Şimdi Ara

Spor salonlarına gitmeyin TEHLİKELİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
2
Favori
1.284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok tehlikeliymiş, Protein tozu ve kansorejen etkiden bahsetmiş vucut geliştirme gerekmez diyor
    PROF DR. Canan Karatay

instagram
    sporcu_kafasi on Instagram: "Yorumlarınızı merak ediyoruz 👇Proteinocean’dan yapacağınız alışverişlerde SK10 kodunu kullanarak ekstra %10 indirim alabilirsiniz.#spor #fitness #vücutgeliştirme #bodybuilding #motivasyon #reels #keşfet #sağlık"
    https://www.instagram.com/reel/C20GN3-MSTI/?igsh=MTVvMWs2bzhxNTE4ZA==

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimgerekmez -- 6 Şubat 2024; 20:9:7 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bu kadına kalsak mide ameliyatı olmuşlar gibi galeta ve yağsız peynir ile hayatımızı geçirecez

• Ulpro kullanıcısına yanıt
    Ben şu zamana kadar Canan Hocamın yanıldığını hiç görmedim aga
    Epeyce bir süre uyguladım çok faydasını gördüm ama sürdüremedim malesef sağlıksız yaşamaya devamke

Bunu gördükten sonra
    Spor mu o ne? Salondan mutfağa geçerken yoruluyorum 😀😀

• Sporu zaten çoğu doktor önermiyor. Özellikle spor salonundaki gibi hareketleri olan spor tehlikeli. Vücuttaki kemiklerde sürekli mikro kırıklara ve travmalara sebebiyet veriyor. Spor yerine rutin bir yürüyüş bisiklete binmek vücudu zorlamadan bir akış hareket içeren her rutin sağlıklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Heisenbergin asistanı kullanıcısına yanıt

Mikro kırıklardan sonra kemik daha güçlü bir şekilde onarılıyor , ve kemik yoğunluğu artıyor.

Yurtdışında tam tersi doktorlar , özellikle kemik erimesi olan hastalara , spor öneriyor.

Forumda hayatında spor yapmamış zarganalar ise kendini bu tip şeylerle avutuyor. Puhahahaha

• mrslimshady_reloaded kullanıcısına yanıt

Alakası yok senin mantığına göre kolu kırılan adamın kolu kaynadığında eskisinden daha güçlü olur oysa hiçbir zaman eskisi gibi olmuyor o kırık kaynasa bile kol bir baskı anında yine aynı yerden zayıf noktadan kırılıyor, yoğunluğu artmış olsa başka bir zayıf yerden kırılması gerekirdi. Sporda da aynı şekilde o mikro kırıklar bir süre sonra kronik ağrılara sebebiyet veriyor. Sırf bu yüzden sürekli ağrı kesici kullananlar var artı o mikro kırıklardan dolayı ileriki dönemlerde mikro kırıkların olduğu kemik daha hassas hale geldiğinden kırılma riskide artıyor. Kemik erimesi olan adama kalsiyum destekleyici dışında spor falan önerilmez. Onların bir yeri kırıldığında iyileşmesi normal insana göre çok daha fazla zaman alıyor.

• mrslimshady_reloaded kullanıcısına yanıt
    Durduk yere forumdaki zarganalara lafı çaktın he 😀

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam evden çalışan milyon dolar değerlik yazılımcı tayfa enerjisinin nasıl atacak spor salonuna gitmezse lütfen yanlış yönlendirme yapmayalım

• canan karatay dan sonrasını okumadım

• Cem095 kullanıcısına yanıt
    başka yazı yok zaten aga, yorumları diosan bilemicem 😀

• up

• bu kadının direk istediği şey benim muayeneme gelin paraları sökülün lahmacun yemeyin diyor kendisi gitmiş avmde lahmacun yiyor

• vucut geliştirme gereksiz zaten

• Ulpro kullanıcısına yanıt
    O kadının diyetiyle çok rahat aç kalmadan sağlıklı bir şekilde 56 kilo verdim, rafine şekerli ve hamur işi harici herşeyi doyana kadar yiyebiliyorsun

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tundra202006 kullanıcısına yanıt
    Lahmacun yemeyin nerde diyor? Tv programlarında lahmacun yenilebilir diyor, ince hamur bol yeşillik ve et olduğu için baya sağlıklı olduğunu söylüyor

• Rajeesh kullanıcısına yanıt
    Dünyaya birkere geliyoruz, kesinlikle her insanın ölmeden birkere kendinin en üst versiyonuna ulaşmalı. Dışarda gezerken ki o bakışlar anlatılmaz yaşanır

• kaspersky155 kullanıcısına yanıt

saglık konusunda gereksiz. estetik olarak haklısın

• Rajeesh kullanıcısına yanıt

Olur mu hocam sağlık içinde gerekli doğal olmak kaydıyla tabi, yoksa işin işine en masum olan protein tozu girdiğinde bile işler değişebiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spor salonlarına gitmeyin TEHLİKELİ
    Spor salonlarına gitmeyin TEHLİKELİ

• kırılan yer zaten daha güçlü onarılıyor ama şöyle bir sorun oluyor bu sefer de onarılan nokta daha güçlü olduğu için bu sefer kırılmaması gereken daha sakat bir yerden başka kırılma yaşanabiliyor darbe anında. bunu engellemek içinde vücut kırılıpda onarılan yeri kendi kendine törpüleyerek 1 yıl içinde orjinal haline döndürüyor.

spor yapın arkadaşlar asıl her türlü sağlık sorununun başında hareketsizlik ve kilo yatıyor. protein tozu konusunda katılıyorum içmeyin öyle yapay şeyleri. doğal olarak olduğu kadar diyip geçin. roid vuran şişme tavuklara zaten girmiyorum bile. ;)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.