Şimdi Ara

Spor egitimi ve atlet ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu pazar askerlik gorevim başlıyor. Yer ve kisa uzun olayı henüz belli degil.

Ben normal hayatımda atlet giymeyen biriyim. Askerlikte atlet giymemek sorun mu?

Agustos ayı bilindiği gibi fazla sıcak. Spor egitimi kosu gercekten kamuflaj ve botla mı yapılıyor o sıcağın altında ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutsalangemon -- 7 Ağustos 2012; 13:48:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• spor kıyafetleri verecekler size yarım kollu bir tişört , eşofman altı ve spor ayakkabı verirler, kamufulajlar yazlık olur ama tabi onlarlada bazı hareketler yaptırırlar usta olunca sporunuz hafta sonları olur ve daha rahat olursunuz çünki görevleriniz falan olur
  • Atlet giymesek sorun olur mu peki ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutsalangemon -- 8 Ağustos 2012; 3:02:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kutsalangemon

Atlet giymesek sorun olur mu peki ?

böyle şeylere kafa takma derim, askerde ne giy derlerse ne yap derlerse onu yaparsın giymek istediğin şeyi götür izin verirlerse giyersin yoksa herkes ne giyiyorsa onu giymek zorundasın sivildeki zevklerini kısaca sivil kafanı evde bırakmak zorundasın öyle herşeyi düşünüp kafaya takan biriysen askerlik çok zorlar seni en güzeli herşeyi akışına bırak rahat ol
  • haki vlduktan sonra giyersin fazla beklentiye girme acemi birliğine yüklü gitme bozuk para al bolca fazla nakit bulundurma bolca uyuyup dinlen
  • Eğitimler kamuflajla yapılıyor. Kısa dönem olursanız muhtemelen kışlık kamuflaj alırsınız biz öyle almıştık. Kısa dönemlere sadece 1 tane kamuflaj veriyorlar ve askerliğinizin büyük bölümü kışta geçeceği için bu kışlık oluyor. Ağustos'ta Kütahya'nın yakıcı sıcağında eğitim gerçekten zordu, kolları kıvırmamıza da izin yoktu. Ömrümde hiç bu kadar terlediğimi hatırlamıyorum, resmen ellerimden dere şeklinde ter akıyordu. o zamanlar askerlik hiç bştmeyecek sanıyordum ama şimdi bakınca askere gideli 2 sene olmuş :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhanyg -- 9 Ağustos 2012; 0:03:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Spor ve hamlık
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.