliz çayı temin edin bi şekilde aksi takdirde Beşiktaş'a en büyük darbeyi siz vuracaksınız hepinizi boykota davet ediyorum .

Kaçak çay içelim de Cizre mi kazansın

• Terim'in çakması Hikmet'ten çekiniyorum ama Demba ba ve Olcay tutturursa sorun olmaz
     Spor Toto Süper Lig | 19.Hafta | Çaykur Rizespor - Beşitaş | 08.02.2015 | 19:00
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zamanlama Manidar

BA 9 neden süresiz çizildi

Bundan sonra konuları sizin açmanız için. Yeni bir seri yakalamak için çizildi.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.