Şimdi Ara

(SPOİLER): Last of us oyunu bitirenler kritigini yapmak isteyenler. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
275
Cevap
4
Favori
14.462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar oyunu keyifle oynadık bitirdik. Ancak hiç sıkıldığınız anlar olmadı mı ? Bazı bölümlerdeki kendini çok tekrar eden aksiyonlar falan, ara sıra sıkıldığımı hissettim. Mesela Uncharted'da daha farklı yapıda level tasarımları ve akışı olabiliyordu. Bunda biraz daha level'lar ya da bölümler aynı tarz gibiydi. Neyse sonuçta keyif aldık, herkese tavsiye ederiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mettfrost

Arkadaşlar oyunu keyifle oynadık bitirdik. Ancak hiç sıkıldığınız anlar olmadı mı ? Bazı bölümlerdeki kendini çok tekrar eden aksiyonlar falan, ara sıra sıkıldığımı hissettim. Mesela Uncharted'da daha farklı yapıda level tasarımları ve akışı olabiliyordu. Bunda biraz daha level'lar ya da bölümler aynı tarz gibiydi. Neyse sonuçta keyif aldık, herkese tavsiye ederiz

şahsen ben bir an bile sıkılmadım, ama Uncharted'ta bölümü geçmek için biraz daha fazla yol olduğu doğrudur, sonuçta Drake oradan oraya atlayabilen gencecik adam, Joel öyle değil ki aksiyon seviyesi falan bence oyunun ağırlığına çok uygundu, bir an önce şu hikaye DLC'si gelsin, inşallah da uzun olur, şöyle 4-5 saat falan olsa tadından yenmez

• quote:

Orijinalden alıntı: W.Axl Rose

quote:

Orijinalden alıntı: Mettfrost

Arkadaşlar oyunu keyifle oynadık bitirdik. Ancak hiç sıkıldığınız anlar olmadı mı ? Bazı bölümlerdeki kendini çok tekrar eden aksiyonlar falan, ara sıra sıkıldığımı hissettim. Mesela Uncharted'da daha farklı yapıda level tasarımları ve akışı olabiliyordu. Bunda biraz daha level'lar ya da bölümler aynı tarz gibiydi. Neyse sonuçta keyif aldık, herkese tavsiye ederiz

şahsen ben bir an bile sıkılmadım, ama Uncharted'ta bölümü geçmek için biraz daha fazla yol olduğu doğrudur, sonuçta Drake oradan oraya atlayabilen gencecik adam, Joel öyle değil ki aksiyon seviyesi falan bence oyunun ağırlığına çok uygundu, bir an önce şu hikaye DLC'si gelsin, inşallah da uzun olur, şöyle 4-5 saat falan olsa tadından yenmez

Doğru karakter açısından düşünmemiştim DLC konusunda çok bekleyeceklerini sanmıyorum. En kötü yaz sonu Eylül gibi falan yayınlanacağı kanısındayım.

• ıkinci oyunda joel in karısıyla karsılasabilirmiyiz acaba ?
  • Bende sıkılmadım bilâkis evlerde bulunan dergilere aile fotolarına bile bakıyorum detaylar muazzam:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fantomm

ıkinci oyunda joel in karısıyla karsılasabilirmiyiz acaba ?

Joel in karısı hayatta değil. Olaylardan önce öldüğünü düşünüyorum.
  • beyler 2 ne zaman çıkar sabırsızlanıyorum öyle bi yerde bittiki acaba aşı bulacaklarmı ? nereye gidecekler? ya şaheser gibi oyundu bazı sahneler resmen kartpostallıktı
  • Arkadaşlar senaryo DLC'si hakkında kesin bir bilgi var mı?

Eğer çıkarsa mükemmel olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crimson Fury

Oyunda dikkat ettiyseniz Ellie de enfeksiyon sonrası bir tür etki olabilir herşeyi bir seferde anlayıp kusursuz uygulama özelliği var, tüfeği bile Joel un bir seferlik anlatımında kullanıp adamları indirmişti, eğer enfeksiyon yayılır ve aynı ölçüde zekası artarsa çılgın bi düşmana dönüşebilir Ellie.

dostum kizma bana ama o senin dedigin olay olsa olsa yeni nesil salak resident evil oyunlarinda olur ve ya su aptal resident evil sinema filminde. Capcom otursunda nasil survivol horror oyun yapilir last of us dan ogrensin. Sinirim tepeme cikti yine gece gece.. Yakinda resindent evil adini tasiyan araba yarisi felanda yaparlar.. Neyse konumuz last of us. umarim devam oyunu cok bekletmeden gelir. Ben bir sonra ki oyunda joel in hayatta kalma olasiligini cok dusuk goruyorum. Bakarsin bir sonra ki oyun aradan gecen 20 yilda neler olup bittigini nasil bu hale geldigini anlatir.

• quote:

Orijinalden alıntı: sekobaros31

beyler 2 ne zaman çıkar sabırsızlanıyorum öyle bi yerde bittiki acaba aşı bulacaklarmı ? nereye gidecekler? ya şaheser gibi oyundu bazı sahneler resmen kartpostallıktı

Kafadan iki üç sene bekleriz şimdi.Sıkıyosa dayan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memolika

Arkadaşlar senaryo DLC'si hakkında kesin bir bilgi var mı?

Eğer çıkarsa mükemmel olur.

çıkacağı kesin ama içerik hakkında bir bilgi yok
  • Malesef bu oyundan sonra elimde ne kadar psn plus oyunu varsa sildim hepsi çok kötü gelmeye başladı... Son 6 yılın en iyi oyunuydu. Heavy rain, Uncarted 2-3, The last of us ve Batman arkham asylum ve city'den başkada ps3 te güzel oyun göremedim.
    Bu oyunda tek eleştirdiğim nokta; her zombi filminde ve oyununda olduğu gibi insan yiyen topluluk vardı oyunun başından beri ne zaman görürüm diye bekliyordum ve karşıma çıktılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zilgar -- 21 Haziran 2013; 4:01:48 >
  • N.D. genelde 3 yilda bir oyun cikartiyor (dunya kupasi gibi) yeni nesilin gazi ile belki bu sure biraz daha kisalabilir ama ben 2014 3. ceyeginde uncharted 4 bekliyorum last of us 2 en az 2015 gibi cikar diye tahmin ediyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: xleonhart

N.D. genelde 3 yilda bir oyun cikartiyor (dunya kupasi gibi) yeni nesilin gazi ile belki bu sure biraz daha kisalabilir ama ben 2014 3. ceyeginde uncharted 4 bekliyorum last of us 2 en az 2015 gibi cikar diye tahmin ediyorum

bu nesilde 4 oyun çıkardılar
  • quote:

quote:

N.D. genelde 3 yilda bir oyun cikartiyor (dunya kupasi gibi) yeni nesilin gazi ile belki bu sure biraz daha kisalabilir ama ben 2014 3. ceyeginde uncharted 4 bekliyorum last of us 2 en az 2015 gibi cikar diye tahmin ediyorum

evet sanirim yanildim 2 yilda 1 oyun cikartiyorlar o zama n.

• Ellie koca bir takırdayan virüsüdür

kızı feda edip dünyayı kurtarmalıydık fan clubı kurucam

tabi bende dahil kimse o klübe katılmayacak

• quote:

quote:

quote:

evet sanirim yanildim 2 yilda 1 oyun cikartiyorlar o zama n.

2 yılda bir hocam. Çünkü Unc 1 2007, Unc 2 2009, Unc 3 2011, Tlou 2013... Böyle de giderler herhalde.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Crimson Fury

Oyunda dikkat ettiyseniz Ellie de enfeksiyon sonrası bir tür etki olabilir herşeyi bir seferde anlayıp kusursuz uygulama özelliği var, tüfeği bile Joel un bir seferlik anlatımında kullanıp adamları indirmişti, eğer enfeksiyon yayılır ve aynı ölçüde zekası artarsa çılgın bi düşmana dönüşebilir Ellie.

dostum kizma bana ama o senin dedigin olay olsa olsa yeni nesil salak resident evil oyunlarinda olur ve ya su aptal resident evil sinema filminde. Capcom otursunda nasil survivol horror oyun yapilir last of us dan ogrensin. Sinirim tepeme cikti yine gece gece.. Yakinda resindent evil adini tasiyan araba yarisi felanda yaparlar.. Neyse konumuz last of us. umarim devam oyunu cok bekletmeden gelir. Ben bir sonra ki oyunda joel in hayatta kalma olasiligini cok dusuk goruyorum. Bakarsin bir sonra ki oyun aradan gecen 20 yilda neler olup bittigini nasil bu hale geldigini anlatir.

Hocam öyle olucağını sanmıyorum.O 20 yıl aralığında ne kadar çarpıcı bi senaryo yazabilirler ki? Çoğunluk şimdi ne olacak diye merak ediyor.Gelecekle ilgili yazabilirler.Ama bana kalırsa devam oyunu çıkmasa daha iyi olur.Oyunu böyle hatırlıyalım.Bu atmosferiyle.Çünkü 2.oyunda,1.deki havayı yakalayamayabilirler.Uncharted gibi seri olabilecek bi yapıya sahip değil.

Birde bişey sorucam. Bu oyun hangi zaman aralığında geçiyor? Yaz dan başladık ilkbahara kadar devam etti. 9 aylık bi kısmımı kaplıyo yoksa 10 günlük bir kısmı mı?
    O iklimler gittikleri bölgeye göremi değişiyo?Ama o elektirik santraline gittiğimizde sonbahardı.Oyunun sonunda döndüğümüzdede ilk bahardı.

Bide son Firefly Lab bölümünde Marlene'in günlüğünde (tarihleri tam hatırlamıyorum ama) 24 Mart ya iki tane kaçakçıya teslim ettim gibi bişey yazıyodu.3 Nisan'da da ellie elimize geçti ameliyata hazırlık yapılıyo gibi bişeyler yazıyodu.

Bu konu kafamı karıştırdı.En iyisi baştan oynuyalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

Ellie koca bir takırdayan virüsüdür

Ben katılırdım belki.Eğer ilerde böyle bi virüs söz konusu olsaydı ve bu hikaye gerçek olsaydı, Joel kadar bencil biri olmazdı gözümde. Tek bir kişi için bütün insanlığın ölümünün sorumluluğunu taşıycak.Bir sürü Ellie gibi çocuk ölücek veya takırdayana dönüşücek Sam gibi.Tabi çok ucuk bi hikaye ama ilerde insanlık böyle bi duruma düşerse,umarım çözümümüz Joel gibi duygusal,mantıklı düşünemeyen birinin elinde olmaz.Gerçi orda bölümün başında hadi kurtarmamız lazım Ellie'yi dedimmi dedim yalan yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüzbaşı price -- 21 Haziran 2013; 16:36:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: yüzbaşı price

quote:

Orijinalden alıntı: ilkermurat

Ellie koca bir takırdayan virüsüdür

Ben katılırdım belki.Eğer ilerde böyle bi virüs söz konusu olsaydı ve bu hikaye gerçek olsaydı, Joel kadar bencil biri olmazdı gözümde. Tek bir kişi için bütün insanlığın ölümünün sorumluluğunu taşıycak.Bir sürü Ellie gibi çocuk ölücek veya takırdayana dönüşücek Sam gibi.Tabi çok ucuk bi hikaye ama ilerde insanlık böyle bi duruma düşerse,umarım çözümümüz Joel gibi duygusal,mantıklı düşünemeyen birinin elinde olmaz.Gerçi orda bölümün başında hadi kurtarmamız lazım Ellie'yi dedimmi dedim yalan yok.

son bölümde öldükçe strese girdim

strese girdikçe daha çok hata yaptım daha çok öldüm

dün oyun bitince gerçekten çok yorgundum

bu tatlı ufak kızı hepimiz çok sevdik

ama hikayede kaçırdığım ufak bir nokta yoksa bu ufaklık

dünyanın tek umuduydu

verdiğimiz karar çok duygusal bir karardı

oyunun sonunda ufaklıkla yolumuza devam etmemiz güzeldi

ama bu aynı zamanda yıllar önce kaybettiğimiz küçük kızımız gibi pekçok çocuğun

her gün ölmesi anlamınada geliyor

ve belkide öldürdüğümüz zenci kadın(ismini hatırlayamadım) gibi insanlar

kendi sevdikleri insanların iyileşmesi için bu yolda savaşıyorlardı

belki onlarda sevdikleri insanları dönüşürken öldürmek zorunda kalmışlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkermurat -- 21 Haziran 2013; 17:11:11 >

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.