< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isimgerekmez -- 6 Şubat 2024; 20:9:7 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Spor salonlarına gitmeyin TEHLİKELİ

-
-
Bu kadına kalsak mide ameliyatı olmuşlar gibi galeta ve yağsız peynir ile hayatımızı geçirecez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben şu zamana kadar Canan Hocamın yanıldığını hiç görmedim aga
Epeyce bir süre uyguladım çok faydasını gördüm ama sürdüremedim malesef sağlıksız yaşamaya devamke
Bunu gördükten sonra
Spor mu o ne? Salondan mutfağa geçerken yoruluyorum 😀😀
Sporu zaten çoğu doktor önermiyor. Özellikle spor salonundaki gibi hareketleri olan spor tehlikeli. Vücuttaki kemiklerde sürekli mikro kırıklara ve travmalara sebebiyet veriyor. Spor yerine rutin bir yürüyüş bisiklete binmek vücudu zorlamadan bir akış hareket içeren her rutin sağlıklı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mikro kırıklardan sonra kemik daha güçlü bir şekilde onarılıyor , ve kemik yoğunluğu artıyor.
Yurtdışında tam tersi doktorlar , özellikle kemik erimesi olan hastalara , spor öneriyor.
Forumda hayatında spor yapmamış zarganalar ise kendini bu tip şeylerle avutuyor. Puhahahaha
-
Alakası yok senin mantığına göre kolu kırılan adamın kolu kaynadığında eskisinden daha güçlü olur oysa hiçbir zaman eskisi gibi olmuyor o kırık kaynasa bile kol bir baskı anında yine aynı yerden zayıf noktadan kırılıyor, yoğunluğu artmış olsa başka bir zayıf yerden kırılması gerekirdi. Sporda da aynı şekilde o mikro kırıklar bir süre sonra kronik ağrılara sebebiyet veriyor. Sırf bu yüzden sürekli ağrı kesici kullananlar var artı o mikro kırıklardan dolayı ileriki dönemlerde mikro kırıkların olduğu kemik daha hassas hale geldiğinden kırılma riskide artıyor. Kemik erimesi olan adama kalsiyum destekleyici dışında spor falan önerilmez. Onların bir yeri kırıldığında iyileşmesi normal insana göre çok daha fazla zaman alıyor.
-
Durduk yere forumdaki zarganalara lafı çaktın he 😀
hocam evden çalışan milyon dolar değerlik yazılımcı tayfa enerjisinin nasıl atacak spor salonuna gitmezse lütfen yanlış yönlendirme yapmayalım
-
canan karatay dan sonrasını okumadım
-
başka yazı yok zaten aga, yorumları diosan bilemicem 😀
up
bu kadının direk istediği şey benim muayeneme gelin paraları sökülün lahmacun yemeyin diyor kendisi gitmiş avmde lahmacun yiyor
-
vucut geliştirme gereksiz zaten
-
O kadının diyetiyle çok rahat aç kalmadan sağlıklı bir şekilde 56 kilo verdim, rafine şekerli ve hamur işi harici herşeyi doyana kadar yiyebiliyorsun
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Lahmacun yemeyin nerde diyor? Tv programlarında lahmacun yenilebilir diyor, ince hamur bol yeşillik ve et olduğu için baya sağlıklı olduğunu söylüyor
Dünyaya birkere geliyoruz, kesinlikle her insanın ölmeden birkere kendinin en üst versiyonuna ulaşmalı. Dışarda gezerken ki o bakışlar anlatılmaz yaşanır
saglık konusunda gereksiz. estetik olarak haklısın
-
Olur mu hocam sağlık içinde gerekli doğal olmak kaydıyla tabi, yoksa işin işine en masum olan protein tozu girdiğinde bile işler değişebiliyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
kırılan yer zaten daha güçlü onarılıyor ama şöyle bir sorun oluyor bu sefer de onarılan nokta daha güçlü olduğu için bu sefer kırılmaması gereken daha sakat bir yerden başka kırılma yaşanabiliyor darbe anında. bunu engellemek içinde vücut kırılıpda onarılan yeri kendi kendine törpüleyerek 1 yıl içinde orjinal haline döndürüyor.
spor yapın arkadaşlar asıl her türlü sağlık sorununun başında hareketsizlik ve kilo yatıyor. protein tozu konusunda katılıyorum içmeyin öyle yapay şeyleri. doğal olarak olduğu kadar diyip geçin. roid vuran şişme tavuklara zaten girmiyorum bile. ;)
En Beğenilen Yanıtlar

canan karatay dan sonrasını okumadım |
Mikro kırıklardan sonra kemik daha güçlü bir şekilde onarılıyor , ve kemik yoğunluğu artıyor. Yurtdışında tam tersi doktorlar , özellikle kemik erimesi olan hastalara , spor öneriyor. Forumda hayatında spor yapmamış zarganalar ise kendini bu tip şeylerle avutuyor. Puhahahaha |
Benzer içerikler
- dj akman öldü mü
- kıbrıs kumarhane yaş sınırı
- ayak nasıl küçülür
- ekür ne demek
- yatak böceği nasıl yok edilir
- prompt mühendisliği nedir
- ets2 türkiye haritası
- ince belli çay bardağı emojisi
- telegram indirim
- sodyum iyon batarya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X