Spor ayakkabı makinede yıkanır mı?

-
-
Ben yıkıyorum ama tabi direk değil bir tişört yada çamaşır fileleri onların içine koyup yıkıyorum -
-
Sakın yıkama formu bozuluyor, dikişleri atıyor ayakkabının
-
Sağolun arkadaşlar, zannedersem yıkamamalıyım, en iyisi cifle silmek herhalde.
-
Hocam ayakkabıya göre değişiyor. Benim Skechers ayakkabımda makinede yıkanabilir yazıyordu yıkananınca da lokum gibi oluyordu. -
Böyle bez tarzı ayakkabıları yıkıyorum ben bir sıkıntı olmuyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yıkanmaz diyolar ama ben yıkıyorum şahsen mis gibi oluyo şimdilik patlayan çatlayan bi ayakkabı olmadı yıkadıklarımın içinde..
-
Arkadaşlar, teşekkür ederim. Deriyi makinede yıkayanınız var mı? Diğer sporları makineye atacam da deri olanı atma diyorlar, deri silinir diyorlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
deri ürünler makineye atılmaz
-
deriyi bilmiyorum ama diğer bütün spor ayakkabılarımı atıyorum yeni alınmış gibi oluyor formu da bozulmadı ama çok narin ayakkabı değiller herhalde (hepsi kalın tabanlı air max tarzında ayakkabılar)
düşük sıcaklıkta ve makinenin hassas modunda atın atacaksanız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben aldığım yerlerde yıkanabilir mi diye soruyorum. Evet derlerse makinede yıkıyorum bez bir poşetin içine atarak.
Ben deri ayakkabıyı mecbur makineye atmıştım bir sıkıntı olmadı. Dedikleri gibi deri silince temizleniyor ama ayakkabı koku yapmıştı o yüzden yıkadım ve birşey olmadı.
Bence abartmadığın sürece ayakkabıyı 2-3 defa yıkamaktan birşey olmayacaktır. Onun dışında bez spor ayakkabılarımı genelde makineye atıyorum ve bir sıkıntı olmuyor, bir kaç üstte bir hocam yıkama formu bozuluyor dikişleri atıyor demiş ama öyle birşey başıma gelmedi.
Ben takıntılıyım beyaz spor ayakkabılarımı genelde makineye atarım hele de bez ayakkabıysa silsen bile geçmiyor siyah pislik. Tabi ayakkabının kaliteli olması da önemlidir.
-
Arkadaşlar bilgiler için teşekkür ederim.
-
Ayakkabıların içinde bildiğiniz sıkıştırılmış kağıt yani mukavva denilen materyal bulunur . Yıkadıktan sonra aynı formda kalmasını istiyorsanız kuruturken kalıba sokmanız lazım yoksa formu bozulur , yıkama programıda yünlüler olsun haldır haldır dönmesin makinada , sıkma devride max600 olsun . Ayakkabıda deri varsa asla makinaya atmayın .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mekatroniks -- 11 Şubat 2021; 21:15:33 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mekatroniks
Ayakkabıların içinde bildiğiniz sıkıştırılmış kağıt yani mukavva denilen materyal bulunur . Yıkadıktan sonra aynı formda kalmasını istiyorsanız kuruturken kalıba sokmanız lazım yoksa formu bozulur , yıkama programıda yünlüler olsun haldır haldır dönmesin makinada , sıkma devride max600 olsun . Ayakkabıda deri varsa asla makinaya atmayın .peki hocam
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X