Şimdi Ara

Sponsorluk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar; Allah (C.C.)'ın selamı, rahmeti, bereketi ve mağfireti hepinizin üzerinize olsun. Arkadaşlar ben tabanvay olarak dünya turuna çıkmak istiyorum ve dünya turuna çıkmak içinde sponsor bulmak şart. Benim kendime ait bir web sayfam var ve bu sayfada gezeceğim şehirlerde, ülkelerde ne yapacağım ve nelerle karşılaşacağım bunları paylaşacağım. Anlayacağınız seyahat blog sayfası gibi bir şey olacak. Gibisi fazla bile. Ben bireysel ve kurumsal olarak sponsor aramaktayım. Bu sponsor olarak nasıl bir şey olacak derseniz, öncelikle bireysel olan arkadaşlarımızın web ya da forum sayfaları varsa o sayfayı destekleyenler diye bir bölüm olup o bölüme web ve forum sayfasını web sayfamda tanıtacağım. Tanıtmak nasıl olacak derseniz, önce web ya da forum sayfasınızı tanıtım yazısı, verilen destek ve linkinizi destekleyenler bölümüne ekleyeceğim. Kurumsal olanlar için de aynı olacak diyebilirim. Bu tanıtım yazısını siz yazıp bana bildirebilirsiniz.







  • Güncel..
  • Merhabalar;

    Bence şayet böyle birşey arıyorsanız..Yada böyle bir sponsor durumuna ihtiyaç varsa herşeyden önce kendinizi ve size ait olan özelliklerinizi iyi bir şekilde anlatmanız kısacası kendinizi tanıtmanız gerekir.KiŞİ YADA KURUMLAR sizi tanımadan neden sponsor olsunlar? bir sebebleri olmalı... bu sebebi de siz onlara vermelisiniz diye düşünüyorum.
    Mesele daha önce hangi ülkelere gittiniz.Sık sık seyahat edermisiniz? Hangi ülkelere gidip neler yapmak istiyorsunuz SORULAR ÇOĞALTILABİLİR......
    selamlar..
  • Haklısınız. Ilk önce kendimi tanıtayım. Ben Hakan Özer, aslen Elazığ doğumlu olup ve 1,5 yaşımdan beri Muğla, Malatya ve Denizli olmak üzere hayatımı bu illerde sürdürdüm. Denizli'de hayatıma devam etmekteyim. Dünya turuna çıkma amacım seyahat etmeyi çok sevmekten gelmektedir. Türkiye'de sayısını unuttuğum bazı şehirleri de gezmişliğim vardır. Daha önce ülke olarak KKTC'yi gezdim ve 31 yaşımda olmama rağmen diğer ülkelere gitmek nasip olmadı. Benim amacım dünyayı sırt çantalı olarak gezmek ve otostop çekerek gezmektir. Amacım önce Avrupa gezmek ve Avrupa, sonra ki durak olarak Asya kıtasında ki bazı ülkeleri gezmek istiyorum. Sizlerden bireysel ve kurumsal olanlardan sponsor olmalarını bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HKNOZER -- 11 Mayıs 2017; 10:12:6 >
  • Bir soru
    İnsanlar size neden sponsor olmalı ?
    Size sponsor olurlarsa sizde insanlara bunun karşılığında ne verebilirsiniz..
  • Sponsor olmanın karşılığı onlara ait forum, blog ve normal web sayfalarına kendi web sayfama normal tanıtacağım. Web sitemi buraya yazsam zararı olur mu bilmiyorum ama sponsor olmaları taktirde kendi web sayfama destekleyenler bölümüne yaklaşık 1-2 yıl destek vereceğim sponsor olanlara.
    Bu sponsor olayı hakkında sorularınız olursa gayet açık ve net cevap vermeye hazırım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HKNOZER -- 11 Mayıs 2017; 14:53:11 >
  • her blog yada websitesi olanlra sponsor olacaklarini sanmam. ya cok asiri derecede takipcin olacak, bir nevi sosyal medya fenomeni, ya az bucuk taninmis biri kisi olacaksin, yada yapacagin reklam buyuk kitlelere ulasabilecek.

    Yoksa kimsenin sponsorluk verecegini sanmam. oyle olsa herkes websitesi acar yada blog, sponsorluk ister adinizi yazicam yazimda diye.

    ama umarim bulursunuz, bol sans.
  • Yurtdışında otostop vs. gezi deneyimlerine bakmak istiyosanız interrailtürkiye ve otostoprail gruplarına katılın.Gezinizde bilgi açısından yararı dokunur belki .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.