Şimdi Ara

Spor Toto Süper Lig | 15.Hafta | Torku Konyaspor - Beşiktaş | 28.12.2014 | 19.00 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
713
Cevap
5
Favori
13.567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konyanın banko 5 futbolcusu Hleb dahil kadro dışı hani deseler en çok kimden çekinirsiniz hiçbiri yok şuanda stad bizim stad zaten bakalım göreceğiz
  • Bu tür takımların sadece bize bilenmesine ayar oluyorum . Sakatlık ve ceza olmasın yeter. Bunlara 1 gol atsak iş biter.

• İstedikleri kadar bilensinler, 2 haftada 10 yiyen takımı yenemiyorsan zaten yazıklar olsun

3-0 alırız

• Galibiyet primi 7 bin tl iken 30 bin tl olmuş adam başı, bunlar nedense hep bize denk gelir
  • Kalecileri standart dışı oynamasın da isterse prim 100 katı olsun, arkadaş her dandik kaleci mi önemli bjk maçında panterleşir.

• 2 haftada 10 gol yiyen takım gelir bize Barcelona gibi oynar alıştım artık

• His Name is King kullanıcısına yanıt
    Çok iyi bir haber bu. 2-0 geçiyor içimden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: His Name is King

Fırat Günayer @firatgunayer · 48 dk. 48 dakika önce

Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, Beşiktaş maçı öncesi, Hleb, Rangelov, Tolga, Vukovic ve Özgür'ü kadro dışı bıraktı..

bunlar önemli isimler keşke Hasan Kabze de olaybı belalımız.

Bize Sert rakibi tekme tokat dövecek adam lazım korku veren

ben farklı kazanacağımızı düşünüyorum.

Bizde o tarz sert adamlar olsa 20. dakikada 7 kişi kalırız.

• 3 puanı alalım sarı kartlar pek önemli değil, biz alışkınız böyle numaralara

elde kim kaldıysa çıkar savaşır
  • 11 belli oldu

Tolga - Serdar, Franco, Ersan, İsmail, Veli, Atiba, Gökhan, Sosa, Olcay, Demba Ba

Cenk tosunu bekliyordum ama hoca demba ile başlamış bakalım özledik reyisi ama bir yandanda korkuyoruz sarı çıkarmak için elinden geleni yapacak çünkü hakem
  • Keşke Ba ile baslamasaydık hem sarı kart sorun hem parmaklarda yine şişme olursa derbi de oynayamaz. İnşallah ilk yarı iki farki yakalarızda devre arasında cenk girer.
  • Demba ilk 11'de. 45 dakikada işi bitirip Demba'yı çıkarmalıyız. Hakem ceza sınırındaki oyuncuları cezalı duruma düşürmek için elinden geleni yapacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewe34

11 belli oldu

Tolga - Serdar, Franco, Ersan, İsmail, Veli, Atiba, Gökhan, Sosa, Olcay, Demba Ba

Cenk tosunu bekliyordum ama hoca demba ile başlamış bakalım özledik reyisi ama bir yandanda korkuyoruz sarı çıkarmak için elinden geleni yapacak çünkü hakem

demba ba'nın 1 maç da olsa ritm bulması için başladığını düşünüyorum. hiç oynamadan direk gs karşısına çıksa istediğini yansıtamayabilirdi.
    tecrübeli oyuncu demba kendi hatasından bir kart göreceğini zannetmiyorum.
  • Motta ve Cenk istiyordum. Konya'nın sağ bek üzerinden ilerlemeliyiz, bu yüzden Motta daha iyi olabilirdi. Demba Ba umarım kart görmeden ve sakatlığı nüksetmeden oyunu bitirir hatta yerini en az son yarım saat Cenk'e bırakması gerektiğini düşünüyorum.

• Red Alert kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam.
  • son iki lig maçında 10 gol yiyen konya bize patlar, çıkış için bundan iyi maç olamaz
  • demba ba serdar kesin sarı görürler .Hakem kesin sarı hazır
  • Hakem buna müsait biri. Ama Demba dikkat edecektir elbet.
  • Bilic Gs'nin puan kaybettiği haftada puan kaybetmek istemiyor, o yüzden Konya'da tam kadro çıkıyor. Haftaya derbiye de 1 puan bile yeter mantığıyla çıkacak tahminimce.

Neyse umarım Demba Ba ya da Serdar'dan birini kurtarabiliriz, ikisi de cezalı duruma düşmesin bari, bi derbiye de tam kadro çıkalım Allah aşkına yav.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.