Şimdi Ara

Spor Mağaza İndirimleri ve Almayı Düşündüğüm Ayakkabı (Yorumlarınızı Bekliyorum)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Adidas V RACER LEA modelini (Neo olarak da bilinir) almaya karar verdim.Fiyatı 163 lira heryerde.Ancak bazı yerlerde kampanyalar oluyor ykm internet mağzasına %10 indirim gibi.Bunun gibi başka bildiğiniz kampanya var mı acaba?

Ayakkabıya gelirsek kahverengi hoşuma gitti.Ayakkabının tipi nasıl sizce ve rahatlığı konusunda bilgisi olan arkadaş var mı?

http://www.ayakkabidunyasi.com.tr/ADIDAS/Modelleri/2008G53890

Spor Mağaza İndirimleri ve Almayı Düşündüğüm Ayakkabı (Yorumlarınızı Bekliyorum)

• bence ayakkabının tarzı güzel,rahat gibi de görünüyor.ama renk değişebilir mi (?)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultraslan_34

Arkadaşlar Adidas V RACER LEA modelini (Neo olarak da bilinir) almaya karar verdim.Fiyatı 163 lira heryerde.Ancak bazı yerlerde kampanyalar oluyor ykm internet mağzasına %10 indirim gibi.Bunun gibi başka bildiğiniz kampanya var mı acaba?

Ayakkabıya gelirsek kahverengi hoşuma gitti.Ayakkabının tipi nasıl sizce ve rahatlığı konusunda bilgisi olan arkadaş var mı?

http://www.ayakkabidunyasi.com.tr/ADIDAS/Modelleri/2008G53890

hocam bende ayakkabı dünyasından alıcam ama üye olunmuyo hemen sevinme . kaçekre denedim üye olmuyo arkadaş bitürlü ayakakbıyı alamadım puma alıcaktım bende..

• quote:

Orijinalden alıntı: SeyriALem

bence ayakkabının tarzı güzel,rahat gibi de görünüyor.ama renk değişebilir mi (?)

Siyahı var bide ama pek şık durmuyor.Bu daha çok hoşuma gitti.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.