Şimdi Ara

Spor hakkında yardıma ihtiyacım var (Kilo vermek)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ben şuan 20 yaşında 1.86 boyunda 101 kiloyum.ve kendimi bildim bileli kiloluyum.Normal insan boyundan biraz daha uzun olduğum için tamamen yuvarlak bir vucüt a sahip olmadım.Ama yinede hep kilolu olmam,bende ki özgüveni yedi bitirdi.Şuan kendime bir koşu bandı aldımo.Şekeri ve ekmeği kestim.sabahları 2 dilim kepekli ekmek 3 bardak tatlandırıcılı çay içiyorum.Ama diyet yapmıyorum normal yemeğimi az da olsa yiyorum Hedefim en
    Ayrıca her gün 10:00 - 11:00 arası 5 5.30 km koşuyor arada hızlı tempoda yürüyorum. Spordan sonra bir bardak ılık su içiyorumBunu yapmaya başlayalı 5 gün oldu 3 kilo verdim

Durumum böyledir sevgili dostlar.Size bir kaç ufak sorum olucak

- Programım doğrumu bu şekilde kilo verebilir miyim ? (Hedefim en az 90 kilo olmak)
    - Spordan sonra sıcak su içmek yararlı mıdır.Yağ yakımını hızlandırır mı ?
    - Sıcak su dışında spordan önce ve ya sonra ne yiyip içmemi önerirsiniz ?
    - Yılların alışkanlığı arada bir tane gofret biskuvit yiyebilir miyim ?
    - Ve son olarak siz ne önerirsiniz ?

Ciddi olarak okuyup yardımcı olacak arkadaşlara Can-i Gönülden Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carpe Diem; -- 12 Aralık 2012; 11:26:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Carpe Diem;

Merhaba arkadaşlar.
    Ben şuan 20 yaşında 1.86 boyunda 101 kiloyum.ve kendimi bildim bileli kiloluyum.Normal insan boyundan biraz daha uzun olduğum için tamamen yuvarlak bir vucüt a sahip olmadım.Ama yinede hep kilolu olmam,bende ki özgüveni yedi bitirdi.Şuan kendime bir koşu bandı aldımo.Şekeri ve ekmeği kestim.sabahları 2 dilim kepekli ekmek 3 bardak tatlandırıcılı çay içiyorum.Ama diyet yapmıyorum normal yemeğimi az da olsa yiyorum Hedefim en
    Ayrıca her gün 10:00 - 11:00 arası 5 5.30 km koşuyor arada hızlı tempoda yürüyorum. Spordan sonra bir bardak ılık su içiyorumBunu yapmaya başlayalı 5 gün oldu 3 kilo verdim

Durumum böyledir sevgili dostlar.Size bir kaç ufak sorum olucak

- Programım doğrumu bu şekilde kilo verebilir miyim ? (Hedefim en az 90 kilo olmak)
    - Spordan sonra sıcak su içmek yararlı mıdır.Yağ yakımını hızlandırır mı ?
    - Sıcak su dışında spordan önce ve ya sonra ne yiyip içmemi önerirsiniz ?
    - Yılların alışkanlığı arada bir tane gofret biskuvit yiyebilir miyim ?
    - Ve son olarak siz ne önerirsiniz ?

Ciddi olarak okuyup yardımcı olacak arkadaşlara Can-i Gönülden Teşekkür ederim.

Fazla kilolu degilsin tavsiyem yag orani olctur daha cok kos ana ogunleri 2 ye indir aksam 6 dan sonra yemek yeme meyve ye kahve.filan ic en az 4 ara ogun yap yaglari yakmanin yontemi azar azar cok ogun yemek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• fazla hızlı kilo verme vücudunda sarkmalar olur normali ayda 4-5 kilo sarkma olmaması için salona falanda gitmelisin sadece koşu yapmak değil mesele bütün vücudunu çalıştırmalsın
  • Çok çok teşekkür ederim Değerli Dostlar.İnanın ilk işim yağ oranını ölçtürmek,bir spor salonuna kayıt olup sağlıklı bir biçimde kilo vermek.
    Şuana kadar pek çok kilo verme girişimim oldu.Ama ilk defa kafama bu kadar net dank etti.Azimle hedeflediğim vucuda sahip olacağım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.