Şimdi Ara

Spor egzos muayeneden geçer mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.939
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Araçta son susturucu iptal edilip yerine spor egzos takılı. Ancak susturucu aparatı da var. Ve bu aparat takıldığında egzos standart egzos gibi ses veriyor yani rahatsız edici ses vermiyor. Muayenede ne olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolverine -- 18 Ağustos 2009; 0:38:50 >

• 50 kez okunmuş ama bir cevap veren yok.. bilen yok mu ya?
  • up
  • egzos emisyon değeri normalse ve çok gürültü yapmıyorsa hiçbişey olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: uazro

egzos emisyon değeri normalse ve çok gürültü yapmıyorsa hiçbişey olmaz.

Egzosu taktırdığım usta bana muayeneye giderken söktürüp standart egzosu takmazsan muayeneden geçirmezler demişti.
    Daha muayeneye var ama o zaman geldiğinde ne yapacağını insan bilmek ister.
    Aslında dediğim gibi, susturucu takıldığında sadece görüntü olarak duruyor, ses normale dönüyor.
  • o aparatla beraber giderseniz sorun olmaz. ama diyorsanız ki benim işim garanti olsun, muaneden önce egzoscuya uğrayıp orj. ile değiştirin muaneden sonra tekrar taktırın. maliyeti 10 15 lira olur..
  • teşekkürler..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar qashqai dizel aracıma arkaya çift çıkış sağ sol tek egzoz yapmak istiyorum 1+1 şeklinde. Fakat arkada yatay büyük son susturucu var. Çift çıkış için ustalar kazanı iptal etmemiz lazım diyorlar. Benim amacım ses değil. Muayeneden geçecek şekilde ne yapılabilir ? Dizel araç zaten pek ses yapmıyor egzozdan.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.